Aurinko paistaa ja lunta sataa…

…paitsi ettei sada lunta.
 
En ole ikinä ollut mikään auringon ottaja -tyyppi. Nautin lämmöstä ja aurinkoisesta ilmasta, jopa helteestä, mutta en vaan jaksa maata ottamassa aurinkoa. Tarvitsen aina jotakin tekemistä tai puuhailua. Tällä kertaa puuhailuksi kelpasi pesäpallon katseleminen. Oltiin Karpan kanssa katsomassa Ulvilan Pesä-Veikkojen kotipeliä.
 

Ilma oli mahtava, aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Siinä sitä tuli otettua aurinkoa ihan huomaamatta peliä seuratessa, jopa sen verran että seuraavana päivänä olkavarsia hiukan kihelmöi 🙂

Evääksi peliin olin varannut mitäs muutakaan kuin proteiinipatukkaa, Astmista tilaamistani herkkupatukoista oli tällä kertaa vuorossa tällainen:

Astmin kooditarjous Metallisydämen blogin lukijoille on voimassa vielä 20.6. asti, vielä siis ehtii hyvinkin käyttää tarjouksen hyväkseen 🙂 Lisäämällä koodin ironheart1 tilauslomakkeen ”alennuskupongit” kenttään saat tilauksen loppusummasta 5 euroa pois (koskee vain yli 45 euron tilauksia)

Laitetaanpa vielä tännekin pakkotoiston jääkaapilla -ketjuun laittamani kuva. On muuten mahtava ketju 🙂 Ihmiset postaavat sinne kuvan, missä ollaan muka aukaisemassa ovea ja salamyhkäisesti näytetään pala. No, toisilla se on salamyhkäisempää kuin toisilla… Kyseinen ketju on avoinna vain VIP-jäsenille. TÄSTÄ suoraan kyseiseen ketjuun.

jakaappi
 
 
Ja loppuun vielä Dexterille ihan oma ”Päivän asu”-kuva.
 
Camo-reisitaskushortsit Seppälästä ja festaripaita vuoden 2006 Karmarockista
Metallisydän

3 vastausta artikkeliin “Aurinko paistaa ja lunta sataa…”

  1. JES! Nyt ollaan menossa justiinsa siihen oikeaan suuntaan :–D Vaikka nähtävästi pitääki vielä naurua pidätellä peilin eessä. Nyt sulla on todistetusti muutakin kuin Eckoa ja Gaspia.On muuten ihan mielenkiintonen tapa kävässä jääkaapila.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta