Hulk Hougani hani hani hanii…

Viikonlopun Body lehti -arvonta on suoritettu. Lehteä pääsee lukemaan nimimerkki RS! Laitappa RS osoitetietosi sähköpostilla osoitteeseen jari.autere @ gmail.com (poista välilyönnit) niin laitan lehden postiin.

Nyt on viikonloppu levätty, siis treenien osalta. Pidin suunnitellun huiman pitkän kahden päivän lepotauon treeneistä. Eipä tässä silti ole liiemmin lepäilemään ehtinyt, olin nimittäin lauantaina ja sunnuntaina yhteensä 29 tuntia töissä… Onneksi työ ei ole fyysisesti kovin rankkaa.

Tänään aion nukkua paljon, syödä hyvin ja käydä treenaamassa jalat. Viimeksi tein vaihtelun vuoksi hieman erilaisia liikkeitä, mutta nyt palaan takaisin tuttuihin liikkeisiin. Kaupungillakin pitäisi käydä pyörähtämässä, jos ei muuta niin ainakin hakemassa torstaille liput Kotiteollisuuden keikalle…

Edellisestä kunnon livekeikasta onkin aikaa, taisi olla TÄMÄ. Nyt olen ihan innoissani tuon Kotiteollisuuden suhteen 🙂 Miltäköhän se Hynynen näyttää ilman partaa… 🙂

Saapa nähdä ehtiikö tänä kesänä sen kummemmin festareillekaan. Sonispherenkin menivät perkeleet siirtämään Helsinkiin. Slipknot olisi ollut kiva nähdä taas… No ainakin Karmarock:iin pitää taas mennä, se on jo vuosia ollut kesän kohokohta 🙂 TÄÄLLÄ juttua viime kesän Karmasta. Olisikohan sitä jotain muita käymisen arvoisia festareita tänä vuonna…

Karmarock17

Ei muuta kuin hyvää alkavaa viikkoa kaikille, muistakaahan treenata kovaa!!!

 
Hulk Hougani hani hani haniii…
Metallisydän

8 vastausta artikkeliin “Hulk Hougani hani hani hanii…”

  1. No niin nyt on testattu Anabolic Overdrive aplarin makuisena ja ai että oli herkkua ainaisen suklaa/minttu palkkarin jäljiltä, ihan hemmetin hyvän makuista, pitää vielä tilata tota mustaherukkaa, eikä haittaa että maksaa vähän enemmän on vaan niin pirun hyvää, eli oli tästäkin blogista jotain hyötyä;)

  2. Jokos sait Jack3din fitnarista? Kokeilin ekaa kertaa sitä 1 kauhallinen + fat burneri (synefriini,kofu,vihreä tee yms). Huh hah hei sentään! Kaksi matalahiilarista päivää takana ja sitten yläkropan treeni. Virtaa riitti käsittämättömän hyvin, suonet pullisteli ja pumppiakin tuli jollain ihmeen kaupalla. Annostusta nostamalla pitäisi potkia vielä kovemmin. Eka vko 1 kauhallinen ja sitten nostellaan. Treenit menee tehokkaasti läpi vuorosarjoilla ja kuten sanoin mitään puutumista ei huomaa. Erinomaiselta vaikuttaa. Laitappas kokemuksia kun saat Jack3din käyttöön. Antaa kyllä kovaa motivaatiota painaa kovaa dietillä kun virtaa riittää vähistä hiilareista huolimatta! Kesällä sitten kokeiluun Oxy Elite, ehkä tehokkain hyllyltä saatava burneri. USP Labsilla kunnon tuotteet.

  3. Anonyymi 1: Eikös vaan olekin hyvää :)Anonyymi 2: En oo tilannut vielä, tilipäivää odotellessa… 😉 Mitä makua testasit, oliko hyvää?

  4. White Blue Raspberry. Pari desiä vettä ja sekoittuu hetkessä. Itseasiassa en kummemmin maistellut kun kiireessä nappasin. Ei kyllä mitään pahaakaan ollut. Googlettamalla löytyy kyllä mauista tietoa, pakkiksellakin varmasti Jack3d ja boosterit/burnerit ketjuissa. Toivottavasti tuo parinkympin tarjous pysyy vielä voimassa. Mass myy tota kympin kalliimmalla ainakin. Taidat jäädä ilman paitaa. Fitnesstukulla tais olla tän kuun loppuun asti ilmanen paita kaikkiin tilauksiin. Pitkät toimitusajat niillä vaan. Viikon kesti tulla. 🙁 Onneksi prodet saa EBN:ltä ja Massilta parin päivän sisään. 🙂

  5. Jack3d Lemon lime ja Raspberry Lemonade imo parhaat maut, aluksi tossa potkii yksi kauhallinen, mutta mitä pidemmälle käyttää niin toleranssi kasvaa ja kaksi kauhaa alkaa olla se minimi vaatimus, pitänyt heti kokonaan tauon tosta kun ollut kevennys viikko, eli suunnilleen vetänyt 5-6 viikkoa raskaampaa ja sitten kevyt ja tauko tuotteesta, sitten taas alusta scooppi aluksi ja taas pari loppujen lopuksi, pari kertaa tullut vedettyä kolme scooppia ennen raskasta jalkatreeniä ja kyllä kannatti, varmaan elämäni parhaat jalkajumpat, meneehän ton teho vähän massankin mukaan itsellä painoa nyt 95 kiloa ja kiristellyt 72 päivää, nyt painoa sellasen 10 kiloa lähtenyt pois matalahiilarisella dieetillä, OxyElite Prota käyttänyt samaan aikaan ja ei perkule mikä kompo, rahoille saa tosiaan vastinetta, kovin monesta tuotteesta ei voi samaa sanoa.

  6. Kiitos molemmille anonyymeille vinkeistä. Tilipäivä on jo parin päivän päästä, joten eiköhän noita vielä riitä :)Oxyn vois ottaa kanssa jossakin vaiheessa testiin…

  7. Mulla on ollu käytössä nyt 2 viikkoo toi OxyElite Pro ja tuntuu toimivan. Jack3d White Blue Raspberryn makuisena tuli tiistaina ja ajattelin maanantaista ottaa sen kokeiluun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta