Enemmän ruokaa…

Pikkuhiljaa nostelen ruokamääriä, eilen sai jo syödä reilummin… Pysyttelin kuitenkin vielä vähähiilihydraattisessa ruokavaliossa. Easy Diet keitot oli kuitenkin nyt jätetty kokonaan pois. Aamu alkoi munakkaalla. Aineksina kuusi isoa kananmunaa, 120 grammaa kalkkunasuikaleita, jonkin verran pakastepaprikaa ja muutama siivu juustoa, mausteeksi merisuolaa.

Paula söi munakkaasta neljäsosan ja loput olikin sitten minulle 🙂

Hyvää oli ja paljon täyttävämpää kuin pussikeitto 😉 Aamupalan jälkeen suuntasin Pulsille selkä/vatsatreeniin. Treenin loppupuolella aloin hörppiä palkkaria (tarkempi arvostelu uudesta palkkarista tulee kunhan molemmat makuvaihtoehdot on testattu).

Treenin jälkeen suuntasin taas töihin. Töissä ensimmäinen ruoka oli 200 grammaa naudanpaistijauhelihaa ja 200 grammaa hernemaissipaprikaa.

Kumma miten niinkin yksinkertainen ruoka maistui niin hyvälle. Kyllä tästä syömisestä saattaa vielä muodostua ihan tapa, sen verran mukavaa se on…

Työpäivän jälkimmäinen ruoka oli samanlainen kanasalaatti kuin edellispäivänä.

Taas aivan julmetun hyvää!

Päivän mittaan join myös kaksi heraisolaattidrinkkiä sopivissa väleissä. Illalla töistä tultuani herkuttelin taas Protein Puddingilla. Tällä kertaa makuna oli vanilja ja päällä muutamia pähkinöitä.

Erinomaisen hyvää oli vaniljakin, tosin tykkään kyllä banaanista enemmän. Ennen nukkumaanmenoa söin vielä maitorahkan.

Voi sitä tuttua ja turvallista makua! Kyllä tätä jokailtaista suupalaa olikin ollut ikävä!

Kevyt lasku on nyt ohi, tänään alkaa herkuttelu! ”Valitettavasti” nyt on mässäiltävä kaikkea hiilaripitoista pari päivää, että saa lihaksia täytettyä… 🙂

Veikkauksia mitä söin tänään aamulla ensimmäiseksi? Ensimmäiselle oikein arvanneelle yllätyspalkinto!

Metallisydän

18 vastausta artikkeliin “Enemmän ruokaa…”

  1. Korvapuustin olsin ittekin sanonut,mutta kun on jo veikattu niin sanotaan sitten prodepatukka.-jusba

  2. Ja sieltähän se tuli, proteiinipatukka!Laitappa jusba osoitteesi sähköpostiin jari.autere @ gmail.com (poista välilyönnit) niin laitan yllätyspalkinnon postiin heti alkuviikosta!

  3. Hienosti jaksoit pussikeitoilla elellä! 🙂 Oma ketoosi(dieettini) jatkuu vielä ja oikeastaan ei ota yhtään koville. Ei tietenkään ole mitään pussikeittojuttua, vaan mennään alle 20 hiilareilla ja pystyn tekemään aerobistakin. Jotenkin tosi jännä, miten eri tavalla monet reagoivat ketoosiin. Olen siis lukenut paljon kokemuksia ihmisistä, jotka eivät yksinkertaisesti jaksa liikkua alle 20 g hiilareilla, ja minulla ei taas tuota mitään ongelmia. Yksilöllisyys on kyllä hieno juttu 🙂

  4. Muuten sellaista kysyisin vielä, voiko lukijaksi ryhtymällä saada suoraan Gmail-sähköpostiin ilmoituksen uusista postauksista. Olen liittynyt monen blogin lukijaksi, mutta en ole löytänyt Bloggerista mitään toimintoa, jolla saisin ilmoitukset suoraan sähköpostiin.

  5. Kuinkas paljon meinaat tankkailla hiilaria? Jostain luin että 1000g (hiilaria) voi tankkailla jos on ihan tyhjät glykogeeni tasot. Prodet ylläpito tasolle ja rasvaa vähäsen, ei liikaa. Pumppi treenejä kannattaa varmaan vedellä tänään ja huomenna, niin lihat täyttyy hyvin. Kokokropan pumppitreeni ei varmaan ole huono ajatus. 🙂 Sen vetäsee tuntiin läpi kun pitää palautukset 1min. Mukavaa piristystä normi treeneihin.

  6. datc: Kyllähän se dieetti siinä meni, näin jälkikäteen ajatellen jopa helposti :)En ole itse ainakaan löytänyt tuollaista toimintoa jolla saisi ilmoituksen uusista kirjoituksista sähköpostiin, olisi kyllä kätevä…Anonyymi: En laskeskele hiilarimääriä, syön sen mitä alas saan 🙂 Pumppitreeneillä tosiaan mennään tämä pari päivää…

  7. Joo eiköhän sitä tarpeeksi tule kun parin tunnin välein ahmii kunnon satsit. 🙂 Mahtaa treenit kulkea hyvin ti-ke. 😉 Kyselit muuten Omega3 määristä jossain vaiheessa. 6-10g on tutkimusten mukaan toimivin määrä, dietillä 10g sopiva. Hulkki vetelee dietillä 15g, mutta tuo lienee jo liikaa, vaikka alussa jenkki gurut suosittelevatkin hurjia 30g määriä rasvanpolton potkaisemiseksi käyntiin yms. 10g= 10kpl normaaleja Omega3 tabuja. Itse ostan tabuni 3purkkia 100kpl Omega3 Now Massin puljusta. Jotain 7egeä purkki, eli 21e/kk setti, 10×30=300kpl. Massilla on myös tuo halpa 500kpl purkki. Jos syöt 4kpl niin se on kyllä liian vähän dietille. Omega3:set on hyvä napata pitkin päivää safkojen yhteydessä pienissä määrissä.

  8. Tässähän oppii kaikenlaista 🙂 Omegoja vetelin lopulta kuutta päivässä. Vieläkin enemmän olisi siis voinut ottaa…Ei tämä jatkuva ähkykään mukavaa ole… Taisi sitä paitsi mennä tämä päivä enemmän nopeiden hiilarien puolelle… on tullut syötyä herkkuja eikä niinkään esim. riisiä…

  9. Muistaakseni jostain luin että lihasten glykogeeni varastojen kapasiteetti on 15g/kg eli 92 kiloiselle 1380g.Ei ole ähky mukavaa. Itse vedellyt kans kokopäivän herkkuja vaikka piti vasta 2 viikon päästä pitää mättöpäivä, mutta ratkesin.

  10. Karppu: Jep, katotaan miten paljon tässä jaksaa syödä… vatsalaukku kuitenkin vielä dieetin jäljiltä pienehkö, joten kerralla ei pysty suuria määriä syömään. Hyvää on kyllä :)Anonyymi: Jep, kinkku-paprika-munakas tulee olemaan VHH-ruokavalioni aamupala 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta