Virkistystä

Perjantaina vietettiin työpaikan virkistyspäivää. Ensin aamulla kerrattiin kaasusumuttimen turvalliseen käyttöön liittyviä juttuja ja kaikenlaista muuta siihen liittyvää teoriassa ja harjoiteltiin paprikasumuttimen käyttöä ihan oikeastikin.

(Kuva netin syövereistä…)

Me ei suihkuteltu toisiamme, vaan lähinnä tähdättiin puunrunkoihin yms. Kyllähän siinä silti tietysti onnistuin hiukan saamaan kaasua tuulen mukana naamalleni ja voin kyllä kertoa että suoraa osumaa en tosiaankaan halua tuosta aineesta saada… poltteli se tuulen mukana tullut olematon määräkin sen verran…

Kun päivän virallinen osuus sumutinkoulutuksineen oli ohi, alettiin epävirallisempi osio lentopallopelillä.

Pidettiin pieni turnaus, jossa pari joukkuetta pelaili vuorotellen yhden lepäillessä ja keskittyessä virkistäytymiseen…

Kovat pelit vaativat kovat huvit ja loppuilta menikin sitten saunoessa ja hyvin syödessä…

Se pieni määrä paprikakaasua kasvoilla muuten muistutti olemassaolostaan saunassa. Sama polte palasi, jos mahdollista vielä kovempana…

Ilta sujui hyvin ja hauskaa oli, jopa sen verran hauskaa että lauantaina päätin olla treenaamatta. Sen sijaan menin hiukkasen auttelemaan ystävääni Karppaa aidanrakennuspuuhissa. Löysin juuri sopivan leppoisaa hommaa aitalautojen sahailussa. Siinä sitä istuskelin ja surauttelin viistouksia lautojen päihin nauttien mahtavasta ilmasta höpötellen samalla kaikenlaista 🙂 Ihan varma en ole oliko minusta enemmän hyötyä vai haittaa… 🙂

Tänään alkaakin sitten taas arki ja kovat treenit, yhtä juhlaa sekin!

Metallisydän

6 vastausta artikkeliin “Virkistystä”

  1. Luin kommenteista jotain juttua aamulenkistä tyhjällä vatsalla. Sitä ei missään nimessä kannata tehdä. Vähintään BCAA/heraa setti alle, mutta mielellään myös hiilareita. Ihan muutama kuukausi sitten kumottiin koko juttu turhana taas. Se ei polta yhtään enempää rasvaa kuin jos olisi prodea+hiilaria alla. Layne Norton kertoo myös kuinka heikkoa matalasykkeinen aerobinen on rasvanpoltossa. Kuinka pidemmän päälle muutat tyypin II lihassolut (paras kasvupotentiaali) tyypin I hitaiksi soluiksi kun teet kestävyystyylistä taapertelua. HIITistä on paljon juttua, se on ihan ylivertainen jolkotteluun verrattuna. PLussia on niin paljon, että tässä ei riitä tila. Spurtit, mäkijuoksu yms kunniaan. Tässä metallisydämmelle luettavaa ja muillekkin: http://forums.musculardevelopment.com/showthread.php/105668-Nail-in-the-Coffin-of-fasted-cardioMotivaatiota dietille: http://www.simplyshredded.com/crank-it-up-sprinting-towards-single-digit-body-fat-percentages-with-high-intensity-training.html

  2. Nyt on jäänyt aamulenkit kokonaan väliin muiden kiireiden takia. Ensiviikolla pitäisi kiireiden helpottaa ja päästä taas lenkille. En usko noilla mun lenkeillä olevan kauheasti lihassolutyypin muuttumisiin vaikutusta, sen verran harvoin niitä nykyisellään tallustelen. Paljon enemmän tuli kävelylenkkejä tehtyä kun vielä oli koiria. Nyt noilla on osittain myös mnieltä piristävä tarkoitus. On vaan niin mukavaa lähteä heti ensimmäiseksi herättyään kävelylle auringonpaisteeseen. Otan kuitenkin vinkistäsi opikseni ja vetäisen jatkossa sen heradrinkin pohjalle ennen lenkkiä :)Noita intervalleja olen tehnyt yhdellä dieetillä aiemmin, enkä oikein niistä tykännyt jatkuvana käytäntönä. Aion nytkin kesän edetessä käydä välillä hiukan mäkijuoksemassa, jos ei muuta niin saa ainakin pohkeet jumiin :)Oli muuten hyvät linkit, ainakin jälkimmäisen kuvat tuovat tosiaan sitä motivaatiota…

  3. Olenko ihan kujalla, eli muistelenko jotain muuta kirjoittajaa kun väitän, että työskentelet sijaishuollon parissa? Jos on niin, liittyykö tuo kaasusumutinkertailu-setti ihan suoraan duuniin vai oliko kyseessä ihan viihdeluontoinen toiminto? Ette kai te duunissa niitä kantele mukana, ettehän?Jos tosiaan muistelen ammattisi ihan metsään, pahoittelut – silloin kommentini ei liity mihinkään. 🙂

  4. Ihan oikein muistelet :)Kyllä tuo liittyi duuniin, mutta älä pelkää, ei nuo lapsosia varten ole 🙂 Lähinnä omaksi turvaksi joitakin työtehtäviä varten. Joskus kun joutuu esimerkiksi etsimään karanneita lapsia mitä epäilyttävämmistä loukoista…

  5. Hyvä, ettei mukeloja varten. En ole aikaisemmin kuullut, että alan hommissa mihinkään tarkoitukseen sumuttimia kanniskellaan. Itsekin olen alalla, meidän työnantajan(suuri toimija) yksiselitteinen ohje on aina toimia yhteistyössä poliisien kanssa.Valaiseppa jos haluat, onko teille kaikille hommattu luvat poliisilta? Ja perusteena luvalle oli haettaessa nimenomaan nuo hakureissut huumeluolista yms?

  6. Juu viralliset luvat toki löytyy 🙂 Perusteista ei minulla sen kummempaa tietoa ole, se on työnantajapuolen hommia.Ja tottakai aina käytetään kaikki muut keinot ensin ja toimitaan mahdollisimman paljon yhteistyössä poliisin kanssa. Toivottavasti ei koskaan tarvitse tuollaisella ruiskia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta