Juhan nus

Siis juttuhan on niin, ettei juhlimiseen aina tarvita ryyppäämistä. Hauskaa voi pitää muutenkin, juoda kahvia ja muistella menneitä, sillee rauhallisesti, vai mitä?

Otetaan korkeintaan yhdet tai kahdet drinkit ja maistellaan niitä hitaasti kuin herrasmiehet.

Sitten voidaan ottaa vaikka jotain viiniä, ettei aina sitä kossua kauheita määriä.

Jos nyt kuitenkin ryypätään, niin ei ainakaan sitten lauleta. Se nyt vaan on niin että kun humalainen ihminen laulaa, niin ei sitä kuuntele pirukaan. Eli ei sitten lauleta, ollaan vaan juovuksissa.

Jos nyt sitten kuitenkin aletaan juovuksissa laulamaan, niin ei ainakaan lauleta mitään härskejä lauluja. Ei se kuitenkaan loppujen lopuksi ole kovin hauskaa. Ei aina tarvitse olla härski, voi sitä juovuksissakin olla ihan siivosti vaan.

Jos kuitenkin lauletaan niitä härskejä lauluja, niin ei lauleta kovin kovaa, ettei joku naapuri tai muu tule valittamaan.

Jos kuitenkin joku tulee valittamaan, niin pyydetään vaan kiltisti anteeksi, eikä aleta tappelemaan.

Mutta jos kuitenkin aletaan tappelemaan, niin tapellaan ihan vähän vaan, ettei tule mitään yleistä mellakkaa.

Jos sitten kuitenkin tulee sellanen yleinen mellakka, niin lähdetään ajoissa pois, ettei koko juhla mene ihan pilalle.

Jos koko juhla kuitenkin menee pilalle, niin seuraavalla kerralla ei sitten ryypätä lainkaan, ollaan ihan siivosti vaan…

(teksti ja kuva poimittu netin syövereistä…)

 

Oikein hyvää juhannusta kaikille!
 
Metallisydän

8 vastausta artikkeliin “Juhan nus”

  1. Rob: Kiitos :)Anonyymi: Outo? Nyt en ymmärrä… ;)Dexteri: Kaveri puhuu asiaa. Tulen myös ensi keväänä diettaamaan VHH:lla. Se tuntuu toimivalta ja tehoavalta.

  2. Normi viikonloppu! Bodymunkki ei alkoholiin koske, salilla käydään orjallisesti oli juhannus tai joulu. 😉 Hyvät jussit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta