Palkkio dieetin läpi viennistä osa 1

TÄÄLLÄ kirjoittelin dieetin tuloksista ja fiiliksistä. Sen verran raskas oli kuitenkin tuo dieetti, että päätin palkita itseni parilla eri tavalla sen läpiviennistä. Pitäähän siitä kuukauden syömätömyydestä jotenkin hyötyä… Niinpä ensimmäisenä palkkiona itselleni tein heti dieetin loputtua tilauksen Fitnesstukkuun. Nyt paketti saapui ja olo oli kuin Jouluna…

Olen päättänyt siirtyä lisäproteiineissa askelta laadukkaampaan proteiiniin, eli konsentraatista isolaattiin. Isolaatin etu konsentraattiin verrattuna on sen nopeampi ja tehokkaampi imeytyminen sekä korkeampi proteiinipitoisuus. Siis vaikka isolaatti onkin konsentraattia hivenen kalliimpaa, sitä tarvitaan suhteessa vähemmän, keho kun kykenee käyttämään siitä isomman osan hyödykseen. Ensimmäinen Fitnesstukusta tilaamani tuote olikin heraisolaatti, Whey-100.

Toinen kiinnostava proteiinijauho on Night Pro, yöproteiini. Isolaatti, joka imeytyy nopeasti, ei ole paras mahdollinen proteiinilisä otettavaksi yötä vasten. Night Pro on siihen tarkoitukseen sopiva proteiinilisä, se kun pohjautuu kaseiiniin, joka on hyvin hitaasti imeytyvä proteiini. Lihashan kasvaa levossa, joten yö on parasta aikaa lihaskasvulle. Vielä kun siemaisee yöproteiinia annoksen ennen nukkumaanmenoa, riittää lihakselle myös kasvuaineksia pitkälle yöhön. Kyllä, suhina jota kuulet jatkossa öisin, johtuu Metallisydämen valtaisasta lihaskasvusta! 🙂

Fitnesstukussa oli Kreatiini erikoistarjouksessa, 10 € / kilo. Sen halvemmaksi ei enää Kreatiini mene, sitä piti siis tilata varastoon ja samalla pussillinen Glutamiinia palautumisen tehostamiseen.

Ja kuten kaikki blogia seuranneet tietävät, Metallisydän tilaa aina myös proteiinipatukoita. Niin tälläkin kertaa, eikä ihan vähän!

Sain viime vuonna Fitness Expossa (juttua Exposta TÄÄLLÄGainer Pro-patukan maistiasiksi Fitnesstukun kojusta ja hyväähän se oli. Patukassa on kokoa 98 grammaa ja proteiinia löytyy 30 grammaa. Laatikollisen tilatessa yhdelle patukalle jää hintaa noin 2 euroa, liki ilmaista siis tuon kokoisesta ja makuisesta patukasta!

Ja eihän se nyt yksi laatikollinen patukoita mihinkään riitä, Paula syö kuitenkin puolet niistä… Pistin siis tilaukseen myös Goodlife-patukoita, tarjouksessa kun olivat. Ja herrajestas kun niitä yhdessä maistettiin! Herkkua! Minttusuklaa on kuin After Eightiä mutustaisi, eivätkä suklaa ja toffee jää maussa ollenkaan jälkeen. Näitä pitää tilata lisää! (mitenköhän tässä käy vähähiilihydraattisen ruokavalion…)

Ja kesä kun tässä jo mielessä siintää, niin pitihän sitä tilata myös Fitnesstukussa yksinoikeusmyynnissä olevat Gasp:n treenishortsit. Kyllä noilla kelpaa treenailla kesähelteillä 🙂

Muiden lisäravinnesysteemit kiinnostavat aina, joten pistetäänpä teitä hiukan miettimään: Kerro mitä sinä tilaisit Fitnesstukun valikoimista ja miksi? TÄSTÄ pääset suoraan Fitnesstukkuun.

Kaikkien kommentoineiden kesken arvotaan uusin Bodaus-lehti! Ja saatanpa laittaa lehden mukaan herkkupatukankin! Kommentointiaikaa on tiistai-iltaan asti, jolloin arvon onnellisen voittajan! Onnea matkaan!

Metallisydän

48 vastausta artikkeliin “Palkkio dieetin läpi viennistä osa 1”

 1. Nyt ei tartte heti tilata mitään, kun juuri hain liikkeestä 4kiloa Whey80: stä ja siihen kylkeen sain 500g kreatiinia, purkin CLA :ta, patukan ja mainospaidan. Eipä ollut kovin paha hintakaan 56e

 2. Itse tilaisin ja olen jo tilannut Super Gainer Pro palkkaria ja säkki tota perus kreatiinia. Muut ainesosat otetaan sitten ruuasta monivitamiinia ja D-vitamiinia lukuunottamatta.

 3. Eipä tuo Night Pro ja muut ”yöproteiinit” tai ”hitaasti imeytyvät proteiinit” ole muuta kuin silkkaa rahastusta. Tästä on käyty keskustelua. ”–ja perus sääntö proteiinivalmisteiden suhteen on tämä: hitaasti imeytyvä prot. on huonoa ja nopeasti imeytyvä on hyvää. yöproteiini on siis hyvä nimi markkinoida huonoa.” – Jiipee PulkkinenEi ole tuon lausahduksen ja monien muiden keskustelujen jälkeen ollut paljon muita vaihtoehtoja kuin jättää nuo roskat kaupan hyllylle.;) Saahan niitä kaikkea kyllä kokeilla ei se väärin ole. Pieruheraa silti imetään jos imetään iltaa vasten. :)Ja kerta haluat panostaa aina noihin proteiinilaatuihin, niin ostaisit suorilla vain hydrolysoitua proteiinia. Hintaluokka on abaout sama (ehkä hitusen kalliimpi kuin isolaatin) ja toimii takuulla paremmin kuin pieruherat ja nuo muut. http://www.mass.fi/product_detail.asp?prod_id=31 ja Manniselta löytyy kanssa alle 60€ /2kg.

 4. Tilaisin Fitnesstukusta Only One! Regular -vitamiinivalmisteen, Vida MSM -valmisteen ja Better Bodiesin treenitoppeja 🙂

 5. No mä tietenki tilaisin noita patukoita kassillisen..näläkä tullee ku kattooki noita. Ois aika hyvä leffailta eväänä… =)

 6. Kuka vielä tänä päivänä tilaa Fastin proteiineja? Silkkaa rahastusta verrattuna muihin merkkeihin ja myös arvoiltaan todella surkeita. No eihän se tyhmä ole ketä pyytää, vaan maksaa.Fitnesstukusta on tilattu Jack3d ja Oxy Elite. Parempia tuotteita natu treenarille tuskin löytyy. Potkii ja kovaa! Jos ei ole laktoosivammaa niin ihan hyvin voi käyttää konsentraattia. Kehityksessä ero on mitätön. Isolaatin mukavuutena tosiaan ilmavaivojen puute ja nopea imeytyminen; ei jää vatsaan hölskymään palkkarina. Ebn.fi puljun halpa isolaatti on arvoiltaan ja hinnaltaan markkinoiden kovinta ehkäpä. Mass Whey taas ikävästi sokerilla blandattu. Isowhey 10x parempi tuote. Hydroheran hyödyt menevät hukkaan jos hörpitään malton kanssa, imeytyminen hidastuu.

 7. Toi minttusuklaa goodlife maistuu kyl ihan aftereightiltä.Joten tilaisin fitnesstukusta goodlife patukoita, oh yeah patukoita, BSN syntha 6 ja gasparin myofusion hydro protskua.

 8. syrjis: Vai Fast-fani… patukat on kyllä hyviä, mutta eikös ne jauhot ole hiukan ylihinnoiteltuja…?wallju: Patukoita on kyllä reilu valikoima, suosittelen ainakin noita Goodlifeja :)Bobbi: kreatiinia ei kyllä varmaan halvemmalla löydy :)Juri: Niinhän se Nyyssölä näyttää kehuvan :)Maria: Patukoita ei voi koskaan olla liikaa, hiukan jo harmittaa etten tilannut samalla enemmän…Tiiuska: Suosittelen sullekin noita Goodlifeja, herkkua!MVN: Halpaa oli kyllä :oMatti: Heitä hiukan tuon gainerin sekaan vielä heraisolaattia, toimii paremmin palkkarina ;)gaylord: Kovasti sitä kehutaan, pitää kyllä itsekin testata kun nykyiset laturit on syöty…Eib: Samaa olen kyllä lukenut noista hitaista proteiineista, toisaalta taas kaseiinia on kehuttukin… tiedä sitten. Testaan nyt kuitenkin jos vaikka olisi jotain hyötyä 🙂 Ja onhan se kiva ottaa välillä ikuisen iltaehrmannin sijasta herkkuprotskudrinkki 😉 Täytyy siirtyä pikkuhiljaa noihin laadukkaimpiin jauhoihin, ensimmäinen vaihe on nyt suoritettu kun konsentraatista on siirrytty isolaattiin, olkoon tuo hydro sitten vaikka seuraava vaihe :)Laura: MSM:ää vedellään täälläkin, tilasin viimeksi tuota MSM Alavis:ta ja sitä on vielä reilusti jäljellä :)Anonyymi 1: Leffa ei ole leffa ilman proteiinipatukkaa :)Anonyymi 2: Oon noista Fastin jauhoista kanssa vähän sitä mieltä että hinta-laatu-suhde on hiukkasen pielessä… Oon ollut tuohon Self:n isolaattiin erittäin tyytyväinen :)Sanna: Ensi kerralla ainakin muutamat patukat vitamiinien kaveriksi :)Karppu: Jep, ihan sairaan hyviä on Goodlifet!

 9. Oxyelite Pro ja Jack3d ovat kyllä olleet itselläni dieetillä ne jotka oikeasti toimii, kaikki muu vastaava tuote joka tullut vastaan tuntunut rahan pistämiseltä jos ei roskiin niin ainakin vähän hukkaan. Fastin kamat on niin eri hintaluokissa nykyään että ihan hauska nähdä kuinka kauan pärjäävät noilla kiskuri hinnoilla, Fitnesstukku sekä Mass varmaan tällä hetkellä ne parhaimmat ja halvimmat mestat, mistä saa myös ihan laatu kamaa suht edullisesti.t-Jay

 10. Itse luotan pihistelijänä perusheraan on tarkoitus taas tilailla sitä kohtapuolin. Tota kreatiinia on tullut ostettua joskus aiemmin kun oli halpaa ja omassa varastossani on vielä jäljellä osa, pitääkin ottaa taas käyttöön.T: LH

 11. T-Jay: Tsekkaa myös ebn.fi puljun tarjoukset. Paljon fiksuja tuotteita hyvään hintaan, mm. heraisolaatti, d-vitsku, monivitsku, vihreä tee, aminohapot, Omega3 eli perustuotteet hyvillä tarjouksilla ja matalat postikulurajat, maksuvaihtoehdot hyvät yms. Vaihdan Massilta ee bee ännään. 🙂 Metallisydän: Tuo Whey100 on varmasti laadukas protsku, Carberyn tehtailta. Yksi suurimmista proden duunaajista. Ufs prodet tulevat myös Carberylta. Tosin tuo hinta on aika suolainen. Tuohon hintaan löytyisi vieläkin paremmilla arvoilla olevaa heraa: SELF Omninutrition Micro 94 Whey. Whey 100 86g vs. Self 94g prodemäärät. Tuon puhtaampaa heraa ei taida löytää enää. Mutta onko järkeä maksaa liki 40euroa enemmän kun 60eurolla saa jo hyvää isolaattia? Noh, voihan sitä aina kokeilla. Rahaahan se vaan on. Köyhät kyykkyyn!

 12. Lähtis tilaukseen: Syntrax Nectar ja Crack Paljon oon kuullu hyvää molemmista tuotteista.

 13. Myöhemmin olis loistava tilaisuus kokeilla käytännössä BCAA:n toimivuutta dietillä. Metallisydän voisi ensi keväänä suorittaa saman projektin mutta naukkailemalla samalla BCAA tapuja. olisko lihas kato vähäisempi? 😉

 14. Crack-loaderia tilaan Fitnestukusta kun saavat kuulemma loppukuusta… ja sitten Spike energia juomaa ja patukoita.

 15. Itsehän tilasin hyvin pitkälti samanlaisen setin ja noudin sen torstaina postista. Herranpieksut että nuo goodlifen patukat oli hyviä! Oma favorite oli se suklaati. Tilasin samat shortsit 😀 ja banaanisuklaa protua, joka oli kyllä aika laimee esitys.

 16. Topi: Ensi viikolla kertoilen treenisuunnitelmista :)Jay: Kyllä mulla on tullut vastaan muitakin toimivia latureita, tosin en ole tuota Jack3d:ia vielä kokeillut…joona: Tosiaan, nam!simo: :)LH: Itse luotin perusheraan vuosia, hyvää se on!Anonyymi: Shortsit on XL-kokoa ja on kyllä just oikean kokoiset :)Anonyymi 2: Eri vaihtoehdot pitää kokeilla jotta tietää sitten ottaa käyttöön sen parhaiten itselle sopivan vaihtoehdon. Itse mietin aina sen parhaan vaihtoehdon laadun/maun/sekoittuvuuden/hinnan mukaan. Jykä: Crackia oon testannut ja kyllähän se toimii :)joona: Saattaa olla että vielä tänä keväänä otetaan jokin uusi dieettitesti… ei tiedä vielä…Pauli: Crack on kyllä ihan toimiva laturi :)jantsaa: Suosittelen Gasp:n vetoremmejä, sopii ainakin omille käpälille oikein hyvin, ne on paksummat kuin ”normaalit” remmit :)Terppa: Suklaa on kyllä kanssa oma suosikki, hyviä kyllä on kaikki 🙂

 17. Varmaan suuren urheilupaketin ja patukoita.Tuli testattua joitain noita kun vielä pystyin pelaamaan lätkää;(

 18. Pitääpä heti tilata laatikko niitä GoodLife patukoita, korvaamaan perinteiset suklaat. Goodlife patukassa näkyypi olevan vain 11g rasvaa / 100g :)Ehdoton suosikkini Fitnesstukusta tilattuna on Gasparin Myofusion hera ja makuna suklaa/maapähkinä, josta saa hyvän ”moussen” maitojuomaan sekoitettuna. Lisäksi tilailen xtendin bcaa-aminoja, joita otan ennen ja jälkeen aamu-treenin, koska muuta ei tule aamupäivällä nautittua.

 19. Sulla noita lisäravinnepäivityksiä tuppaa tulemaan aika tiheeseen tahtiin 🙂 Ihan mielenkiinnosta kysyn, että oletko laskenut paljonko uppoaa rahaa vuodessa lisäravinteisiin?

 20. C_?_K: Nyt vaan jotain muuta lätkän sijaan :)Sohvi: Hyvä valinta :)Pekka: Ootko kokeillut Protein Puddingia? Aika herkkua sekin, voisi sopia vaihteluksi ”moussen” kanssa :)Janne: En ole laskenut enkä laske 😉 Sen verran isoista summista on kyse… Toisaalta vaatteisiin menee vielä enemmän ja leffoihin kanssa. Toisaalta alkoholiin ei sitten menekään paria kymppiä enempää vuodessa :)ANU: Hienoja treenikuteita ei ole koskaan liikaa 🙂

 21. Crack tehonlisääjää testaisin ja patukoita ottaisin ison lootan myös,niitä kuluu aikas paljon ja kesäksi treeni shortsit.-Weza-

 22. Fitnesstukusta tilaisin ADT:n puitteissa elikkäää:1. BCAA! Testaisin jotain uutta.2. BSN No-Xplode. Tällä jaksaa repiä 5 tunnin rupeamat.3. BSN Cellmass. Yleensäkki kaikki BSN on aika tuimaa tavaraa, en tiiä onko voimailutulokset tullu ahkerasta treenistä vai tästä, mutta olen nostattanu intensiteettiä ja tulokset on kasvanu kovasti!4. 1kg pönttö MSM jauhetta (: Hyvin pysyy nivelet kunnossa ja nopeuttaa venyttelystä palautumisessa.5. 2 purkkia Animal Pak. Ehkä paras tuote mitä olen ikinä nähny.6. Joku gaineri jossa on suurin mahollinen kalorimäärä ja vähän kreatiiniä.

 23. Olen kerran tilannut fitnesstukusta kasvovoiteen(weleda) ja tietenkin patukoita – Star Bar, Oh yeah, Fibre pro, L-carnitine bar, you name it:) GoodLifen patukat on kuitenkin vielä testaamatta, joten taidanpa käyttää saamani 10 euron lahjakortin laatikolliseen GoodLifejä. Kunhan vain osaisi päättää mitä makua ottaisi. Niin, tosiaan tuo 10 euroa tuli hyvityksenä toimituksen viivästymisestä, joten ihan hyvä kokemus on kyseistä putiikista. Voittaa ainakin tarjonnallaan lähikaupan valikoimat:)-LM-

 24. Tällä hetkellä ei oo mitään pakollisia ostoja! Mut patukoita ja treenivaatteita voi aina tilailla ;D-Nea

 25. JP8: Onnea vaan arvontaan! :)Heidi: Siellähän niitä hyviä vaihtoehtoja on! :)Weza: Kesätreeneissä ilmavat shortsit on kyllä ehdottomat :)Dexteri: Tuo kilon purkki MSN:ää löytyy multakin kaapista. Nivelet tykkää :)LM: Sukulaatia, ehdottomasti! :)Nea: Patukoita on hyvä olla aina kaapissa ”pahanpäivänvaralle” :)aboyfrombrighton: Onko tuo tosiaan niin hyvää kuin monet väittää? Pitäskö sitä testata?…

 26. Nyt kun olet avannut taas enemmän tulevia treenejä, olisi kiva kuulla enemmän esim. sarjapainojen ja liikkeiden kehittymisestä. Ei ole liikaa numeroita blogissa vastaan tullut lähiaikoina 🙂

 27. Kalle: Katellaan jos saisin niitä joskus hiukan kirjatua :)Jusba: Jees! :)Vielä on aikaa osallistua, myöhään illalla on arvonta ja aamulla julkaisen voittajan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta