Loppusuora

Alkaa olla motivaatio kovilla… Tiistaiksi on InBody varattu ja tulos hirvittää… Kuinka paljon olen polttanut lihasta tässä neljässä viikossa? Onko monen vuoden aherrus heitetty hukkaan? Vai onko tulos erinomainen, lihasta lähtenyt vain vähän ja läskiä reilusti?

Oma ulkomuoto hirvittää myös. Lihakset on totaalityhjät, vai onko ne kadonneet kokonaan? Silti tuntuu että vyötärölle on vielä jäänyt löysää…

Karpan kannustus helpottaa, hänellä oli tankkaus muuttanut ulkomuodon täysin. Lihakset oli täyttyneet ja suonet alkaneet näkymään. Salilla Karppa oli ihmetellyt, että onko joku vaihtanut painokiekot kevyempiin, sen verran hyvin oli treeni tankkauksen jälkeen kulkenut.

Dieetin lopetus on jo suunniteltu, perjantaina syön vähän kiinteää. Lisään kanakeittoon 100 g kanaa ja kalakeittoon 100 g kalaa. Lauantaina lisään niiden lisäksi yhden salaattiaterian. Sunnuntaina syön sitten jo TÄMÄN suunnitelman mukaan. Maanantaina tankkaan hiilaria, pizzaa, pullaa, jäätelöä… Tiistaina käyn InBodyssa ja aloitan suunnitellun vähähiilihydraattisen ruokavalion.

Myös dieetin jälkeiset treenikuviot olen suunnitellut valmiiksi, treeniohjelma menee kokonaan uusiksi…

Vielä muutama päivä…

Metallisydän

19 vastausta artikkeliin “Loppusuora”

 1. Tsemppiä loppurutistukseen. Ei ole enää montaa päivää. Hyvin olet jaksanut! Itsellä alkoi 6. viikko ketoosi diettiä ja kaksi kertaa olen pitänyt hiilaritankkaus päivän. Kyllä tuo ulkomuto muuttuu kun saa hiilaria koneeseen.

 2. Vielä hetkisen jaksaa…:) Kyllä muuten odotellaan täälläkin tuota sun InBodya..:) toivottavasti ei olisi masentavat tulokset sulla:( Ihan myötätunnosta harmittaa itseäkin jos lähtee toisella tuollaisen kitumisen (?) jälkeen lihasta vaikka useampi kilo.Mutta mutta, itsekin menin sitten eilen aloittamaan tuon saman easy diet-keton… Niin paljon tässä nyt sitä mietiskellyt ja teidän muiden kokeiluja seuraillut, että pitihän se yllytyshullun päästä itsekin toteamaan että josko se läski viimein lähtis…:)PS. Mannisen t-paita oli tosi hyvä!! Kiittistä vaan:)

 3. Itellä lähtee 26. päivä käyntiin sama pussiruljanssi (kiitos suht edullisen ostokanavan, huom. ammatti), 3 viikkoa ois tarkotus ainakin vedellä pussia naamariin. saas nähdä miten onnistuu tällaselta pohjattomalta kuilulta tollanen niukkamääräne ruokavalio!

 4. Karppu: Kuinka nopeasti tuo hiilaritankkaus näkyy? Saanko maanantaina tankkaamalla tiistai-aamuksi lihakset täyteen?Laura: Toivotaan että tulokset olis hyvät 🙂 Kyllähän se oikeesti pistää vituttamaan jos lihasta on reilusti palanut… Tsemppiä koitokseen, ei se niin paha ole kuin alkuun tuntuu (tai ainakin nyt tuntuu siltä kun loppu häämöttää jo…)Plaster: Kyllä se onnistuu, itsekurilla pääsee pitkälle 🙂 Ainakin mulle oli jopa helpompaa tällanen totaalikieltäytyminen kaikesta muusta kuin jos olisi voinut hiukkasen jotain syödä…

 5. Kyllä mä luulen että saat. En tietenkään ihan varmaks tiedä kuinka nopeasti näkyy mut itsellä ainakin nyt ku sunnuntaina tempasin hiilaria naamaan niin kyllä jo maanantai aamuna oli ihan erinäköinen jamppa 🙂

 6. tuli tosta mielee kun mainitsit että treenikuviot uusiksi et jos niistä sais ihan kunnon selostuksia sitten jaot,liikkeet,toistot yms, kiinnnostanut ennenkin noi sun treenisysteemit/painot mut en oo niihin täällä törmännyt tai sit on mennyt ohi 😀

 7. Muistathan sitten latailla hiilaria kunnolla tuon jälkeen ennen Inbody mittauksia. Muuten se näyttää aivan päin p*rsettä sen lihasmassan kanssa. Tuosta on ollut paljon juttua. Kannattaa jutella esim. privalla Blasterin kanssa Musklefoorumilla, hänellä on kokemusta noista dieteistä enemmänkin ja Inbody mittauksista, hiilaritankkauksista yms. Suolasta kyselit.. Muistaakseni Guru perusteli sen jotenkin, että ravinteet (prode&hiilari) kulkeutuu paremmin lihaksille ja muutenkin kun hikoillaan treenin aikana niin suolaa ehdottomasti. Tuosta saa kyllä paremmat perustelut esim. Blasterilta tai Hulkilta. Merisuola on kuitenkin ehdoton. Ennen treeniä proden sekaan pieni määrä vaikuttaa lihaspaineisiin ja tosiaan palkkariin sitä pitäisi laittaa myös pieni määrä. Riippuen vesimäärästä. Makuun tottuu pian, suklaasta se tekee paremman makuista vieläpä.Nyt kova puristus loppuun asti! Kuulen rasvan tirisevän tänne asti. 😉

 8. Topi: Juu, laittelen ainakin treenijaosta, ehkä jopa liikkeistä juttua kunhan sen aika on 🙂 Painot ja toistot vaihtelee niin paljon että niitä ei kannata ennalta kauheesti laitella, joskus sitten joittenkin treenijuttujen ohessa vaikka paremmin miten sillä kerralla tein…Anonyymi: Juu tuo suunnitelma muuttuu vielä hiukan. Alan tankkaamaan hiilaria jo sunnuntai-aamuna. Sain hyviä vinkkejä Musklefoorumilla juuri mm. Blasterilta. Tohon suolajuttuun pitää kyllä perehtyä tarkemmin…

 9. Jep, suolaa kannattaa muutenkin käyttää dietillä enemmän kuin offilla. Samoiten kreatiini loppu dietille mukaan, jos tuntuu että paikat kolottaa. Itse en pysty treenaamaan isoilla painoilla dietillä jos ei ole suolaa ja kreaa mukana, nivelet kipuilevat herkästi. Sulla on diettiä vielä edessä päin. En tiedä oletko suunnitellut ostaa jotain fat burneria. Yksi halpa vaihtoehto on vihreä tee tabut+kofeiinitabut. Pistää aineenvaihduntaan kierroksia ja antaa treeniin potkua. Hiki lentää! Apteekista kofutabut ja http://www.ebn.fi puljusta vihreä tee tabut tarjouksessa 8,90e!! Samasta puljusta löytyy muitakin todella asiallisia tarjouksia mm.vitskut, omegat, magnesium, heraisolaatti yms. Tsekkaa!

 10. Juu merisuola on ollut tässä dieetillä mukana, kreatiini tauolla. Mulla on muutenkin ajoittain ongelmia tiettyjen nivelien kanssa (kenellä painojen kanssa treenaavalla ei olisi…) mutta nyt dieetillä ei ole kyllä mitään ongelmia ollut, ihma kyllä. Kreatiinin tankkauksen aion silti aloittaa loppuviikosta. Fatburnerin (tehokkaan sellaisen) otin käyttöön alkuviikosta ja aika lujaa tuntuu potkivan… Kofeiinitabja olen käyttänyt paljonkin juuri nimenomaan antamaan treeniin potkua ja ne toimiikin hyvin kun en kahvia juo. Nyt tosin tipautin dieetin alkaessa kaikki ylimääräiset systeemit pois, myös kefeiinitabut. Toimiipa taas dieetin jälkeen paremmin 🙂 Ebn on ihan tuttu firma 🙂

 11. Heii kuules, saapiko kysyä että mitä fatburneria käytät? Oon miettinyt, että joskus voisi ostaa jos tarvetta myöhemmin tulee, mutta kun kalliita yleensä ovat niin ei viittis ihan sikaa säkissä ostaa..:(Niin ja kehtaisko joku siis selventää, että mikä tämä suolajuttu nyt on?:) Menny jotenkin ilmeisesti mulla ohi..:O

 12. Tämä on käytössä: http://astmi.net/kauppa/index.php?main_page=product_info&cPath=19&products_id=100Pääasiassa kai treeniboosteri, mutta edesauttaa myös rasvan palamista. Tuntuu toimivan aika hyvin, antaa energiaa ja ainakin tuntui potkaisevan aineenvaihdunnan uudelleen kunnolla käyntiin. Janottaa melkoisesti, eilen jalkatreenin aikana join vajaat kolme litraa nestettä… Tuosta suolajutusta en osaa sen enempää sanoa kuin mitä tuo anonyymi on tässä kertonut. Aion kuitenkin selvitellä asiaa enemmänkin 🙂

 13. Juu ei muutakun tankkaat sitä hiilaria ”varmuuden vuoksi” sen kaks päivää. On se vaan niin mukava mätätä hiilaria naamaan ku ensin on kärvistelly vähillä hiilareilla.

 14. Jack3d ja Anabolic Beast parhaat treeni buusterit, mikään muu ”laillisesti” myynnissä oleva ei yllä samalle tasolle, takuuvarma toimivuus. Toivotaan jäbälle tsemiä mittaukseen ja ettei ihan hirveästi olisi lihaa palanut.

 15. Anonyymi 1: No niin varmasti… sellaseen ei kai nyt kuitenkaan ole tarvetta tällä tasolla :)Anonyymi 2: Kiitti tsempeistä! Nyt ei vielä ole erityistä tarvetta uudelle laturille, kaapissa odottelee dieetin loppua yksi laturi testausta. Joskus pitää kyllä tuo Jack3d testata…

 16. Ei se efe mitään roinaa ole. Classic pojatkin saavat rouskia sitä offilla testaajien edessä (Hulkin sanoin). Rasvanpoltto omien kokemusten mukaan erittäin toimivaa kofeiinin kanssa vrt. muihin laillisiin rasvanpolttajiin. Tosin reseptilääke nykyään(Astma). Järkevästi käytettynä yhtä vaarallinen kuin Burana400. Jack3d potkii kyllä uskomattoman hyvin. PLussaa tulee ettei sisällä yhtään hiilaria diettiä ajatellen hyvä juttu ja vatsaväänteiden kannalta joita itse saan aina noista nopeista sokereista. Massilta kyselin ja pitäisi tulla ihan viikon sisään. Ei toimituskuluja, joten taas tilaukseen meneepi. 🙂 Otahan ihmeessä kokeiluun, jos tuntuu että ”ei jaksa”. Jackilla jaksat vaikka kaksi tuntia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta