Helteestä nautiskelua

Aaah kun on mahtavia ilmoja ollut tässä muutamina päivinä 🙂 Koko ajan kyllä tuulee, rannikolla kun ollaan, mutta nyt alkaa tuulikin jo olla mukavan lämmin. Taitaa se kesä sieltä tulla 🙂

Mikäs olisikaan parempi tapa aloittaa hellepäivä, kuin ponkaista suoraan sängystä lenkille ja lenkin jälkeen oikaista hetkeksi takapihan terassille nauttimaan auringon lämmöstä 🙂

 
 
 

Lenkin jälkeen pikainen suihku, aamupalaa naamariin ja kaupungille hengailemaan. Ensimmäiseksi suuntasin askeleeni kangaskauppaan, olohuoneen verhoja ostamaan.

Hivenen minua etukäteen hirvitti tuo homma, enhän nyt kuitenkaan ole mikään verhoasiantuntija saati ompeluexpertti… Olin varannut mukaani värimalleiksi sekä turkoosin että mustan sohvatyynyn, jotta löytäisin oikeansävyiset verhot. Astuessani sisään kangaskauppaan meinasi paniikki iskeä, kankaita oli tarjolla satoja jos ei tuhansia.

Pakokauhun hiipiessä kimppuuni otin kuitenkin itseäni niskasta kiinni. Hoitaisin tämän homman kuin MIES. Kävelin siis lähimmän naismyyjän (eipä siellä miesmyyjiä ollutkaan…) luo ja pyysin apua. Homma olikin todella helppo. Esittelin tyynyt myyjälle ja hän esitteli minulle heti ensimmäiseksi täydellisen turkoosin kankaan. Sitä sitten otettiin sopiva määrä ja kankaan ompelu verhoiksi onnistui kätevästi saman liikkeen toimesta. Toimitusaika vaan oli melkoinen, valmiit verhot voin hakea kahden viikon kuluttua. No, ei haittaa, selvisin tästäkin koettelemuksesta voittajana. Löysin oikeanlaiset verhot ja vielä ihan itse! (eihän sitä lasketa että soitin äidille neuvoa kysyäkseni jo ennen liikeeseen astumista…)

Kangaskaupan jälkeen pyöriskelin jonkin aikaa kaupungilla ja istuskelin kävelykadulla siemaillen kylmää Pepsi Maxia nauttien auringosta ja kuunnellen livebändin soittoa ja laulua. Jos nyt oikein ymmärsin, kyseessä oli Porkka playboys. Ihan hyvin pojat esiintyivät, hauskaa oli sekä bändillä että yleisöllä.

 

Hengailtuani kaupungilla riittävästi, suuntasin Sotkasta ostamaan mustan CD-kaapin vanhan pyökkisen tilalle. Sitä sitten kokoilin kotona takapihalla nauttien edelleen aurinkoisesta ilmasta.

Oikein mahtava vapaapäivä 🙂 Nyt vaan odotellaan verhojen valmistumista niin on olkkari kuosissa.

Edellisesä kirjoituksessa lupaisin uusia kuntokuvia. Tässä olisi nyt sitten pari:

 
 
Kesäisen ja muutenkin niin suunnattoman hyvän fiiliksen kunniaksi sain luvan laittaa kaikille Metallisydämen blogin lukijoille alennuskoodin Astmiin 🙂
 
astmi_bann_b2
 
Koodi on ironheart1 ja sillä saa 5€ alennuksen. Koodin voi käyttää kerran / tilaaja ja se on voimassa kesäkuun 20. päivään saakka. Alennuksen saa yli 45€ tilauksesta, tilauksen pitää siis olla yli 45€ ennen postikuluja. Koodi näppäillään tilauslomakkeen ”alennuskupongit” kenttään.
 
Ei muuta kuin tilailemaan! (TÄSTÄ etusivulle)
 
Suosittelen tällä kertaa erityisesti Cytosportin proteiinijuomia, niistä tuo vesimelonin makuinen on aivan täydellinen juoma ottaa vaikka rannalle mukaan. Maku on kohdallaan ja proteiini-isolaattia 40 grammaa eikä yhtään hiilareita, sopii siis mainiosti myös VHH-ruokavaliolle!
 
 
Metallisydän

9 vastausta artikkeliin “Helteestä nautiskelua”

  1. Päivän asu: Gaspin housut. Yea!Hyvältä näyttää vaikka kummiski salaa photoshoppasit massua paremmaksi.

  2. Tää sun kangaskauppareissu hymyilytti niin kovasti (ihan ääneen asti), että ehdottaisinkin, että alkaisit testaamaan kaikenlaisia tyttöjuttuja (kauneushoidot jne.) ja raportoisit niistä sitten täällä blogissa! Eikös juu?!?;)-Sohvi-

  3. Kunto on aikas kova! Friidut kuolaa perään kun painat menemään pitkin Porin katuja :DSohvin ehdotuksesta vaan toimeks ja uusi osio pystyyn. Tyyliin, Metallisydän testaa – rakennekynnet testissä salilla, Metallisydän testaa – rentouttava kasvonaamio kiireen keskellä jne. Olis siinä lukijoilla ihmettelemistä.

  4. Dexteri: Enkös sanonut että tksitoikkoiseksi menisi ”päivän asu”-osio, Gaspia siellä ja Gaspia täällä… 🙂 Ja hei, jos olisin photoshopannut, olisi mulla kuvissa ainakin tuplapaksut kädet… :DMatti: Ennemminkin ne käpertyy nauramaan 🙂 Kai mussa on jotain perin hassua :)Sohvi & Matti: Ei perkele tähän naamaan mitkään kasvohoidot auta… Toisaalta olen aina haaveillut silikonipakaroista, laittaskohan se Tiina Jylhä…?

  5. Niin kuin näet, hienoja ideoita alkaa tulla ovista ja ikkunoista tähän uuteen osioon! Tätä ollaan siis kaivattu;) Ei kun tuumasta toimeen! Ne tankotanssivat silikonipakarat on nimittäin pakko nähdä! XD-Sohvi-

  6. jumaleissön alkaa äjjä oleen melkosessa kesä tikissä!! Toimit tosi isona motivaattorina tämmöselle 19vuotiaalle amatöörille 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta