Huh huh…

Taas on raskas työviikonloppu takana. Viikko sitten huokailin ihan samaa ja tämän viikonlopun pitikin olla helpompi, mutta niin siinä vaan kävi, että lauantain iltavuoro venyi yli kolmeen yöllä. Sunnuntaina menin puolen päivän aikaan töihin, joten sitä ennen ei edellisen yön jäljiltä jaksanut treenaamisia edes suunnitella. Kun sunnuntaina laahustin yhdentoista aikaan illalla kotiin, suuntasin saman tien suoraan punkkaan.

Viikonloppu meni siis töiden merkeissä ja treenit jäivät väliin. Maanantaina raahauduin aamulla väsyneenä ja innottomana salille. Portaita ylös kiivetessäni mietiskelin että mitäköhän järkeä tässä hommassa oikein on…

Mieli alkoi kuitenkin parantua kun pääsin salille tuttujen käsipainojen ääreen. Kun sain hiukan paikkoja liikkeelle ja lämmiteltyä lihaksia, alkoi homman mielekkyys taas muistua mieleen. Keho alkoi tuntua energiseltä ja hymy nousi huulille, tästä minä tykkään!

Treenaaminen on minulle paras keino rentoutua ja purkaa paineita. Vaikka salille mennessä olisikin mieli maassa, väsynyt tai muuten raskas olo, on sieltä lähtiessä aina hyvä mieli ja kevyt olo. Nautin ihan oikeasti treenaamisesta ja siitä, kun saa antaa kaikkensa saadakseen tehtyä vielä sen yhden sarjan tai yhden toiston. Treenin jälkeen olo on raukea ja keho väsynyt, mutta mieli kevyt ja virkeä.

Tälläkin kerralla lähtiessäni treenin jälkeen kohti työpaikkaa, oli minulla hymy naamalla. Tästä tulee hyvä viikko!

Metallisydän

11 vastausta artikkeliin “Huh huh…”

  1. Moikka! Täytyy ekaks sanoa että sulla on hiton mielenkiintoinen ja inspiroiva blogi. Oon itekin kiinnostunut tosta Easy Dietistä, siksi mä kyselisin olisiko sulla vinkkiä mistä noita vois ostaa/tilaa halvalla? Sillä alussa linkkaamallasi sivulta ei ainakaan löytynyt.. eksyinköhän oikeaan mestaan.Kiitos ja hyvää kevättä!

  2. Juu Fit4You:n verkkokaupasta niitä ei löydy vaikka itse liikkeessä niitä onkin myynnissä. En osaa sanoa mistä halvimmalla saa, mutta luontaistuotekaupoissa noita on myynnissä ja ainakin Manninen nutraseuticalsilla netissä.

  3. Katselin luontaistuotekaupan hintoja ja ne oli 10€ NELJÄ pussia! Aivan käsittämättömän kallista. Millä hinnoilla itse ostit tuolta Fit4You:sta?

  4. Tuon hintasia ne on, jossain saattaa olla hinnakkaampiakin. Mutta kyllä ruoka enemmän maksaa. Nyt tällä VHH-ruokavaliolla mulla menee omiin ruokiin jonkin verran yli 100 euroa viikossa…

  5. Eikös näytäkin nätille? 🙂 Alkulämmittelyksi laittelin paikat järjestykseen… Mukavampi ottaa painot telineestä kuin keräillä ympäri lattioita…

  6. Mayors Gymiltä saa halvalla noita Easy Diet pussukoita. Tosin tuonkin dietin voi suorittaa ihan puhtaalla sapuskalla + heradrinskuilla paremmin. Ei ole niin kiduttava kokemus ja tulokset ovat ellei parempia niin vastaavia. Rasvojen, hiilarien ja proden laatu on parempaa(kiinteillä safkoilla) kuin mitä pussikeitot sisältävät; soija yms pa*ka prodea.

  7. Haha, no mulle toi on aika suolainen hinta, sillä muutaman pvä:ni kauppakassini hinta on 14€ ja siihenkin mahtuu kissanruoka mukaan. Kiitos kuitenkin vastauksista, taitaa jäädä multa toi pussukkaruokailu väliin, harmi, sillä ei yksinkertaisesti oo rahaa.

  8. Anonyymi 1: Juu noissa pusseissa se avainsana mielestäni onkin helppous, ei tarvi miettiä mitä syö eikä laitella ruokia. Kunhan kippaa sen kolme pussia naamaan päivässä :)Anonyymi 2: Kyllähän tuo siihen verrattuna on kohtalaisen hinnakasta 🙂

  9. Jos aiot vielä vedellä noita pusseja, niin mä voin tuoda kotiovelle noita kahta makeaa pussia edulliseen hintaan sit kun tulen taas satakunnassa käymään (= ne pussit mitä multa jäi yli omasta dieetistä). infoa jos kiinnostaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta