Kuukausi Easy Dietistä, missä mennään?

Easy Dietin loppumisesta on nyt kulunut noin kuukausi (TÄÄLTÄ löytyy dieetin loppuyhteenveto). Dieetin lopettamisen ja pienen tankkailun jälkeen paino oli noin 94 kiloa. Dieetin jälkeen aloin noudattaa vähähiilihydraattista ruokavalliota, jolla paino on pysynyt melko hyvin aisoissa, vaikka määrällisesti olenkin syönyt paljon.

Olen tankkaillut hiilareita noin kerran viikossa pitäen hiilarimäärät muina päivinä n. 100 grammassa. Mitään stressiä en tosin ole ottanut jos jonakin päivänä hiilareita onkin tullut parikymmentä grammaa enemmän, eihän tässä mitään ammattilaisia olla 🙂 Pääasiassa syömiset on kuitenkin päivittäin noudattaneet samaa kaavaa hiilareiden pysyessä tuossa sadan gramman paikkeilla ja kertyessä pääasiassa kasviksista ja palkkarista. Tankkaamispäivän jälkeen paino aina nousee hivenen, 95-96 kiloon, mistä se sitten taas laskee 94 kilon paikkeille ennen seuraavaa tankkauspäivää.

Viikko sitten otin taas kreatiinin käyttöön, mikä tankkausjaksonsa aikana nosti painoa reilun kilon verran. Nyt siis paino pyörii 95-97 kilossa riippuen kuinka kauan tankkauspäivästä on kulunut.

Ensi viikolla käyn taas InBody-mittauksessa. Uskoisin että kun nyt vertaa tämänkertaista tulosta ennen ACKD-dieettiä tehtyyn mittaukseen, näkee paremmin mitä kehon koostumukselle on tapahtunut… (TÄÄLLÄ tilanne ennen dieetin alkua)

Tässä kuntokuvaa tältä viikolta, vielä olisi kesäkuntoon tekemistä…

Kun nyt Easy Dietin kauhut on jo liki unohdettu, olen alkanut suunnitella uutta painonpudotusjaksoa loppukeväälle. Millaisen jakson pidän, ei ole vielä selvillä, mutta uusi kahden viikon Easy Diet ketoosijakso ei ole ollenkaan poissuljettu vaihtoehto…

Metallisydän

6 vastausta artikkeliin “Kuukausi Easy Dietistä, missä mennään?”

  1. Tosi mielenkiintoista nähdä, mitä Inbodyssa selviää näin kuukausi Easy Dieettailun jälkeen. Itse sain järkyttävät huudot mittaajalta moisen dieetin vetämisestä 😀 Lähti mittausten mukaan 2,3kg rasvaa, 1kg nestettä ja 1,5 kiloa lihasta. Ei mikään ihmeellinen suhde :S Tosin menin ilman minkäänmoisia tankkauksia sinne mittaukseen. Siksi erityisesti kiinnostaa, miltä tulokset näyttävät pidemmällä aikavälillä 🙂

  2. Eiköhän sullakin tuo lihaskato ollut suurelta osin nestettä, varsinkin jos et ollut tankkaillut.Itseänikin hiukkasen jänskättää nähdä mikä on nyt ero lihasmassassa ennen ja nyt…

  3. Saat kyllä luvan kuvata sen tuloslappusen sitte näytille tänne :>Mulla alkaaki sellanen dieetti, että tavotteena olis saaha 2-4kg pois pötseistä ja loput 6-8kg lihaksista! Alkaapi olemaan liikaa niitä näihin minun hommiin ja olis mukavaa päässä -72kg painoluokkaan. Näillä näkymin paras idea tähän tempaukseen on kait ihan helvetinmoinen lenkkeily..Kohtapa muuten tulee sitä kuvaa sähköpostiin paidan kanssa 😉 Paikanpäällä en päässy poseeraamaan mitallipaalulle metallisydän paita päällä, koska se muka ois pilannu muiden mahdolliset promokuvat >:(.

  4. Voinhan tuon tuloslapun vaikka kuvatakin :)On siinä sulla dieetti, meikäläinen yrittää epätoivoisesti kasvattaa lihasta ja toinen haluaa polttaa sitä useita kiloja pois… en ymmärrä… ;)Vai olis paita pilannut promokuvat… päin vastoin, se olis tuonut rutkasti lisää katu-uskottavuutta! 😀

  5. Sellainen ajatus vain että Nutrilettt- pussit ovat paljon maistuavmpia kuin Easy Diet. Suosittelen kokeilemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta