Paita-arvonnan tulos

Nyt on aika kertoa TÄÄLLÄ olleen kisan tulos. Kyseessähän oli siis pieni kilpailu, jossa mahtavana palkintona oli upea, ainutkertainen ja mahtava Metallisydän-t-paita!!

Kaikilla osallistujilla oli reilusti yritystä mukana, kuka havitteli paitaa koviin maastavetotreeneihin, kuka yöpaidaksi tai sotapelien pelaamiseen. Olisihan paitaa käytetty jopa autonkunnostuksessa Maj Karmaa kuunnellen tai bändin keikalla fanipaitana 🙂

Voiton vei kuitenkin Dexteri, joka lupasi käyttää paitaa seuraavissa SM-kisoissaan ja ulkomaan kisojen mitalliposeerauksissa. Voiton Dexteri varmisti kunnon imartelulla 😉

Laita siis Dexteri osoitetietosi sähköpostilla osoitteeseen jari.autere @ gmail.com (poista välilyönnit) niin laitan paidan postiin. Mutta pidäppä huoli että tulee sitten kanssa niitä kuvia noista SM-kisoista ja mitalliposeerauksista tänne blogiin julkaistavaksi! Muuten tulen hakemaan paidan pois! ;D

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Paita-arvonnan tulos”

  1. iik 😀 Pitääki nyt lisätä omaan tavoitetauluun mitallien viereen lisäksi poseeraus tuon paidan kanssa. Jess! Varmasti tulee kuvia jokaisesta lupauksesta 😉 Tuolla paidalla pelottelenki sitte kaikki kisaajat karkusille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta