Jalat hapoilla

TÄÄLLÄ kirjoittelin jalkajuttuja ja kommentteihin tuli useampiakin hyviä ehdotuksia noiden riukujen saamiseksi kasvuun. Juttelin hyvän ystäväni Karpan kanssa noista jalkatreenijutuista, kuten yleensä muistakin treenijutuista ja innostuttiin siinä molemmat 10×10 kyykystä. Karppa sitä ehti jo viime viikolla testaamaan ja kertoili minulle innoissaan siitä infernaalisesta tunteesta jonka tuo kymmenen kyykkysarjan setti sai aikaan. Eilen vedettiin sitten yhdessä samainen jalkatreeni Karpan johdolla.

Ensialkuun ladattiin sopivasti painoa tankoon ja kyykyt vietiin ihan alas asti. Heti ensimmäisen sarjan jälkeen lähti huppari päältä ja parin sarjan jälkeen oli jo pakko pudottaa painoa tangosta. Karppa toki veteli sitkeänä sissinä samoilla painoilla kaikki sarjat. Hattua täytyy nostaa, itse en siihen pystynyt. Saattaa olla myös että loppupään sarjoissa en mennyt ihan niin syvälle kuin alussa, eihän sieltä olisi päässyt lainkaan ylös… 🙂

Tauot eivät olleet juurikaan sen pidempiä kuin mitä toisella kesti omassa sarjassaan. Olisikohan ollut siinä viidennen-seitsemännen sarjan jälkeen kun Metallisydämen metallinen sydän yritti takoa itseään ulos rinnasta (onneksi teräksiset rintalihakseni pitivät pumpun rintalastan sisäpuolella…). Sarjojen väliset ajat vietin lattialla selällään läähättäen. Reisiä poltti ihan sairaasti, samoin keuhkoja. Pyörrytti, oksetti ja itketti. Tässä kohtaa esitin Karpalle toiveen, että kun minulta taju lähtee, asettelisi hän minut hellästi kylkiasentoon siihen lattialle etten ainakaan hukkuisi omaan oksennukseeni…

Ihme kyllä taju ei lähtenyt ja oksennuskin pysyi sisällä. Muutaman kyyneleen kyllä varmasti vuodatin niiden kaikkien hikilitrojen lisäksi… Lopulta tuo kymmenen sarjaa saatiin kuitenkin tehtyä. Oli se melkoista ankka-taaperrusta kun siirryttiin salin toiseen päähän reiden ojennuksiin ja koukistuksiin. Niissä ei paljoa painoa tarvittu, mutta sarjat tehtiin puhtaasti ja pysäytyksillä ääriasennoissa. Poltto oli edelleen melkoinen.

Pohjetreeni vielä loppuun ja jalat oli hakattu. Kyllä sitä aina välillä miettii että mikä tuolla omassa pääkopassa on oikein vialla kun tuollaisesta nauttii…

 

Kova treeni vaatii kunnon lisäravinteet. Niitä olisi Astmissa tarjolla. Postikulutarjous heinäkuun 20. päivään asti on 5 euroa / lähetys ja yli 65 euron tilaukset ilman postikuluja.

No mitä sieltä sitten kannattaa tilata? Itse vedin kasaan seuraavan setin: Manninen Nutraceuticalsilta otin testiin kreatiinivalmiste GrowMax:n. Yleensä käytän perus monohydraattia, joten saa nähdä miten tuo potkii… Sen kaveriksi sopii erinomaisesti Mannisen Anabolic Overdrive palkkari. Itselläni on ollut käytössä tuosta appelsiinin makuista versiota ja on muuten hyvää! Lisää tarvitaan ennen kuin loppuu… Salilla oranssi palkkari saa usein ihmettelyjä osakseen, lähes kaikilla kun on niitä iänikuisia suklaita ja mansikoita. Loistavaa vaihtelua tämä appelsiini.

Edelleen hakusessa on se täydellinen treenilaturi. Monia on tullut testattua, mutta mikään ei ole vielä oikein ollut ylitse muiden. Paljon hehkutettu Jack3d:kään ei mielestäni ollut oikein mistään kotoisin. Kokeiluun voisikin vuorostaan ottaa Xpand Extreme Pump:n. Ja koska tällaisen wannabe-bodarin ainoa sallittu herkku on proteiinipatukka, on tilaukseen mukaan heitettävä muutamia herkullisia Elite Gourmet Protein Bar patukoita 🙂

Metallisydän

8 vastausta artikkeliin “Jalat hapoilla”

  1. Mites vedit tota Jackedia? Parhaiten toimii tyhjään vatsaan, eli ainakin tunti ilman mitään ja sitten reilusti vaan vaikka kolme scuuppia veteen ja huiviin, varmana potkii, ei meinaa saa oikein mitää hyötyä koko kamasta jos raskaat safkat alla ja juuri syönyt. Toinen kova on 1 M.R. tehoboosterina, ainoa miinus että hikilentää ja kovaa. Myöskin Crack oin oikein loistava, noissa vaan tosiaa pitää muistaa se että vatsa suhteellisen tyhjänä kun lähtee jumpalle niin imeytyvyys ja teho parhaimmillaan. Kokeileppa tota 10×10 systeemiä prässillä, silleen että joka sarjassa tulee aina vähän lisää painoa mutta niissä rajoissa että liikkeen pystyy tekemään puhtaasti, suhteellisen hyvin saa kintut piestyä eikä pelkoa että käy hassusti kun väsynyt. Prässi ollut itselläni paras jalkalihasten kasvattaja, maltillisilla painoilla aluksi ja niin pitkällä liikeradalla kuin pystyy. Siitä sitten pikkuhiljaa hilailee painoja ylöspäin. Kyykkyä sitten tehnyt pienemmillä painoilla päälle viimeistelyksi tai Hackia, kyllä jalat kiittäneet, monta vuotta tahkosin takakyykkyä enkä sillä mitään älytöntä saanut verrattuna prässiin jossa pumppi on ihan älytön suuremmillakin painoilla. Tsemiä jumppaan ja hyvää kesää.T-Mikke

  2. Kokeilin Jack3dia monella tavalla, ensin ihan normisti yhden mitan ennen treeniä, sitten isommalla annoksella. Ainoa tapa jolla sain jonkin verran hyötyä, oli että söin kolme tuntia ennen treeniä ja Jackedia nappasin olisko ollut kolminkertaisen annoksen vajaata tuntia ennen treeniä. Silloinkaan vaikutus ei ollut niin vahva kuin odotin lukemani hehkutuksen jälkeen. Parempiakin latureita olen käyttänyt… Täydellisen etsintä tosiaan vielä menossa :)Tuota 1 M.R:ää minulle yksi treenikaveri suosittelikin, se pitää testata jossain vaiheessa…Tuo 10×10 kyykkysetti tuntuu ainakin tällä hetkellä aika tehokkaalta, ei nimittäin meinaa jalat kantaa 🙂 Siitä en sitten tiedä saako sillä reisiin kasvua aikaan… aika näyttää ja muita uusia systeemejä testailen sitten talven mittaan. Nyt mennään tällä 🙂

  3. MorjensSä kun olet leffa diggari kans niin tässäpä tälläinen leikkimielinen haaste sun blogis puolelle kuin –>Define your childhood with movieserkkik.blogspot.comtein omaan blogiini oman vedoksen aiheesta ja olisi hauska jos tämä kantaisi hedelmää muuallekkin sillä kuten blogissani sanoin tämä voi avata uusia ovia elokuvien ihmeellisessä maailmassa.

  4. Bulkki päälle laiheliini! 😉 Noilla 10×10 seteillä tulee lihasta varmasti jos syöt reilusti! Mittanauhalla mitat reisistä ja parin kuukauden päästä katsot uudestaan. Toivottavasti alotit maltillisilla painoilla että pystyt nostamaan vastusta jatkossakin. Pienin askelin eteenpäin. -Make

  5. Ei tässä mitään sikabulkkia vielä oteta 🙂 Ja aloitin muuten ihan liian isoilla painoilla, ekasta sarjasta alkaen oli täysi työ saada se kymmenen toistoa täyteen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta