Olkkarin sisutamista

Nyt olen saanut autiota olkkaria jo hiukan sisustettua. Sohvan sain keskiviikkona ja siitä se sitten alkoi…

Kuten hiukan etukäteen pelkäsinkin, pyökkinen CD-telineeni ei enää värimaailmaan sovi, joten sen tilalle menen tänään ostamaan samanlaisen mustana. Myös uudet verhot ovat tänään hankintalistalla. Verho-ostokset ajattelin hoitaa niin näppärästi, että otan tuosta sekä turkoosin, että mustan sohvatyynyn mukaani, tallustelen niiden kanssa isoon kangaskauppaan, lyön ne myyjän kouraan ja pyydän jomman kumman väriset verhot. Myöskään ompelemaan en ala (kyllähän se varmasti onnistuisi…), mutta eiköhän noilla ole liikkeissä jokin ompelupalvelu…
Sitten alkaa olkkari olla kuosissa.
Eilen kaivoin varastosta vanhan Nintendo Entertainment Systemin ja liitin sen uuteen pelitelkkariini. Oli hiukan outoa pelailla Super Mariota isolta ruudulta… Kummasti silti muisti kaikkien piilotiilien yms. paikat vielä reilun 15 vuoden takaa…
Aika nostalginen olo tuli Mariota pelaillessa 🙂
Ensikerralla pitää sitten jo kirjoitella hiukan treenijuttuja, muutenhan tästä alkaa muodostua jokin pirun sisustusblogi…
Metallisydän

3 vastausta artikkeliin “Olkkarin sisutamista”

  1. Kyllä siitä taitaa ihan kiva tulla. Nyt on jo CD-hylly päivitetty mustaan ja verhotkin tilattu. Ne saa hakea valmiiksi ommeltuina kahden viikon päästä 🙂 Sitten saa kuvan lopputuloksesta :)Mario on ikuinen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta