Kesäsuunnitelmia

Kesä on menossa jo kovaa vauhtia. Viikonverran tuossa ehti hellettäkin jo olla ja lisää saisi tulla 🙂 Mikään ei ole typerämpää kuin kylmä ja sateinen kesä.

Mitään kovin ihmeellisiä suunnitelmia minulla ei kesälle ole. Juhannus menee töissä, mutta viikko Juhannuksen jälkeen alkaakin sitten kesäloma. Kyllä sitä lomaa jo hivenen odottelenkin… En tosiaan ole lyönyt mitään ihmeellisempiä suunnitelmia lukkoon, Karmarock heinäkuun lopussa on luonnollinen osa kesää ja sinne menen vaikka mikä olisi. TÄÄLLÄ juttua viime vuoden Karmarockista.

Elokuussa on puolestaan Porissa Porisphere-festarit. Sinne olisi myös tarkoitus suunnistaa. Muuten suunnitelmat ovat auki. Mökille suuntaan ainakin pari kertaa lekottelemaan, rentoutumaan, saunomaan, uimaan, syömään… TÄÄLLÄ juttua mökkireissusta viime kesältä.

MKKIRE_1

Muuten mennään improvisaatiopohjalta. Viihdyn ihan kotonakin, mutta jos tekee mieli lähteä jonnekin, niin siinäpä lähden 🙂 Jos sää näyttää kylmältä ja sateiselta, voisi ottaa vaikka äkkilähdön johonkin lämpimään…

Jos jollakulla on hyviä ehdotuksia heinäkuulle, antaa tulla vaan!

Ja loppuun vielä Body-lehden arvontatulos. Voittajaksi selviytyi tällä kertaa nimimerkki Nykänen! Laitappa Nykänen osoitetietosi sähköpostiin jari.autere @ gmail.com (poista välilyönnit) niin laitan lehden postin kuljetettavaksi.

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Kesäsuunnitelmia”

  1. Jään itse tänä kesänä ensimmäiselle kesälomalle, sillä opiskelun ja siinä samalla työskentelyn ohessa ei paljon lomia pidetty. Huimat kaksi viikkoa pidän putkeen ja kolmannen sitten syksyllä välimeren reissua varten.Pidän kiinni lomalla tästä: ”tee sitä mitä et muuten arkena tekisi tai pystyisi tekemään”. Tietysti urheilut pysyy kuvassa mukana.

  2. Oman arkeni olen rakentanut hyvin pitkälle niin että teen mitä haluan. Toki työt on ns. pakollista, mutta töihinkin menen ihan mielelläni.Ei tuo arki kesälomallakaan paljon normaalista tule muuttumaan, toki matkat ja reissut sitten erikseen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta