Hymyile! Se saa ihmiset miettimään mitä olet tehnyt.

Hymyä tässä tosiaan pukkaa, on nimittäin niin mahtava ilma. Mukavan lämmintä ja aurinkoista. Tällaisesta Metallisydän tykkää 🙂 Toivottavasti tällaiset ilmat jatkuu 🙂

Aamulenkin sijasta päätin eilen ulkoiluttaa ruohonleikkuria. Nurmikon leikkaaminen on mielestäni jotenkin mukavaa. Siinä näkee heti työnsä jäljen ja useimmiten nurmikkoa leikatessa saa samalla nauttia hyvästä kesäisestä ilmasta. Ihan mukavaa tosin on sekin, ettei tuota leikattavaa aluetta ole ylenmäärin, vaan juuri sopivasti 🙂

Vaikka ilmat hieno onkin, ei sitä koko ajan jaksa ulkonakaan touhuilla. Niinpä kävin tässä jokin päivä leffassa katsomassa uusimman Pirates of the Caribbean -leffan.

Homma oli jo edellisistä osista tuttua, tällä kertaa etsittiin nuoruuden lähdettä, pyydystettiin (ei niin viattomia) merenneitoja ja kohellettiin muuten vaan. Johnny Depp oli jälleen loistava Jack Sparrowna ja Deadwood-sarjan suosikkinäyttelijäni Ian McShane (jotkut muistavat myös Lovejoyna) oli oma vakuuttava itsensä. Ihan viihdyttävä leffa vaikkei sarjan ensimmäiselle osalle pärjääkään.

Leffassa minulla oli eväänä yksi Astmista saapuneista herkkuproteiinipatukoista. Nuo ovat aivan mahtavia niin koostumukseltaan, kuin erityisesti maultaan. Vielä ehtii tänään käyttää hyväkseen Astmin postikulutarjouksen (5 euroa tilaus ja yli 65 euron tilaukset kokonaan ilman postikuluja).

Kävin myös testaamassa Amarillon Combo Fajitaksen broilerin rintafileellä ja valkosipulitahnassa pyöritellyillä katkaravuilla.

Annos oli riittävän suuri ja todella herkullinen 🙂

Piti tähän laittaa myös treenijuttua videoineen, mutta jostain syystä tämä blogger ei suostu lataamaan videotani… laitetaan jokin toinen kerta sitten…

Tänään pitäisi uuden sohvan saapua, pääsee sitten sisustamaan tuota olkkaria 🙂

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Hymyile! Se saa ihmiset miettimään mitä olet tehnyt.”

  1. Ilma oli tosiaan aivan mahtava. Tuli otettua eilen aurinkoa oikein huolella.Pirates of the Caribbean oli myös ihan kelpo teos vaikkei mikään merkkiteos ollutkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta