Uuden edessä

Edellisen kirjoituksen tyhjä olohuonekuva sai aikaan monenlaisia arvailuja olohuoneen tyhjenemisen syistä. Ruodittakoon tuota syytä nyt sitten ihan omassa kirjoituksessaan.

Olemme Paulan kanssa jo jokin aika siten päätyneet siihen ratkaisuun, että jatkamme elämää erillään. Asiaan ei liity sen kummempaa draamaa, kaksi liian erilaista ihmistä nyt vaan ei sovi elämään yhdessä vaikka kuinka haluaisi. Ystävinä erotaan ja ystävinä pysytään.

Paula sai uuden asuntonsa avaimet maanantaina ja viimeisen viikon onkin riittänyt kiirettä Paulan muuton kanssa. On kannettu tavaroita uuteen asuntoon useamman pikkupakettiautollisen verran, suurin osa on mahtunut hissiin, mutta kyllä siinä alkoi hiki virrata kun saatanan raskasta sohvaa roudattiin kierreportaita seitsemänteen kerrokseen. Kiitos vaan Janille avusta, ilman sinua ei sohvaa olisi ylös saatu 🙂

Kun tavarat saatiin ylös, sisustettiin kämppää ihan olan takaa, asennettiin sälekaihtimia, koottiin uusia huonekaluja ja laitettiin tauluja sun muuta sälää seinille.

Nyt alkaa Paulan asunto olla kuosissa ja on minun aika sisutella uudelleen omaa, hivenen autioksi jäänyttä asuntoani… Siitä projektista ja Ikean reissusta lisää lähipäivinä.

Vielä on aikaa osallistua edellisen kirjoituksen Bodaus-lehti arvontaan. Käykääpä heittämässä sinne kommenttia, voittajan julkaisen maanantai-aamuna…

Metallisydän

8 vastausta artikkeliin “Uuden edessä”

  1. No voi saakeli, nuo on kyllä aina tosi ikäviä hommia. Onneksi molemmat nähtävästi osas ottaa järkevän lähestymistavan asiaa kohtaan. Koitahan jaksaa ja muista kävässä Karpan kanssa vääntämässä salilla huonoinaki päivinä.

  2. V-selkä: Kiitos vaan 🙂 Olen noita tarjouksia tsekkaillut, aika gainer-painotteisia on, beta-alaniini ja Leusiini aika edullisia, molempia kuitenkin löytyy kaapinperältä riittävästi :)Dexteri: Eiköhän tästä selvitä, ja treenithän tässä vaan kovenee 🙂

  3. Itse olen käyttänyt Nutrisport Weight Gain 5 kg palautusjuomana,proteiini on siinä isolaattia joka on hyvä treenin jälkeiseen juomaan.Nyt 5 kilon ämpärin saa 35 eurolla kun normihinta on 89 euroa.

  4. Ei oo kyllä pahan hintaista… Itselläni on palkkarina Mannisen Anabolic Overdrivea johon olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen, kilohinta vaan on hivenen erilainen 🙂 Pitää miettiä palkkarisysteemit uusiksi sitten puolen vuoden kuluttua kun nuo kaapissa olevan ämpärit on tuhottu 🙂

  5. En ole ennen kommentoinut, vaikka pitkään olen lukenut sekä Metallisydäntä että aikoinaan Paulan blogia, mutta nyt täytyy toivottaa teille molemmille kaikkea hyvää. Ja lisäksi, että kumpikin jatkaisitte kirjoittelua meidän lukijoiden iloksi (itsekästä, tiedän!).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta