Niille, jotka pitävät tällaisesta – tämä on sellaista

Jahas, taas on vapaat ohi ja edessä työntäyteinen viikonloppu, mikäs sen mukavampaa?

Mutta palataan vielä keskiviikkoiseen vapaapäivän viettoon… Päivä alkoi pitkään nukkuen ja hitaasti heräillen. aamupalan jälkeen oli vuorossa jalkatreeni. Olen aina tykännyt pitää treenit vaihtelevina, mutta nyt ACKD dieetin jälkeen laadin itselleni ihan kirjallisen treeniohjelman liikkeineen kaikkineen. No jaksoinhan sitä melkolailla orjallisesti lähes kuukauden noudattaa, mutta nyt kaipasin jo vaihtelua. Tällä kertaa siis vaihdoin pari liikettä TÄÄLLÄ oleviin treenisuunnitelmiin. Ensikerralla palataan kuitenkin taas ohjelman pariin…

Lämmittelyiden jälkeen ensimmäinen kunnon liike oli tavallisen takakyykyn sijasta box-kyykky, jossa siis ihan istahdetaan ala-asennossa penkille ja otetaan jaloista paineet pois. Ylös lähdetään siis joka toisto ilman liike-energiaa ns. tyhjistä.

Seuraavana liikkeenä tehtiin etukyykkyä ja Hackia supersarjoina. Ensin etukyykkyä ja heti perään Hackia. Etukyykyssä painomäärä piti jättää pienemmäksi kuin aiemmin, en sitten tiedä veikö box-kyykky isoimmat powerit vai johtuiko tuo sitten siitä että edellisestä kerrasta etukyykkyä oli kulunut kuukausia…

Lopputreeni menikin sitten totutun kaavan mukaan askelkyykkyineen, reidenojennuksineen, -koukistuksineen ja pohkeineen.

Treenin jälkeen suuntasin suoraan kaupungille leffateatteriin. Tarkoitus oli katsella pari leffaa ja käydä niiden välillä syömässä. Paula kun ajoi minut pois kotoa että sai lukea rauhassa viikonloppuna olevaan PT-loppukokeeseensa…

Leffaeväänä oli tällä kertaa hivenen erilainen patukka, nimittäin Maximum, jossa on hiilareita vain 10 grammaa ja proteiinia yli 40 grammaa. Juuri sopiva siis VHH-ruokavaliolle. Maku tosin sitten olikin ravintoarvojen mukainen…

Ensimmäinen leffa oli Rango. Leffassa kaupunkilaislisko tipahtaa terraarioineen auton kyydistä keskellä Nevadan aavikkoa ja eksyy vanhaan kunnon lännenkaupunkiin. Siellä Rango kertoo itsestään legendaa ja päätyy kaupungin sheriffin hommiin. Elokuva oli ihan viihdyttävä, mutta ei nyt mikään mestariteos. Tykkäsin erilaisista viittauksista muihin leffoihin. Ihan leffan alku toi kylmät väreet selkäpiihin kun tuntui kuin olisi mennyt katsomaan Sergio Leonen westerniä ja vilahtihan leffassa jopa Man without a name. Jonkin verran oli viittauksia myös omaan lempileffaani Pulp Fictioniin 🙂 Kokonaisuutena kuitenkin elokuvasta jäi melko keskinkertainen maku. Paljon oli mukahassuja kohtia, mutta enpä tainnut oikeasti naurahtaa kertaakaan…

Rangon jälkeen suuntasin Subwayhin, missä patongin sijasta testasin salaattia, tuplalihalla 🙂 Erittäin iso ja maukas salaatti olikin, kasviksista ei pihtailtu. Vatsa tuli täyteen ja hyvää oli 🙂

Päivän jälkimmäinen leffa oli World Invasion: Battle Los Angeles. Leffa tarjoaa jatkuvaa toimintaa ja sotimista maata valloittamaan tulleita avaruusolioita vastaan. Alkuun leffa vaikutti lupaavalta, mutta pikkuhiljaa alkoi tuntua tutulta. Leffa oli kuin sekoitus Cloverfieldia ja Maailmojen sotaa. Jatkuva räiskiminen alkoi myös puuduttaa jo tunnin kohdalla. Samalla alun altavastaajasotilaat alkoivat onnistua alienintappopuuhissaan oudon hyvin. Alussa kun ammuttiin konetuliaseella alienia lähietäisyydeltä, ei alien kuollut sitten millään. Lopussa kuitenkin pari lonkalta ammuttua laukausta kaatoi alienin kuin alienin…

Sellainen keskiviikko. Torstai oli myös vapaa ja kaava oli hyvin pitkälle sama: Pitkään nukkuminen, rinta, olkapää, ojentaja -treeni, leffa (kotona) ja illalla lueskelua. Mukavan rennot vapaapäivät siis 🙂 Kai sitä nyt jaksaa sitten viikonlopun olla töissä… jospa sitten ensiviikolla pääsisi vaikka taas leffaan… 🙂

Taas olisi luettuna uusin Body-lehti. Laittakaapa kommenttia tähän tekstiin jos lehden haluatte. Sunnuntai-iltana arvon lehden kaikkien kommentoineiden kesken ja ilmoitan voittajan maanantaina. Onnea arvontaan ja muistakaa laittaa nimimerkki mukaan!

Metallisydän

22 vastausta artikkeliin “Niille, jotka pitävät tällaisesta – tämä on sellaista”

 1. Se on ihan mihin tottuu noiden proteiinipatukoiden kanssa, luulin ennen että toi ylläoleva yksilö on hyvää mutta dieetin jälkeisenä syömäpäivänä kun tuli syötyä ihan kaikkea, maistettua myös vähän joka laista erilaista proteiinipatukkaa niin ei toi ollutkaan enää hyvää 😀

 2. toi salaatti kyllä näyttää tosi hyvälle :o.. Pitääpä itsekkin testata ens kerralla subissa mielummin salaattia kuin patonkia 🙂

 3. Noi maximin patukat on vissiin kaikki semmosia aika kuivahkoja? Nyt jos tärppäis ton bodyn suhteen, ei oo niitä aikoihin tullu luettua 🙂

 4. Jatkahan kirjoittelemista hamaan tulevaisuuteen. Blogisi on hauska ja hyödyllinen – mm. prodepatukoiden testauksessa. 🙂

 5. aada…Mulle maistuu kaikki prode patukat..vielä en oo pahaan törmänny =) tuossa on tosi hyvät arvot mitä söit,vaikka kyllähän sen maistaa missä on vähän hiilareita.

 6. Heidi: Nimenomaan, ei tuo missään tapauksessa pahaa ole, on vaan tullut maisteltua niin monia suunnattoman herkullisia proteiinipatukoita ettei tuo enää niiden rinnalla maistunut hyvälle… Harvassa kuitenkaan on noita raviontoarvoja…Miitu: Suosittelen kyllä!Janne: Juu, kuivahkoja on, mutta kyllä niitä nälkäänsä syö ;)Hanski: Kyllä tässä tarkoitus olisi jatkaa :)Bobbi: Kyllähän ne mullekin maistuu, varsinkin kun VHH:lla ei herkumpiin ole koskemista :)MVN: Pitää testata, mistä niitä saa?Matti: Juu, eikä ole onnistuttu kovin hyvin…Linda: Niin on, mutta vaan tuo Lemon Light…aada: Jokaiselle patukalle on paikkansa 🙂

 7. Dorianin haastis,jumalauta pakko osua arpa mulle! Dorian esikuvana oli kun näitä hommia alottelin-jusba-

 8. Hei jos saan kysyä niin mistä ostit tuon proteiinipatukan? Jostain kaupasta vai tilasitko? TAHTOO MAISTAA!

 9. jusba: Dorian oli ja on kyllä edelleen kova!weza & syrjis: Onhan se hiukan ”neitimäinen” tavalliseen takakyykkyyn verrattuna, mutta erinomaista vaihtelua välillä. Varsinkin kun ei ole treenin ainoa kyykky-liike…Anonyymi: Hyvä ystäväni Karppa vinkkasi nuo patukat minulle. Niitä saa Porista Yliopiston Apteekista, mutta eiköhän niitä muualtakin löydy… RS: Kiitosta vaan! 🙂

 10. Koitappa ottaa toi boksi kyykky vaan vielä alempaa, vaikka jos on eri korkeuksisia pukkeja salilla niin niistä kasaa, toi näyttää aika korkealta vetää normaalin tasapenkin kautta vaikka kunnon stopeilla ottaakin, voin sanoa että kyllä meinaan kun ottaa alempaa kunnon liikeradalla ja kärsivällisesti sekä maltillisilla painoilla aluksi niin kyllä on kehitys taattua. Tsemiä treeneihin paljon.T:Mikke

 11. Teen tuota box-kyykkyä todella harvoin. Pääasiassa teen tavallista takakyykkyä, nyt vaan korvasin vaihteen vuoksi takakyykyn box-kyykyllä. Valitsin tarkoituksella korkeamman penkin että sain käytettyä isompia painoja, hain siis erilaista kasvuärsykettä… tai sitten halusin vaan päästä helpolla ;)Kostin sen sitten kyllä heti itselleni etukyykky-hack supersarjoilla… 🙂

 12. joona: Jos löydät hyviä, pistä vinkkiä myös tänne :)jantsaa: Juu ehdit kyllä, otin ylimääräisen yövuoron joten tässä on koko yö aikaa arpoa :)LH: Kyllähän sitä kokeilla kannattaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta