Hiphei!

Suomen jääkiekkomaajoukkue sitten teki sen mihin Paradise Oscar ei pystynyt, eli laittoi muut polvilleen!

Minähän en mikään jääkiekkofani ole, mutta kyllä tuo finaali piti katsoa ja hyvä että tuli katsottua 🙂

Muuten viikonloppu menikin ihan tavallisissa merkeissä, eli treenaten ja kotona oleskellen. Treenaamassa käytiin Pulsilla sekä lauantaina että sunnuntaina.

Treenit kulkivat ihan tavallisesti, niistä ei tällä kertaa ole mitään sen kummempaa mainittavaa, mutta pukuhuoneen puolelta oli pakko napata yksi kuva peilin kautta… Pulsin pukuhuoneessa on nimittäin sen verran hyvät valot, että tällainenkin luikku näyttää jopa lihaksikkaalta 🙂

Lauantaina käytiin ennen treeniä hiukan shoppailemassa. Fit4You:sta kävin hakemassa aiemmin viikolla tilaamani pari Gasp:n hupparia ja samalla heräteostoksena uuden Eckon T-paidan.

Nukuttua on tullut ihan mukavasti, lähes 10 tuntia joka yö. Nyt onkin taas hyvä lähteä uuteen työviikkoon levänneenä ja virkeänä 🙂

Viikko on mukava aloittaa myös arvontatuloksella. Edellisessä kirjoituksessa oli Body-lehden arvonta ja nyt on voittaja selvillä. Voittajaksi selviytyi nimimerkki Rob! Laitappa Rob osoitetiedot sähköpostilla osoitteeseen jari.autere @ gmail.com (poista välilyönnit) niin laitan lehden postiin 🙂

Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Hiphei!”

  1. Kuinka monta salitreeniä ja aerobista tulee viikossa tällä hetkellä? Kondis alkaa näyttää hyvältä. Koska aloitat offi kauden?

  2. Salitreenejä tulee yleensä viikkoon viisi, aerobisia kahdesta neljään. Offi alkaa syksyllä, sitten olis tarkoitus nostaa pikkuhiljaa painoa kymmenisen kiloa talven mittaan.

  3. Syksyyn on vielä aikaa, eli sitten kannattaa käyttää aika hyväksi ja vetää kondis kunnolla kireäksi. Jotain juttua on ollut, että pattikin kasvaisi paremmin mitä tiukemmasta kondiksesta lähtisi liikkeelle. Jenkki gurut/coachit sanovat aina, että 8-10% rasvoista max. 12-14% offilla ja tällä alueella saataisiin paras kehitys ja kondis pysyisi siistinä ympäri vuoden miehillä. Ylläpito jakso, missä syödään kulutuksen verran on ajan haaskausta. Eli joko on selvästi miinuksilla tai plussilla, jos siis kehitystä haluaa. Mutta kun ei kilpailla, niin eihän se niin tarkkaa ole. 🙂 Olisihan se kiva nähdä Metallisydän Classic rasvoissa, eli OIKEASTI kireänä. 😉

  4. Kiristely jatkuu, saa nähdä mihin asti. Kuolemanvakavaa ei tämä homma ole :)Ei nähdä Metallisydäntä kisarasvoissa tänä kesänä (jos koskaan). Ei riitä kiinnostus niin loppuun vietyy dieettiin ilman kisasuunnitelmia. Ja sellaisia ei ole, ei ennen kuin on 10 kiloa lisää lihasta. Sitäpaitsi mielestäni keho on paremman näköinen siinä kympin rasvoissa kuin kisakireydessä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta