Vanhuus ei tule yksin…

Olipas heikkoa treenien osalta loppuviikko… Torstaina rinta-olkapää-ojentajatreenissä loppui sarjoissa puhti aivan kesken ja eilinen jalkatreeni oli mitä oli… En tiedä oliko syynä sitten kahden viikon vähähiilarinen ruokavalio vai alkoiko ikä painaa… Joka tapauksessa päätin pitää eilen tankkauspäivän, ladata taas kehon hiilarivarastoja täyteen ja samalla herkutella hiukkasen juhlistaen synttäreitäni.

Mittariin tuli tosiaan 31 vuotta. Pitääkö sitä nyt alkaa kutsua itseään YLI kolmekymppiseksi??? Ei, kyllä taidan pitäytyä siinä kaksvitosessa edelleen, kuten jo useamman vuoden…
Synttäripäivä alkoi hienosti aamutreenillä Pulsilla. Vuorossa oli jalat ja vatsat. Treeni ei luistanut kovin hyvin, energiat olivat jotenkin poissa mutta kyllä sitä sentään jotain sai aikaan, ainakin jalat olivat illalla kohtalaisen tukossa… 🙂 Kuviakaan ei tullut napsittua, tässä sentään yksi videoklipppi vatsatreenistä. Kuten näkyy, puhtia ei vaan ollut…

 

Kotona keittelin riisit ja paistelin jauhelihat. Kyllä maistui riisi hyvälle kahden viikon tauon jälkeen. Iltapäivällä poikkesivat isä ja äiti kahville (ja synttärikorvapuusteille) ja toivat toivomani synttärilahjan, oman kukan 🙂

Pitäisi olla helppohoitoinen, altakasteluruukut sun muut systeemit… saapa nähdä kuinka kauan se pysyy hengissä… äiti onneksi lupasi muistutella kastelemisista ja autella mullan vaihdossa kun sen aika tulee 🙂

Illalla sitten katselin leffan. Oli minulla tankkaus/synttäripäivälle hiukan karkkiakin varattuna leffan kanssa naposteltavaksi, satuin nimittäin viikolla löytämään suosikki-irtokarkkejani 🙂

Oli kyllä täysin minunlaiseni syntymäpäivä 🙂

Muistakaahan TÄÄLLÄ oleva kilpailu, osallistumisaikaa on vielä iltaan asti! Voittajan julkaisen huomenna, vielä ehtii!!!

Metallisydän

9 vastausta artikkeliin “Vanhuus ei tule yksin…”

  1. Jees onnittelut äijälle! Mitäs herra muotitietoinen sanoo seuraavaan: Minkälainen rotsi sopii noiden Gazozien yms löysempien farkkujen kanssa esim. kesällä? Mitäs sulta löytyy kaapista? Kesällä harvemmin rotsia tarvitsee, mutta ei sitä aina huppari päällä viitsi iltasin kävellä, eli jotain siistiä rotsia päälle ja mammat on kuumaa vahaa. =)

  2. Sampe: Kiitos vaan 🙂 Ja niinpä, normaalisti sekoittelen lusikalla juomalasiin, mutta jostain ihmeen syystä laitoin ajatuksissani sheikkeriin ja aloin sheikkaamaan… :)Dexteri: Kiitos! Ei ikinä samettihousuja! Keinutuolilla voisi lähteä pulkkamäkeen… :)Anonyymi: Kiitokset! Siis mitä? Eikö kesällä kuljetakaan aina ilman paitaa?Itsehän olen kaukana muotitietoisesta, käytän pääasiassa takkimaisia huppareita kesällä takkeina. Tai sitten nahkatakkia luomaan ”kovanjätkän” lookkia (siinä kuitenkaan onnistumatta…) Taitaa kaapista löytyä joku muukin kesätakki, mutta voisihan sitä vaikka jonkin uuden siistin takin kesää varten ostaakin…

  3. Asia selvä. Pitää katsella kanssa. Hei laitas tilaukseen Fitnesstukusta Jack3d:ia jos haluut sitä virtaa treeneihin. Nyt on nimittäin 19,90e TARJOUS tosta tuotteesta!!! ovh on yli 30egeä. Toimitusvaikeuksia on Suomeen kuullemma kun on niin suosittua. Tilaan itse useamman purkin kerralla. Parempaa boosteria ei rahalla löydy!

  4. Heh, Jack3d ei ole mikään dopingaine, vaikka jotkut teinit liioittelevatkin sen potkua. Toki heidän silmissään se sitä voi olla, kun potkii vähän paremmin kuin kofeiini ja on aiheuttanut suuren haloon. Geranium toimii suurimmalla osalla ihmisistä piristävästi ja muutenkin auttaa treeneissä jaksamiseen ja keskittymiseen. Mannisen pelotteluja ei kannata aina uskoa, häntä harmittaa kun ei itse myy hittituotetta. Kofeiinilla ja Buranalla (Ibuprofeeni) on enemmän sivareita kuin Jak3dilla. Jos haluat olla 100% ultimate pure natural superman, niin et myöskään käytä kreatiinia etkä mitään mikä voisi parantaa nautraalin treenaajan salitreeniä. Vähän ihme kun toimiva ja sivariton treeniboosteri ei kelpaa joillekkin. Kannattaa itse kokeilla purkki. Pysyt vielä naturaalina vaikka purkin syötkin. 😀

  5. Vai douppinkia… tuskinpa sentään 🙂 Aika kummallisena pidän että doping-aineita saisi noin vaan myydä. Ja eikös se kofeiinikin isoissa määrissä ole dopingia. Kahvinjuojat ei siis taida olla naturaaleja… 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta