Piristy, pahin on vasta tulossa

Oli tuo hiilaritankkaus aika touhua. Vaikka leivästä ihan tykkäänkin, oli se kuusi pussillista kuitenkin liikaa reiluun vuorokauteen…
 
tyhjat
 
Aloitin hiilaritankkauksen keskiviikkona yövuoroon lähtiessäni ja jatkoin perjantai-aamuun seuraavan yövuoron loppumiseen asti. Viisi pussillista sain leipää tuhottua, yksi jäi syömättä. Leipien lisäksi söin lautasellisen kaurapuuroa, kolme korvapuustia ja muutaman proteiinipatukan. Hiilareita tuli laskujeni mukaan yhteensä reilut 1000 grammaa. Nyt pitäisi olla kehon taas täynnä hiilaria ja lihaksissa poweria 🙂 Saapa nähdä miten treenit lähtee kulkemaan…
 
 
Sitä ennen hiukkasen juttua ja videomateriaalia tankkausta edeltäneestä jalkatreenistä.
 
Jalkatreeniini kuuluu ensimmäisinä liikkeinä perinteinen takakyykky ja askelkyykky. Niiden järjestystä olen vaihdellut fiiliksen mukaan, tällä kertaa aloitin askelkyykyllä. Tein askelkyykkyä kaksi sarjaa 50 kilon käsipainoilla ja kolmannen sarjan 40 kilon käsipainoilla. Joka sarjassa tallustin niin pitkälle kuin kykenin 🙂
 
 
Askelkyykyn jälkeen oli vuorossa takakyykky. Siinä tein kolme kymmenen toiston sarjaa, joista tuo ensimmäinen videolla oleva tuli kohtalaisen kevyesti. Seuraavat eivät sitten enää olleetkaan yhtä kevyitä, piti ihan irvistää että sain viimeiset toistot puristettua…
 
 
Noiden kahden kyykkyliikkeen jälkeen tein pari sarjaa Hack-kyykkyä jonka jälkeen reiden koukistukset ja ojennukset sekä pohkeet. Takareisille olen kehitellyt Hulkin blogista soveltamani mahtavan liikkeen, jonka koitan kuvata tänne jollakin kerralla, se kun on vaikea selittää… Mahtavan polton sillä kuitenkin saa aikaan, varsinkin kun teen heti perään ilman taukoa reiden koukistukset laitteessa…
 
Pohkeet tuli survottua myös aivan loppuun asti treenikaverini ”Valposen” tultua kannustamaan minut pariin pudotussarjaan pakkotoistoilla höystettynä…
Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Piristy, pahin on vasta tulossa”

  1. Söitkö kaikki leivät ihan pelkältään vai laitoitko rasvaa/leikkeleitä/juustoa?

  2. Tarkoitatko sillä maagisella takareisiliikkeellä Hulkin tapaa tehdä negatiivisia GHR:iä?

  3. Jep, siitä nimenomaan olen omani soveltanut. Ja todellakin soveltanut, oma liikkeeni ei ole negatiivinen eikä taida olla GHR:kään, mitä lie sitten tarkoittaakin… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta