Täydelliset naiset

Tällä kertaa kirjoittelen täydellisistä naisista, siis siitä sarjasta…

Jo vuosia pari naispuoleista työkaveria oli kiiruhtanut maanantaisin kovaa vauhtia töistä kotiin katsomaan Täydellisiä naisia. Välillä sitä katsottiin töissäkin, ja kehuttiin. Miten se on aivan mahtava sarja sun muuta. Silloin tuhahtelin, naisten hömpötyksiä, senhän nyt kertoo jo sarjan nimikin…

Olenkin joutunut sarjan maailmaan vaivihkaa ja osittain vahingossa. Kaikki alkoi viattomasta puolen jakson katsomisesta ohimennen. Seuraavalla viikolla se olikin sitten jo koko jakso ja sen jälkeen ei ole voinut jaksoakaan jättää välistä. Nyt olen ostanut sarjan neljä ensimmäistä tuotantokautta DVD-bokseina ja alkanut katsoa niitä alusta samalla kun seuraan TV:stä siellä pyörivää seitsemättä kautta.

Kyseessä on tosiaan mahtava sarja. Sarja yhdistelee hienosti draamaa ja komediaa, se on täynnä juonittelua, loistavia roolihahmoja ja äkkinäisiä juonenkäänteitä. Sarjassa kuolee paljon väkeä ja sehän on aina hauskaa kun ei voi tietää koska keneltäkin lähtee henki. Kaikilla on luurankoja kaapissaan ja niitä sieltä tipahtelee pikkuhiljaa. Kaiken kruunaa hyvät näyttelijät, joita sarjassa on pääosanelikon lisäksi roppakaupalla.

Suosittelen kaikkia miehiä rohkaistumaan ja katsomaan pari jaksoa Täydellisiä naisia formulakisojen ja jääkiekko-otteluiden välissä, saatatte jäädä koukkuun 😉

Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Täydelliset naiset”

  1. Täydelliset naiset on pirun katala sarja, koukuttaa helposti. Samaan ”ansaan” ajauduin itse jo pari vuotta sitten 🙂

  2. Täydelliset naiset on ihan paras sarja Sinkkuelämää -sarjan jälkeen. 🙂

  3. Eihän tuo Sinkkuelämää ole mitään Täydellisten naisten rinnalla, ei siinä edes kieroilla, tapeta tai myrkytetä ketään… 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta