Sekalaista söttöä

Kiirettä on pitänyt, kirjoittelen syistä sitten paremmin myöhemmin… Treenaamassa olen kuitenkin ehtinyt käymään ja ihan mukavasti on treenit kulkeneet. Tämänhetkisessä treeniohjelmassa treenaan samana päivänä rinnan, olkapään ja ojentajan. Rinnan treenaan noista ensimmäisenä ja rintatreenin jälkeen kun tein olkapäätreenin ensimmäisenä liikkeenä pystypunnerrusta, tuntui ylärinta ottavan hieman liikaa osumaa. Kokeilin ensin auttaisiko se, että  etukäteisväsytin olkapäivä tekemällä olkapäätreenin ensimmäisenä liikkeenä vipunostot. Kyllähän se auttoi, mutta olemattomilla painoilla jouduin pystypunnerrukset tekemään. Seuraavaksi hain ratkaisua ongelmaan tekemällä pystypunnerruksen niskan takaa. Sitä en ollut tehnyt tooodella pitkään aikaan, johtuen olkapäävaivoistani. Nyt kuitenkin aloittelin maltillisesti pienillä painoilla nostaen niitä vähitellen joka treenissä. Ainakaan vielä ei ole olkapäät alkaneet vihoittelemaan ja nyt uskallan tehdä jo isommillakin painoilla tuota niskantakaapunnerrusta. Ja mikä parasta, sillä saan eristettyä liikkeen nimenomaan olkapäille 🙂 Ongelma on siis ratkaistu, mikäli nuo olkapäät ei ala kipuilla 🙂

Se treeneistä ja nyt mukavampiin asioihin 🙂 Astmissa on postikulutarjous, kaikki lähetykset vain 5 euroa ja yli 65 euron tilaukset ilman postikuluja! Pitihän tuo tarjous käyttää hyväksi ja tilata NÄITÄ maailman parhaita proteiinipatukoita! Edelliset kun on jo herkuteltu tankkauspäivinä (ja jokunen ehkä joskus muulloinkin…) Nyt vaan odotellaan että pakettikortti kolahtaa luukusta 🙂

Nyt meikäläinen lähtee kohti Tampereen Ikeaa, näyttää nimittäin olohuone hivenen autiolta…

Sohva on jo tilattu Askosta, mutta kai sinne jotain muutakin ehkä tarvii…

Sillä aikaa kun minä shoppailen, osallistukaa te muut arvontaan. Arvottavana uusin Bodaus-lehti. Systeemi on vanha tuttu, kaikki tähän kirjoitukseen kommentoineet osallistuvat arvontaan, arvonnan suoritan sunnuntaina jonka jälkeen voittajalla on muutama päivä aikaa ilmoitella minulle sähköpostilla osoite jonne lehti postitetaan. Onnea arvontaan!

Metallisydän

27 vastausta artikkeliin “Sekalaista söttöä”

  1. Saatko Astmilta jotain ”etuja” kun mainostat sitä aikalailla tässä blogissa?

  2. Itsekin olen kärsinyt olkapäävaivoista, jonka johdosta lopetin kokonaan normipystypunnerruksen tekemisen maximipainoilla. Oletko kuullut ”shoulder shock” -tyyppisestä treenistä olkapäille? Suosittelen kokeilemaan – vetää muuten olkapäät kunnon pumppiin ja auttaa niihin kipuihinkin pikku hiljaa. Alla linkki asiaan liittyen: http://www.t-nation.com/free_online_article/most_recent/shoulder_shocker Treeniterveisin, ”Päivittäinen lukija”

  3. Cleon: Ehkä ;)syrjis: Perkele, laitoinko mä arvottavaksi jonkin lemmikki-lehden… ;)Bobbi: Kerron aikanaan ;)Päivittäinen lukija: Jotain samantyylistä olet tehnyt aina välillä. Tuo kyllä todellisen shokin olkapäille :)wallju: Onhan noita huonekaluja vaikka kuinka, ei vaan olohuoneessa :)Annemari: Iski INNOstus sisustaa uusiksi… Kunhan en ihan hinuriksi heittäydy näiden sisustushommien ja Täydellisten naisten kanssa… alkaa hiukan itseä hirvittää… :)gaylord: Siis mitä helvettiä, pitääkö pylly pyyhkiä? 😉

  4. Tuolla olkkarissahan vois Paula vetää sulle pienen Zumba-aerobisen nyt kun se on noin tyhjä, sitten pari videokoostetta tänne ja… 😀

  5. Kiitos postikuluvinkistä. Täytyykin heti tutustua kyseisen putiikin tarjontaan.

  6. Piti jo vähän tiirailla, että mitä hassiksia se kasvattelee tuola hyllyn vieressä >:O Nuo mystiset kivut on kyllä aivan uskomattoman rasittavia, varsinki jos on selkeät tavotteet treeneissä tietyllä aikataululla. Mulla on alkanu ranteessa joku lihas vihotteleenko pitkästä aikaa pääsin kunnolla suu vaahossa repimään itteäni salille. Eiköhän nää parane sillä millä se on tullukki, niin se on aina menny!Osallistun arvontaan ja lisään vielä vähintäänki asiaanliittyvänä, että perskele noi proteiinipatukat on inhottavan kalliita! Jotenki tuntuu niin rahan haaskaukselta vaikka karkkihammasta kolottaaki :/ Sorruin ostaan Syntha-6 jauheena patukkojen sijaan kun oli lievästi sanottuna hieman halvempaa.. Toivottavasti ei maistu aivan tiskivedelle.Olen aiemmista postauksista muuten kalastanu sulta sen Kuningatar maitorahkan ja jääkaappiin ei enään muuta mahukkaan ;)Ei siihen kyllä enään mitään patukkaa tarvikkaan hmph! Jätän sellaset täydellisille naisille.

  7. Body-lehden toivossa. Löysin blogisi muutama viikko sitten, ja tykkään! Thanks 😀

  8. Heh! Kattelin tota bodauslehteä pari päivää sitten kaupassa, mutta en raaskinut ostaa, jospa se nyt sit onni potkaisis ;D

  9. Kiitos kaikille kommenteista!insensibility: Ajattelin ostaa tangon ja alkaa harrastamaan olkkarissa tankotanssia… pitäisköhän hankkia myös pari peilipalloa… :)Pete: Kannattaa tosiaan tsekata, siellä on aina jotain kivoja tarjouksiakin etusivulla :)Janna: Ei se Paula mihinkään katoa vaikka eri osoitteissa jatkossa asutaankin :)qweik: Yhteisymmärryksessä tässä erottiin, yhteisellä päätöksellä. Olkkarin kalusteet vaan sattui olemaan Paulan :)Topi: Koti pysyy samana, kalustus uusiutuu :)jantsa: Söin toki 🙂 Eihän se Ikean reissu ole mitään ilman lihapullia ja muusia :)Katariinanen: Miksei? :)Dexteri: Onhan nuo patukat hivenen hinnakkaita mutta herkullisia 🙂 Ei ne mitään välttämättömiä ole ja jos herkkua haluaa on tosiaan hyvä rahka toimiva vaihtoehto :)simo, jusba, Karppu, Linda, Sandra, inna ja kaikki muutkin: Onnea arvontaan!

  10. Epi: Proteiinipatukoita on monenlaisia ja monet niistä hyviä. Nuo Eliten patukat on mun mielestä ehkä parhaita :)weza: Onnea arvontaan!Vielä ehtii osallistua… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta