Lämmintä… oli…

Voi että miten tykkään lämpimistä kesäpäivistä. Muutama sellainen tässä jo oli ja keskiviikkona uskaltauduin ensimmäisen kerran tänä kesänä aamulenkille ilman paitaa.
 
Nautin ihan suunnattomasti korkeasykkeisestä kävelylenkistä hyvän musiikin pauhatessa korvissa, auringon lämmittäessä iholla ja hien valuessa selkää pitkin…
 
 
Tuollaisen aamulenkin jälkeen treenikin kulkee päivällä oikein hyvin. Saattaahan se toki johtua siitä aurinkoisesta ja energisestä olostakin, joka tuolta lenkiltä tarttuu mukaan 🙂
 
 
Vapaapäivinä käyn treenaamassa iltapäivällä, siinä neljän jälkeen, jolloin salilla on useimmiten samaan aikaan ainakin joku treeniporukastamme. Usein sovitaan yhteisistä treeneistä jo etukäteenkin. Aina ei kuitenkaan osu samojen lihasryhmien treenit samoille päiville, mutta silti on aina mukavampi treenailla kun on joku tarvittaessa varmistamassa…
 
 
Minulle treeni on myös sosiaalinen tapahtuma ja tykkään jutella sarjojen välissä ystävien kanssa. Se ei kuitenkaan tarkoita seisoskelua ja lörpöttelyä, vaan koko ajan treenataan täysillä vaikka välillä jutellaankin.
 
Työpäivinä treenit ajoittuvat aamupäiville koska töihin pitää mennä iltapäivällä. Tuolloin salilla ei liiemmälti ruuhkaa ole, usein olen jopa ainoa treenaaja. Silloin on hyvä viritellä kameraa johonkin ja yrittää ottaa hieman liikkuvaa kuvaa. Tässä pari videota viime viikon rinta/olkapää treenistä.
 
Ensimmäisessä videossa vinopenkkiä Smith:ssä. Kaksi erillistä sarjaa joiden välissä pieni kameranrukkaustauko 🙂
 
 
 

Toisessa videossa sitten treenin loppupuolelta pystypunnerrusta tangolla.Kyseessä on pumppaava loppupoltonhaku-sarja 🙂 Ensin edestä 60 kilolla, sitten pudotus ja saman tien sarja jatkuu niskantakaa punnerruksella 40 kilolla. Tuossa treenin loppuvaiheessa sai jo kivan poltteen pienemmilläkin painoilla 🙂

 
 
 
Laitetaanpa vielä pika-arvonta pystyyn. Arvottavana on uusin Body-lehti.
 
 
Systeemi on vanha tuttu, viikonloppu on aikaa osallistua ja maanantaina suoritan arvonnan kaikkien tähän juttuun kommentoineiden kesken ja ilmoittelen voittajan täällä blogissa. Voittajalla on sitten muutama päivä aikaa ilmoitella minulle sähköpostilla osoite johon haluaa lehden postitettavan.
 
Ei muuta kuin hyviä lenkkejä ja tilulilu!
Metallisydän

30 vastausta artikkeliin “Lämmintä… oli…”

 1. Tosiaan. Mikäs sen mukavampaa kuin aurinkoinen aamulenkki lämpimässä kelissä. Harmi vaan että ne nyt karkas jonnekki taas 🙁

 2. Aurinkoisena aamuna aamulenkit kyllä välillä jopa mukavia.Body lehteä pitäisi kai viimepäivien sanomisien takia boikotoida, mutta osallistutaan nyt siihenkin-jusba

 3. Lehti kelpais myös tänne!:) Mukavata vkonloppua sinne, ens viikolla saat varmaan nykästä taas paitaa päälle ku alkaa satahmaan vettä!xD

 4. Olen jäänyt ihan totaalisen koukkuun sun blogiin, kirjoitat hyvällä tahdilla rautaista asiaa – kiitän!Kysymyskin löytyis. Kuinka pitkää lenkkiä vedät yleensä suurinpirtein?-Rob

 5. Kirjoitit joskus aikaisemmin, että olkapääkipujen takia et tee joitain liikkeitä. Mitkä liikkeet jätät tekemättä olkapäiden takia?Body kelpais vaikka hässäkkää sen sisältä onkin aiheuttanut.

 6. Kiitos kaikille kommenteista 🙂 Vastaanpa muutamaan:jusba: Kyllähän tuossa välähti mielessä että peruuttaisin tilauksen mielenilmauksena, mutta tulkoon nyt sitten kun KP kerran pyysi Markolta anteeksikin…Epi: On tässä viimeset lenkit vedetty huppari päällä 🙂 Toivottavasti ne helteet alkaa pian…Rob: Lenkin pituudesta kilometreinä en osaa sanoa, mutta aikaa siihen kuluu n. 25-40 minuuttia reippaasti kävellen, riippuen hiukan reittivalinnasta :)Matti: Tavallista penkkipunnerrusta tasapenkillä en ole isommilla raudoilla tehnyt vuosiin. Joskus lopputreenistä kevyillä painoilla pumppailen. Niskantakaapunnerrus on toinen, jota en isommilla painoilla tee. Tällä hetkellä olkapäät on hyvässä kunnossa ja pystyy noitakin hiukan tekemään. Heti jos alkaa kipuilla jätän kokonaan tekemättä…

 7. Noi aamulenkit on kyllä parhautta. Muutenkin kesällä on helppo kiristellä kun ulkona on enemmän aktiviteettejä kuin talvella, varsinkin jos on hyvät kelit.

 8. Kyllä aamulenkeille on aivan erilaista lähteä nyt ihanilla keleillä kuin talvella -20 asteen pakkasilla. 🙂 Toivottavasti arpakin suosii tällä kertaa, kun lotossa ei – taaskaan – napannut.

 9. Se on nyt vaan pistettävä juoksuksi sitte, että pystyy ilman paitaa vetelemään lenkkejä viileämmälläkin ilmoilla!:DOnko kukaan vastaantulija tms. kommentoinut tota että oot ilman paitaa lenkillä ollut?:)

 10. Edellinen kommentti hävisi kun oli joku blogger huoltotauko. Kysytään uusiksi, eli onko sulla videotykkiä/isoa full hd telkkua ja kotiteatteri vaffaria+skobeja kotona kun katselet paljon leffoja? Pienellä investoinnilla saisi kunnon setit kotiin ja fiilis on aivan eri kun normi töllöä katellessa. Tykkien hinnat on tulleet alas ja alta tonnin irtoaa jo FullHD versio. 80-100″ tekee sen fiiliksen leffoihin kunnon ännentoiston kanssa. Tarvittaessa screenin saa piiloon, jos se häiritsee Paulaa.

 11. Kiitos taas kaikille kommenteista!LH: Aamulenkit on mahtavia!Tiiuska: Niinhän se on! :)datc: Minähän en pakkasella edes lähde lenkille, enkä sateella! Ei tässä millään kisadietillä olla ;)Laura: Ei oo kommentteja tullu, tai sitten en vaan oo niitä kuullu kun musiikki pauhaa aikas kovalla… Mistä sitä tietää mitä ihmiset seläntakana mutisee… :)Anonyymi: No joo kävin kattomassa niin sieltähän oli kommentteja kadonnut katkon aikana kasapäin… Kaivelin ne sähköpostista ja lisäsin sinne. Olin jo ehtinyt sullekin vastaamaan 🙂 Kyllä mulla on parikin isoa telkkua ja molemmissa vahvarit ja 5.1 äänentoisto. Tykkiä ei ole enkä ole suunnitellut edes hankkia…insensibility: Juu, kesä takasin!!!beib: Loistava video! 😀

 12. Eiei seis! Viikonloppu jatkuu siihen asti, että herätään maanantaina ja en ole vielä heränny. Nyt on body lehille hyvää käyttöäkö peruskuntokauden ”Hyikauhistus” -pompputreeni alkaa 🙂 Pääsen punttisalin puolellekki vilautteleen tuota teltan kokosta paitaa.Paidasta puheenollen ajattelin muuten lähettää sen tuttavalleni kursittavaksi, että saama siitä sellanen kunnon fitti lihaspaita 😉

 13. Kyllä ehdit Dexteri vielä mukaan 🙂 Ja niin ehtii muutkin, voittaja julkaistaan aamulla, siihen asti aikaa…Juu teetäppä paidasta sellanen siisti ihonmyötänen! Mutta muista ettei se ole mitään stretsiä, hiha repee kun jännität hauiksen… 🙂

 14. Moro!Jos joskus tullee Jarilla käyntiä pohjosessa, suositteelen käymään Haaparannan ICA MAX:issa ruokaostoksilla. Tulipa vaan itellä viikonloppuna käytyä ja siellä maksaa 20% 1,6kg jauhelihaa 3,5€ (tekee lihapulliksi niin rasva irtoaa) sekä 12gr/100gr, 500gr ICA:n omaa raejuustoa 2€ siis 500gr loota, suomessahan on paljon kalliimpaa. Gainomax 2dl palautusjuoma oli noin 2,10€ eri makuina. Semmosia ainaki bodarin silmään sattu siellä, sekä paksut(3-4cm) kanan rintafileet pakasteena 2kg 10€, proteiinia 19g/100g,maustamattomia.T: Mikael Rovaniemeltä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta