Hiilaripäivä ja paketti herkkuja

Tänään on hiilaritankkauksen aika. Edellinen ”tankkaus” tapahtui pääsiäisen Tallinnan reissulla ja oli kaikkea muuta kuin oikeaoppista tankkausta. Nyt keho olikin jo kohtalaisen tyhjänä, joten päätin tankkailla lähes pelkästään hiilareilla. Kävin siis eilen kaupassa hankkimassa tarvittavat ruuat.

Siinä sitä olisi popsittavaa, kuusi pussia leipää ja pussillinen korvapuusteja. Noiden lisäksi aion syödä vielä pari lautasellista puuroa ja jokusen proteiinipatukan. Minulla on yövuorot menossa, joten päivän lisäksi on koko yö aikaa mutustaa leipää… Kyllä pitäisi viikonloppuna treenien kulkea 🙂

Tänään hain myös paketin postista. Tilasin tuossa alkuviikosta Astmista hiukkasen herkkuja…

Myyntiin oli tullut Metallisydämen makutakuu -patukoista pienempiä versioita. Mikäs sopivampaa näin VHH-ruokavaliolle! Noissa on yhdessä patukassa hiilaria 9 grammaa ja proteiinia 15 grammaa. Ei pahat arvot, sopii herkuksi tällekin ruokavaliolle aina silloin tällöin (jos niitä nyt tankkauspäivän jälkeen on jäljellä…)

Vielä paremmin vähähiilihydraattiselle ruokavaliolle sopii tilaamani proteiinijuomat, niissä kun ei ole ollenkaan hiilaria, proteiinia kuitenkin 40 grammaa, sekin isolaattia. Noita on kätevä napata mukaan minne vaan. Onhan se välillä hiukan noloa töissä jossain palaverissa alkaa sekoittelemaan jauhoja sheikkerissä… Paljon kätevämpi napata pullo kassista ja alkaa hörppimään 🙂 Juomat on muuten tarjouksessa Astmissa…

Tilasin myös pari pulloa tehokasta energiajuomaa. Sama juttu noidenkin kanssa, joskus on paljon kätevämpi ottaa pullo mukaan ja kiskaista se naamariin sopivasti ennen treeniä kuin alkaa sekoitella laturijauhoja. Yhdessä pullossa on kaksi annosta, saa nähdä miten käy jos kiskaisen koko pullollisen kerralla…

Olen nyt aloittanut aamuaerobiset. Lenkkejä teen keskimäärin joka toinen päivä, kävellen reippaasti kohtalaisen korkealla sykkeellä. Saapa nähdä saanko niiden avulla painon lähtemään alaspäin… Jos ei kävely riitä, otan mukaan intervallit… Vielä pitäisi muutama kilo pudottaa ennen kuin olen tyytyväinen tämän vuoden kesäkuntooni 🙂 Parina aamuna ehdin jo nauttia lämpimästä auringonpaisteesta, mutta nyt on taas ollut viime kerroilla jäätävän kylmää. Innolla odottelen sitä ihanaa tunnetta mikä tulee kun voi lähteä aamupäivällä lenkille pelkillä shortseilla ja mp3-soittimella varustautuneena ja hiki virtaa kun on niin kuuma… aaaah! 🙂

Sitä odotellessa, tsemppiä treeneihin!
Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Hiilaripäivä ja paketti herkkuja”

  1. Aamuaerobiset siis aloitettu?Haluaisitko avata sun loppudietin suunnitelmaa?Millaisilla kalorivajeilla vedät ja miten muutat treenaamista. Itse harkitsen toista parin viikon Easydiet-jaksoa. Jos siihen lähden, niin tarkoituksena korvata päivällinen, ihan puhtaasti konkreettisella protskusafkalla… ihan vaan syömisen kokemisen vuoksi.Mun pitäisi napata 3,5 kiloa pois, 5 jos saan, niin on jo melko huippukondis mulle.

  2. Jep, aerobiset on aloitettu, vielä kun tulisi kunnolla lämmin niin niistä pääsisi oikeasti nauttimaan :)Treenaamista en muuta mitenkään, nyt mennään kolmijakoisella ja treenataan kovaa. Ruokasysteemeistä voisin tässä kirjoitella laajemmin jossain vaiheessa.Itse en enää Easydietiä ota, oli se lihaskato kuitenkin turhan suuri…

  3. Siinä on hiilaria popsittavaksi. Itse ei kykenis vetämään pussillista korvapuusteja, kun ei makea oikein uppoa :DNoi proteiinijuomat olisivat varmasti kokeilemisen arvoisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta