Ja tankkaus on ohi!

Toinen tankkauspäivä alkoi ilman patukkaa, johonkin se raja pitää vetää 😉 Hyvin hiilaripitoisena pidin aamupalan silti. Puuroa, juustosämpylää juustolla ja kalkkunaleikkeellä, kananmuna ja annos Protein Puddingia.

Aamupalan jälkeen suuntasin kaupungille kiertelemään ja sillä kurvasin syömään Kiinalaiseen ravintolaan herkkuani Kung Po kanaa. Annos oli reilunkokoinen ja sainkin itseni erinomaiseen ähkyyn…

Ähkystä aikani kärsittyäni pääsin kotiin lepäilemään. Ennen treeniä söin hiukkasen riisiä ja kanaa saadakseni tuon mukavan ähkyn tunteen takaisin. Ja toki puolikkaan korvapuustin…

Treeni oli eilenkin koko kehon läpi pumppailua. Tein joka lihasryhmäll ekaksi eri liikettä, joista ensimmäisessä kolme sarjaa ja jälkimmäisessä kaksi. Aika hölmöltä tuntuu tuollainen kevyt pumppailu… Treenin jälkeen nautiskelin palkkarin ja kotona sitten jonkin ajan kuluttua söin uudelleen pienen annoksen kanaa ja riisiä…

 … ja tietysti sen toisen puolikkaan korvapuustista 🙂

Herkuttelu jatkui illalla purkillisella Ben & Jerry’s jäätelöä, voi mitä herkkua!

Illalla vielä pari lämmintä voileipää ja päivällä Fit4You:sta ostettu proteiinipatukka.

Tässä oli nyt tankkailut tältä erää. Huomenna alkaa vähähiilihydraattinen ruokavalio, jonka pohjasuunnitelma löytyy TÄÄLTÄ.

Toivottavasti tässä nyt edes jotain on mennyt oikeinkin ettei koko dieetti mennyt nyt aivan reisille. Tämä kaksi päivää tankkausta ei ole ollut mitenkään mukavaa. Ruuat ja herkut on kyllä olleet hyviä, mutta koko ajan on ollut huono omatunto kaikesta mässäilystä, olo on ollut kovin raskas ja on tuntunut että kaikki pienikin erottuvuus mitä dieetillä saavutti on nyt kadonnut. Tuntuu että neste ei ole kerääntynyt lihaksiin, vaan ihon alle. Vatsamakkarat on ilmestyneet takaisin hauiksen ympäryksen pysyessä edelleen olemattoman pienenä.

Tänään on edessä totuuden hetki InBodyn muodossa. Olen jo suunnitellut pari tapaa joilla palkitsen itseni jos tulos on edes kelvollinen, sen tiedän että saatanan kovaa treeniä on edessä oli tulos mikä tahansa… Illemmalla olisi tarkoitus ottaa jotain kuvia, mutta voi olla että kuvien ottaminen jää loppuviikolle että saa hiukkasen tätä nestepöhöä ensin pois…

Metallisydän

6 vastausta artikkeliin “Ja tankkaus on ohi!”

  1. Nonii ny vaan rohkeasti kuvia tankkailun jälkeen ja voithan toki ottaa kuvia myös loppuviikosta niin nähdään molemmat. 🙂 täälläkin jännitetään inbodyn tuloksia! Toivotaan parasta!

  2. Terve, Kyselisin vähän millasia hintoja pulsissa? Kk-kortti varsinkin kiinnostaisi alkuun? Onko ns pakkojäsenyyksiä? Käykö paljon porukkaa.. mihin aikaan raullista?

  3. Anonyymille: Moikka! Itse oon tosiaan Pulsilla saliohjaajana ja meillä on käytössä kk-kortti, 10-kortti ja sitten puolen vuoden ja vuoden jäsenyynet (ja nekin saa jumppaan tai salille tai molempiin, niin ei tarvi maksaa turhasta). Kannattaa tulla itse paikan päälle pyörähtämään ja katsastamaan paikka :)Yksi hyvä keino on myös soittaa suoraan meidän huippumukavalle asiakasneuvojalle Pasille numeroon: 0400-379475. Hälle voi varata ajan, niin hän kierrättää miellellään salin läpi ja kertoo eri vaihtoehtojen hinnat, niin voi sitten miettiä onko meidän sali itsellä paras vaihtoehto 🙂 ( ..ja sano Pasille Paulalta terveiset että laittaa jonkun hyvän tarjouksen ;D )

  4. Moikka, anonyymi kiittelee tiedoista! Hyvää kevään odotusta molemmille! Ens kuussa varmaan pulsiin yhteydessä 😀

  5. Kansa vaatii Inbodyn tuloksia! 🙂 Koko päivä juostu netissä katsomassa lähtikö lihat vai miten kävi. 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta