Tulis jo se kesä!

Tosi epäreilua että muutama päivä oli lämmintä ja kaunista ja nyt sitten vaan sataa ja on viileää… Nytkin tulin juuri aamulenkiltä… Kyllähän siellä aurinko paistoi, mutta oli niin kylmä että tuntui kuin olisi kalju huurussa tallustellut… Tahdon sen kesän tänne, nyt heti!

Eikö tämä kylmä jo riitä? Talvi oli piiitkä ja kylmä, nyt on kyllä ansaittu kuuma ja mahtava kesä. Vaikka nautinkin lämpimästä ja kauniista kesästä, on siinä omta huonotkin puolensa. Salilla nimittäin on kesäisin aina todella kuuma. Hiki valuu jo kun astuu salin puolelle, saati sitten kunnon kovassa treenissä…

Toinen huono puoli kesässä on se, etten saa kunnolla nukuttua. Minä tarvitsen pimeyttä saadakseni kunnolla nukuttua. Meillä on makuuhuoneen ikkunassa sälekaihtimet, pimennysrullaverho ja tavalliset (tummat ja paksut) kangasverhot ja silti sieltä jostain tihkuu liikaa valoa… Eniten tuo häiritsee tietenkin yövuorojen aikana kun pitäisi nukkua päivällä, mutta kyllä se alkaa häiritä normaalien iltavuorojenkin aikana kun jo kahdeksan aikaan herää liikaan valoisuuteen… Kyllä ihmisen pitäisi saada nukkua vähintään kymmeneen!

Nuo on kuitenkin pikkujuttuja sen rinnalla että on lämmin ja aurinko paistaa 🙂

Vakaa tulevaisuudensuunnitelmani on voittaa lotossa, jotta voin viettää nuo kylmät ja masentavat talvet jossakin lämpimässä ja tulla Suomeen vain kesäisin…. Kai sitä pitäisi alkaa lotota 🙂

Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Tulis jo se kesä!”

  1. No eihän tollaset päässä nuku erkkikään… ennemminkin olen miettinyt sellaista autojen takalasien tummennuskalvoa makkarin ikkunaan…

  2. Moi!Kiitos akuskeista! Oletko käynyt katsomassa ihan oikeaa verhoihin tarkoitettua pimennysverhokangasta? Mullahan on makkarin ikkunassa siitä tehdyt verhot ja kyllä se huone on 100% pimeä kun verhot on kiinni. Toki valitsin sellaisen verhotangon ja kiinnityssysteemit, että tuo verho on mahdollisimman lähellä ikkunaa. Aika kallista oli kangas, mutta todellakin hintansa väärtiä olut kun ei ole tippaakaan häirinnyt valoisuus yövuorjen jälkeen nukkuessa. (Mutten olen toki vähän univammainen jatkuvan epäsäännöllisen vuorotyön ansiosta., N

  3. Onhan tässä mullakin kyse osittain juuri epäsäännöllisen vuorotyön aiheuttamasta univammaisuudesta 🙂 Ja tuo liika valo tulee juuri jostain verhon ja seinän välistä, verhotanko kun on n. 15 cm päässä seinästä… Pitäisköhän päivittää verhosysteemit… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta