Ei yksi mies sotaa kaipaa

Jahas, juhannus tuli ja meni. Ei itseasiassa eronnut muista viikonlopuista juuri mitenkään. Olin töissä ja treenasin. Ruuatkin meni saman kaavan mukaan kuin muulloinkin. Se on tällaista kun treenihommat kiinnostaa enemmän kuin alkoholi, treenipäivä on treenipäivä, oli sitten juhannus tai joulu.

Juhannusruuat 🙂

Eilen päätin lopettaa nämä ketoosikokeilut ja painonpudotuksen tältä vuodelta. Vaaka näytti reilua 90 kiloa ja alkaa tuo kesäkunto tyydyttää omaa silmää.

Dexteri haastoi minut kokeilemaan kumpi pääsee kireämpään kuntoon tänä kesänä. No tässä on minun tulokseni, ei muuta kuin tsemppiä projektiin Dexteri!

Tällä viimeisimmällä ketoosikokeilulla painoa tippui vajaa kaksi kiloa 10 päivässä. Ihan sopivasti siis. Tänään tankkailen hillitysti ja huomisesta alkaen lisäilen hiilareita ruokaan sen verran että paino pysyy suurinpiirtein paikoillaan loppukesän ajan. Pumppia lihaksissa on jo sen verran ikävä, että jo ihan sen takia haluan ottaa hiilareita mukaan ruokavalioon. Ilman hiilareita ollessa ei ole pumppia näkynyt eikä kuulunut…

Jospa saisi seuraavassa hauistreenissä käpälätkin pumppiin…

Metallisydän

8 vastausta artikkeliin “Ei yksi mies sotaa kaipaa”

  1. Ei vitsit mie en tiennykkään että tollasia broilerikuutioitakin on olemassa, pitääpä koluta muutama kilo nuita enskerran kauppareissulla.Koska vielä on kesää kovasti jäljellä niin käväsin heti nappaamassa peilin kautta kuvia puhelimella(olen ihan 100% varma että toi peili suurentaa..) niin saadaan tasotukseksi myös saman päivän vertailut kun minun hommat on valmiina/aikaraja umpeutuu 😉 Aika hyvinhän toi näytti onnistuvan.Toi oli kyllä ehottomasti ns true juhlapäivä.

  2. Dexteri: Nuo broilerikuutiot on käteviä, mutta aika hinnakkaita… Töihin emäntä ostaa tukusta samanlaisia sellasissa n. 3kilon säkeissä pakastettuna, pitäis jotenkin saada tukkukortti… Kyllä se ainakin sitten syksyn ruokamäärillä menis läpi että johonkin suurtalouskeittiöön ruokatarvikkeita ostelen… ;)Nyt niitä kuvia peliin!!!Satu: Vai patsas… viittaatko kenties marmoripatsaaseen verrattavaan notkeuteeni? 😉

  3. Noi broilerikuutiot on kyl käteviä ja hyviä mut tosiaan aika kalliita.Milloin meinaat massakauden aloittaa?

  4. Dexteri: Hiukan jännittää millainen kireä adonis sieltä oikein paljastuu kun kuvia alkaa tulla…Karppu: Massakausi alkaa kesän jälkeen, kai joskus syyskuun alussa tms. Saa nähdä… Tosin tänään olen taas tankannut kehoa täyteen… Noin 5000-6000 kcal on tullut jo pelkistä hiilareista… Huomisesta taas lähdetään maltillisella linjalla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta