Uutta ja vanhaa harrastusta

Aloitin eilen uuden harrastuksen 🙂 Harrastusta kutsutaan tuolla suuressa maailmassa nimellä Planking, mutta itse kutsun sitä kotoisesti plankuttamiseksi. Ideana on iskeä itsensä hassuihin paikkoihin tikkusuoraksi ”lankuksi” ja ottaa tästä kuva. Kuva on sitten hauska jakaa muiden ihmeteltäväksi neitissä. Pakkotoiston Planking-ketjuun pääset TÄSTÄ
Tässä ikuistettuna tuo eilinen ensimmäinen plankutukseni. Täytyy sanoa että kyllä muut salilla olijat katsoivat kohtalaisen kummissaan että mitäs vittua se hullu nyt touhuaa…

Tuon virallisen osuuden jälkeen pääsin vanhan rakkaan harrastukseni pariin, eli treenaamaan. Vuorossa oli jalka- ja vatsatreeni. Edellisestä jalkatreenistä oli kulunut huomat kolme päivää, joten jalat olivat hiukkasen vielä tukossa. Kyllähän ne silti siitä lähtivät aukeamaan ja kyykky kulkemaan 🙂

Vatsatreeni sujui myös mukavasti. Ihan selvästi huomaa jo pienenkin hiilarien lisäämisen antavan lisää puhtia treenaamiseen. Kohtahan tässä voi alkaa takomaan uusia ennätyksiä…
Vatsapyörästä on muodostunut yksi vatsatreenin suosikkiliikkeistäni. Toisaalta kun tarkemmin miettii, niin kaikki vatsatreeniliikkeet on kyllä mahtavia. Tekisi mieli kokeilla tuota vatsapyörää suorilla jaloilla, mutta pelkäänpä sen aiheuttavan äkillistä nenäkipua…
Olen tosiaan lisännyt nyt hiukan hiilareita ruokavaliooni. Aamupalalle lisäsin kinkku-juusto-munakkaan oheen yhden ruissämpylän ja banaanin. Treeni ajoittuu aina aamupalan jälkeen, joten noilla hiilareilla (sekä treenilaturilla) saan mukavasti lisää puhtia treeniin. Myös kaivattu pumppi on alkanut löytyä 🙂
Treenin loppupuolella hörpin palkkarin, jossa siis on myös hiilarit mukana ja kotiin päästyäni syön lämpimän ruuan (riisiä ja naudanjauhelihaa). Sen jälkeen ei hiilareita enää ruokavaliosta löydykään.
Aina välillä kyllä proteiinipatukat huhuilevat kaapissa nimeäni, mutta toistaiseksi olen pystynyt vastustamaan kiusausta…
Laitetaanpa loppuun vielä päivän asu-kuva.

Shortsit Gazoz ja T-paita Ecko MMA
Ja koska on yövuorot menossa, laitetaan myös yön asu-kuva.

Paita sama, housut Boy-cot
Metallisydän

8 vastausta artikkeliin “Uutta ja vanhaa harrastusta”

  1. Vai oot plankuttanu 😀 Mahto tulla hieman katseita, että ”mitä h****** se nyt tekee”. Olisit todennu, että tää on tosi tehokas treeniliike.Toi Eckon MMA paita on siisti, vaikka en noista stars and stripes jutuista perustakkaan.

  2. Voi loiri tuota plankkaustaki x.x Tuosta puuttuu enään roskapönttö päässä. Noh, on sitä itekki tultu vähän toilailtua salilla viimeaikoina… Koitin seisoa käsillä leuanvetotaljaa vasten ja vittu mittasin huti niin suoraan tikkuna yli selälleen. Onneks vain 1 näki :DOletin että sinun yön asu ois ollu jonkusortin lateksinen asu ja batman naamari, mutta käy tämäkin! Kivan näköset nuo shortsit

  3. Matti: Eiköhän ne 15-vuotiaat siellä kohta ala kokeilla että mihinkäs lihaksiin tuo liike oikein ottaa :DDexteri: Ei elämää eikä itseään pidä aina ottaa niin vakavasti, elämä on paljon hauskempaa kun välillä hölmöilee :)Siis mun normaali yöasu on pelkkä viitta ja Batman-naamari. Siitä vaan tuli hiukan sanomista töissä, joten töihin joutuu laittamaan housut jalkaan… Silti laitan yön pimeinä tunteina aina välillä salaa Batman-naamarin päähän…

  4. joo.. pakko myöntää, että oisin saattanut itsekin katsoa vähän pitkään! Mutta pisteet siitä, että on pokkaa (tuossa lajissa sitä tarvitaankin :D)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta