aikia

Perjantaina siis kävin Tampereella, Ruotsalaisessa pikku sisustuskaupassa, eli Ikeassa.

Ajoitus oli hyvä, oli Tampereen Ikean 1-vuotis synttärit. Väkeä siis riitti… No kyllähän sinne vielä tällanen alikehittynyt bodarinpuolikas sekaan mahtui 🙂

Puolenpäivän aikaan kurvasin Ikean pihaan vihreällä kaksipaikaisella urheiluautolla.

Ihan ensimmäiseksi suuntasin syömään, ei Ikeassa voi käydä syömättä kuuluisia Ikean lihapullia 🙂 Jälkkäriksi sain palan synttärikakkua 🙂

Sitten kiertelemään. Monenlaista systeemiä oli tarjolla, oli siinä pienen ihmisen pää pyörällä niiden erilaisten esimerkkihuoneiden seassa harhaillessa. Minulla oli joitakin valmiita suunnitelmia mitä halusin ostaa. Löytyi sieltä silti jotain ihan uusiakin ideoita…

Peilien kohdalle oli pakko jäädä katsomaan miltä sitä oikeasti näyttää 🙂 Oli sen verran isoja peilejä tarjolla että pakko sellainen oli mukaan napata, mahtuupa ainakin massakaudellakin peilaamaan itseään…

Aikani kierreltyäni oli listalle kertynyt tarvittavat ostokset ja suuntasin keräämään kaiken tarpeellisen (ja tarpeettoman) ”ostoskärryyn”. Kyllä sitä roinaa vaan kertyikin…

Kaikki mahtui myös autoon, vaikka pisimpien pakettien kanssa meinasi hiukan ahdasta tullakin…

Lopuksi ennen kotiinlähtöä kävin vielä herkuttelemassa pehmiksellä 🙂

Sitten olikin aika suunnata nokka kohti kotia. (Kuvia ja juttua uudesta sisustuksesta tulee sitten kun homma on valmis…)

Mielenkiintoisena yksityiskohtana havaitsin että Tampere-Pori välillä on n. 50 kilometrin matka korpea, missä ainoa kuuluva radiokanava on Nova. Taas yksi syy miksi minä en voi koskaan muuttaa kovin kauaksi sivistyksestä, eihän tuota Novaa kuuntele pirukaan!

Juontaja: No terve, kukas sieltä soittelee?

Soittaja: No Masa täällä terve.

Juontaja: No terve Masa, mitäs sinulla olisi mielessä?

Soittaja: No minun mielestä alkaa tuo eduskunnan touhu mennä hiukan perseelleen, kyllä niiden Perussuomalaisten olisi pitänyt sinne hallitukseen päästä.

Juontaja: No se on kyllä totta, kiitos sinulle Masa soitosta ja tällaisesta näkökannasta hallitusneuvotteluihin. Olikos sinulla jokin musiikkitoive?

Soittaja: No jos jotain Mikko Alataloa saisi…

Juontaja: No laitetaan sulle Alataloa tulemaan.

Ja sitten soi jokin iki-ihana renkutus. Siis ei saatana, kuka tollasta jaksaa kuunnella? En minä ainakaan!

Tuon hieman ehkä hintahtavan Ikea-ostosreissun vastapainoksi kävin viikonloppuna ostamassa hiukan miehekkäämpää sisustuskamaa… Tarvitsin nimittäin uuden pelitelkkarin 🙂

Kyllä nyt kelpaa taas pelailla X-boxilla sotapelejä 🙂

Mutta sisustusjuttuja tosiaan lisää myöhemmin, nyt arvontaan ja sen tulokseen. TÄÄLLÄ oli siis arvottavana uusin Bodaus-lehti ja nyt on arvonta suoritettu. Voittajalappusessa luki tällä kertaa Sandra! Laitappa Sandra osoitetietoja sähköpostiin jari.autere @ gmail.com niin laitan lehden tulemaan!

Metallisydän

9 vastausta artikkeliin “aikia”

  1. Jaa, Ikeasta sais synttärikakkuakin, pitääpä mennä syömään!!Ja onnea uuteen kotiin 🙂

  2. Ai vitsi! Sain hyvät naurut Nova jutusta. Salilla (kaupungin uimahalli), jossa olen käynyt näin kuntoutuksen aikana soi Nova. Ai helvetti että pistää välillä vihaks, koska Nova on paskinkin kanava ikinä. Olen käynyt monta kertaa sanomassa, että voisitteko vaihtaa kanavaa. Ei sitä tietenkään ole vaihdettu. Viimeisin selitys oli, että täällä ei saa kuunnella kaupallisia kanavia. No mitä helv.. Nova on suomen suurin kaupallinen kanava. Ei voi ymmärtää, enkä haluakkaan.Nyt on kunnon telkkari peleihin 🙂 Mulla on tv, ainoastaan pelikonsoli puuttuu, vielä.

  3. Pekka: Juu ainakin perjantaina oli kakkua tarjolla :)Matti: On se Nova tosiaan melkoista kuraa… Hiukan pelottaa jos joskus yhtäkkiä huomaakin tykkäävänsä kuunnella sellasta… Kertokaa ettei se ole mahdollista!Anonyymi: Puhtaasti bodjettikysymys. LCD riittää kuitenkin vallan mainiosti tuohon pelaamiseen. Kun joskus tulee aika uusia olkkarin pääasiassa leffankatselutaroitukseen oleva telkkari, voi led olla varteenotettava vaihtoehto…

  4. Novaa ei kuuntele kukaan :DKärsinyt useat automatkat sekä vieraillut saleilla, jossa tämä ko. radiokanava soi. Ikävää..Eikä Ikeassa käydä ilman meatballseja, se kuuluu asiaan!

  5. ´Meinasitko vielä kokeilla VLCD diettiä ennen kesää? Fitnesstukku myy omia VLCD dietti pusseja. Quick Diet Complete. Pusseja syödään 6kpl/pvä ja hinnaksi tulisi jotain lähelle 130e/2vkoa, mutta kun tuolla on toi tarjous 160pussia 149euroa, eli kuukauden satsi suoraan niin kannattaa mielummin se ostaa vaikka puoliksi kaverin kanssa, jos ei kuukautta halua kärvistellä. Mitä sisältöön tulee, niin proteiinilaatu on parempaa kuin Leaderin pusseissa. Hera&kaseiini VS. Soija. Hiilaria on vähän kuten on tarkoituskin. Kuitua tulee sopivasti 30g/pvä ja kalorit jäävät 800kcal 6kpl/pss/pvä. Kerkeisit juhannukseksi kireäksi kun vetäisit pari viikkoa xtremeä. 😉 Tuohon kaveriksi tehokas fatburneri ja BCAA sekä heraisolaatti(+krea) only palkkariksi niin avot.

  6. Ootappa vaan 😉 Et sie niitä samettihousuja ja ruudullisia kauluspaitoja enään paria vuotta kauempaa pakoile! Alkaa sillon pikkuhiljaa huutamaan Nova keittiöpöydän radiosta kaiket päivät.

  7. Raukka. Mää kulen Kauhavalla koulussa kerran-pari kuussa ja 60 km Oulusta katoaa radiokanavat sit alkaa kuulumaan joku radio Dei tai Järviradio, olettaisin molempien olevan uskonnollisten järjestöjen pitämiä? Ainakin jutut ja musa on ihan karseita. Ja ajoittain särisee Nova taustalla. Olen jo viisastunut ja oppinut ottamaan cd:t mukaan matkalle., N

  8. Octavia: Meilläkin joskus salilla on Nova päällä, silloin marssin kyllä ensitöikseni vastaanottoon ja pyydän/vaadin kanavan vaihtoa :)Anonyymi: En taida lähteä tuohon VLCD:hen enää tänä kesänä. Riittää mulle tämä VHH-dieetin hidas painonpudotus. Katellaan uudelleen sitten ensikeväänä… :)Dexteri: Äläpäs kuule! Keinituoli-ikään on vielä toivottavasti paaaljo aikaa :)N: Hehee 🙂 Nuo on kyllä melkoista tuskaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta