Kovilla jätkillä paistaa aina aurinko

Aurinkoisten ilmojen myötä iskee tarve aurinkolaseille. Ja nuo otsikon kovat jätkäthän nyt pitävät kesällä aurinkolaseja satoi tai paistoi… Aurinkolaseilla on helppo tuoda pukeutumiseen omaa persoonallista tyyliä ja parhaimmillaan piristää omaa päivää. Aurinkolasien kanssa onkin vähän sama homma kuin esimerkiksi kellojen, vöiden… no oikeastaan kaiken pukeutumiseen liittyvän kanssa: niitä ei ole koskaan liikaa 🙂

Tällä hetkellä minulla on itseasiassa aivan liian vähän aurinkolaseja. Viime kesänä menivät rikki lempparilasini, tyylikkäät ja siistit Policet. Jäljelle jäi vain muutamat höpöhöpölasit, joista suurimman osan heitin pois kesän jälkeen. Olen jo pitkään etsiskellyt sopivia uusia kunnollisia laseja noiden rikki menneiden tilalle, mutta sopivia ei ole löytynyt. Oma osansa asiaan on Porin seudun olemattomat valikoimat silmälasiliikkeissä. Netissä valikoimaa kyllä on, mutta aika arpapeliä on tilata kohtalaisen arvokkaita laseja kokeilematta niitä ensin…

Tällä hetkellä minulla on käytössä oikeastaan vaan kahdet lasit, halvat markettilasit ja toiset hiukan tyylikkäämmät Dieselin lasit. Parit oikein kunnolliset lasit pitäisi hankkia ja sitten kaikenmaailman hassutuslaseja siihen päälle 🙂

Tässä parit suosikkini Policelta:

Oakleyllakin on mielestäni aika tyylikkäitä malleja.

Ja hivenen futuristisen urheilullisia.

Saa nähdä nyt sitten millaisiin laseihin sitä päätyy, jotkut kunnolliset on kuitenkin hankittava. Ja sitten vaikka sieltä Prismasta parit hauskat lasit päälle 🙂

Nuo viimeiset kun lyö tähän muutenkin hiukan hassunnäköiseen naamaan, on ohikulkijoiden huomio taattu 🙂

Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Kovilla jätkillä paistaa aina aurinko”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta