Vapputreeniä Pulsilla

Pääsiäinen tallattiin ympäri Tallinnaa ja syötiin monenmoista herkkua (juttua oli TÄÄLLÄ). Olo tuon pääsiäisreissun jälkeen oli turvonnut kuin vappupallolla, joten päätettiin jättää vappu juhlimatta ja keskittyä treenaamiseen ja terveelliseen ruokaan.

Aika autiota oli Pulsilla sunnuntai-aamupäivällä… Taisi siellä yksi tai kaksi muutakin treenaajaa meidän lisäksemme olla, mutta suurin osa ihmisistä ilmeisesti juhli vappua jollakin muulla tavalla kuin kovalla treenillä…

Eipä se silti haitannut, saatiinpa treenata rauhassa. Minulla oli vuorossa selkätreeni ja Paulan sain houkuteltua hiukan kuvailemaan oman treeninsä ohessa, joten tässä kertomusta vapputreenistä videon ja kuvien kera:

Päätin keskittyä tällä kertaa selkätreenissä pääasiassa erilaisiin leuanvetoihin. Ensimmäisenä se raskain, eli leveällä myötäotteella. Pulsin leuanvetotangossa en saa ihan niin leveää otetta kuin haluaisin, mutta hyvin ne vedot kulkivat tuolla hiukan kapeammallakin otteella.

 

Muutaman sarjan jälkeen oli vuorossa kapea ote V-kahvalla.

Sitä myös muutama sarja jonka jälkeen viimeisenä leuanvetoliikkeenä kokeilin Jonnan omassa blogissaan esittelemää ”kulmasoutuleuanvetoa”. Siinä vedetään leuka kauemmas käsistä ja tuntuma latseissa on melkolailla erilainen kuin tavallisessa leuanvedossa. Eipä tuota kovin pitkiä sarjoja enää jaksanut tehdä, mutta tuntuma oli kyllä hyvä. Pitää kokeilla uudestaankin…

Leuanvetojen jälkeen viimeistelin selkätreenin kulmasoudulla sekä muutamilla pidemmillä pumppisarjoilla vipuvarsilaitteella ja ylätaljalla. Loppuun treenasin vielä hauikset. Sitten olikin aika suunnata kotiin sohvaa kuluttamaan 🙂

Katselin vapun aikana kotimaisesta Alamaailma-trilogiasta ensimmäisen osan, Vanki. Se oli kuusi osainen sarja sattumien kautta vankilaan joutuvasta nuoresta pojasta ja siitä miten hän vajoaa valintojensa myötä yhä syvemmälle alamaailman syövereihin.

Tykkäsin sarjasta todella paljon. Tarina sekä henkilöhahmot olivat todella hyviä. Hiukan häiritsi esimerkiksi se, että kaikki hahmot käyttivät täsmälleen samoja vaatteita koko sarjan ajan (aikajakso oli yli vuosi), sekä tiettyjen sivuosanäyttelijöiden kökkö näytteleminen. Vastapainoksi kuitenkin isompien osien näyttelijät olivat erinomaisia, kuten Martti Suosalo huumepomona ja Mikko Kouki ja Eppu Salminen poliiseina.

Seuraavaksi vuorossa olisi trilogian toinen osa, Kyttä.

Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Vapputreeniä Pulsilla”

  1. Leuanvetoihin lisäpainot mukaan ehdottomasti! Selkää kasva hyvin, kun teet raskaita leuanvetoja toistot 4-6 ja rautaa roikkumaan vyötäröllle. Kannattaa myös tehdä vastaotteella, tuohon saat paljon romua roikkumaan ja monella hauikset kasvaa uusiin mittoihin. Volyymia voi pikku hiljaa lisätä, mutta totuttelee eka noihin lisäpainoihin. Lihasta tulee, se on varma. Pistähän korvan taakse seuraavaa offikautta varten!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta