Hassuja hakusanoja

Tässä on nyt ruikutettu dieetin kurjuudesta ihan riittämiin, joten laitetaanpa välillä hiukkasen kevennystä ja ihmetellään kaikkia hassuja hakusanoja joilla Metallisydämen blogiin on päädytty. Välillä kyllä ihan oikeasti vähän ihmetyttää… tosin osa hakusanoista on kyllä ohjannut juuri oikeaan blogiin 🙂

Tässä parhaita:

koolla on väliä (tää on niiin totta)
NOOOT! (heh, tänne päädyit, halusit tai et!)
miksi munani on vinossa ? (ja täältäkö ajattelit vastauksen löytyvän?)
metallisydän blogi vituttaa (jes!)
gourmet dieetti (jep, annospussi kolmesti päivässä. Se on gourmet:a se!)
lempi vuodenaikani talvi (ei muuten tasan ole!)

voi vitun lihakeitto (mielenkiintoiset lihakeiton ainekset…)

maapähkinä pahis (ja sarjakuvan hyvis on sitten Superluumu!)
VIIKINGKI (täältä löytyy juttua myös kuninkgaista ja Kinkg Konkgista)
lehmien vapautus (MUUU!)

lihava ihminen kuva (no niitä täältä löytyy…)
istuessa läski, seistessä vatsalihakset (tuttu ongelma 🙂 )
teini pakarat (hehee, tuolla hakusanalla hait ja tänne eksyit… harmittaako?)

ei halua lähteä baariin (no kuka sinne oikeesti haluaa lähteä? en minä ainakaan.)
kalsari (en käytä.)

Että tuollaisilla tässä viimeiakoina on Metallisydämen blogiin päädytty…

Metallisydän

7 vastausta artikkeliin “Hassuja hakusanoja”

  1. xDJoo-o, no kyllä HIEMAN ihmetyttää mitä sanoja ihmiset hakukoneisiin syöttelee.. oikeesti kiinnostais kyllä tietää et mitä tällaset ihmiset hakee sieltä kun kirjottaa jotain ”teini pakarat”, ”voi vitun lihakeitto”, ”maapähkinä pahis” ym… ööö?? Ja sit heti tuli tuosta ”metallisydän blogi vituttaa” joku katkeroitunut tyyppi, joka etsimällä etsii jotain valmista suomi24:n keskustelua johon sais jauhaa paskaa sun ihan hirveen kauheesta blogista oo-äm-gee….:D Kyllä se on jos ei ihmiselle sitten muuta tekemistä/elämää ole, hoh..

  2. Tuo ”metallisydän blogi vituttaa” kuulostaa tosiaan mielenkiintoiselle, toisaalta kokisin jopa imartelevana jos kirjoitteluni aiheuttaisi noin suuria tunteita, vaikka sitten negatiivisia 🙂 Totuus vaan tuonkin takana taitaa olla tylsä ja sillä on haettu kirjoitusta, jonka otsikkona oli ”Vituttaa”. Löytyy tuolta sivupalkista suosituimmista jutuista…

  3. Äh, niin joo..:D meninpä taas dramaattiseks…x) Tottunut vaan tuohon etä monista suosituista bloggaajista löytyy noita suomi24:en haukkumakeskusteluja. Mutta tuo oli kyllä tosi postaus tuo ”Vituttaa”..:D lukenut jo monta kertaa sen. Sinänsä en kyllä sitten ihmettele jos ihan googlen kautta haetaan sitä:)Juu ja mites, onko gourmet-pussit vielä uponneet?:O Mitä meinasit syödä sunnuntaina aivan ekana ruuaksi?:) Mie siis maanantaina alotin tän, ja voin kyllä kertoo että on aika sopiva juttu ollut mulle. Kun on tuollainen ”totaali”-linja, niin ei tuu lipsuiltuakaan, kun sen vaan on etukäteen päättänyt, että prkl, nyt syödään näitä keittoja eikä mitään ylimääräisiä herkkupaloja ripotella joukkoon. Salilla eilen oli kyllä aika rankkaa..:( Lähdin tekee normaalilla rytmillä käsi-olkapää-treeniä, niin silti olin välillä ihan pyörtymispisteessä kun esim nousin ylös seisomaan.. Vaikka normaalisti tuollainen olo tulee vain kovan jalkareenin jälkeen.. Mutta ku ei haluu menettää niitä vähiäkään lihaksia! Siis tällai peruspunttailijahan ja vasta aloittanut oon, mutta silti. On sillä väliä mistä ne kilot lähtee. Niin yrittää sit kompensoida sitä tolla salilla riehumisella ja mitä saa palkkioks.. no paskan olon. jes. :DMutta painoa kyllä tippunut jo (tänään alkoi siis 4. päivä) 3,3 kg…:OPahoittelut pitkistä jorinoista!

  4. Perhana, mä en sitten taida olla suosittu bloggaaja… ;)Tänään aamulla ei meinannut kanakeitto upota ei sitten millään. Runsaalla Pepsi Maxilla sain kuitenkin huuhdottua alas… Sunnuntaina vetelen ekaksi aamulla kunnon aamupuuron ja juustosämpylän kaikilla lisukkeilla… Laittelen tänne päivityksiä koko viikonlopun ruokailuista :)Kannattaa pitää salilla sarjat lyhkäsinä, jaksaa paremmin. Pyörrytys loppuu kun otat hiukan merisuolaa joka päivä. Tsemppiä dieettiin!

  5. Kasvoiko sulla voimat nopeasti kun aloit treenaamaan? Varsin vahva kaveri olet natuksi mitä katselin treenipainoja aikasemmista kirjotuksista (penkki 130-160kg, vinop.kp55kg, pystyp kp 50kg yms). Voimien salaisuus?Näytät suosivan monijakosia ohjelmia. Oletko kokeillut 1- tai 2-jakosia ohjelmia ja kuinka pitkään jos olet?Onko joku erikoinen syy mikset kyykkää syvempään? 😉 Make

  6. Haha hauskoja kyllä oli. Itse päädyin tänne blogiin kun kirjotin googleen Ehramm ja sieltä kuvahaku 🙂

  7. Make: Eipä ne tulokset koskaan ole mitenkään suunnatonta tahtia nousseet, kovasti on täytynyt työtä tehdä kehityksen eteen… Mutta onhan tässä salilla tullut säännöllisesti käytyä jo viitisentoista vuotta (josta tosin ekat viisi oli aika onnetonta räpeltämistä…), joten olisi se kumma jos ei jotain tulosta olisi tullut. Nuo mainitsemasi tulokset on tosiaan tälläkin hetkellä aikalailla tuollaset, toivottavasti lähtee taas nousuun dieetin jälkeen. Siihen ainakin pyritään. Salaisuus, jos sellaista nyt on, on kova treeni ja pitkäjänteisyys :)En ole kokeillut 1- tai 2-jakoista ohjelmaa muutamaa kokeilukertaa lukuunottamatta. Ei vaan ole mun juttu. Nyt aion ottaa käyttöön kolmejakoisen ohjelman, saa nähdä mitä siitä tulee… :)En kyykkää ihan syväkyykkyjä siksi, että homma tuntuu kaatuvan nokilleen kun menen ihan alas asti. Tekniikassa siis vika. Olen tosin nyt tämän vuoden alun tiputtanut kyykyssä painoja reilusti ja tehnyt syvempiä. Jos vaikka joskus oppisi :)Anonyymi: Tuohan on ihan katu-uskottava hakusana 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta