Blogin ulkonäkö uusiksi

Kun Metallisydän uudistuu Easy Dietillä, uudistuu myös Metallisydämen blogi. Ennen kuin ehditte huolestua, kerrottakoon että uudistus koskee ainoastaan blogin ulkonäköä. Sisältö pysyy edelleen yhtä turhanpäiväisenä laadukkaana.
Itse olen kohtalaisen tyytyväinen uuteen lookkiin, mutta mitäpä te siitä pidätte? Iskin tuonne sivupalkkiin äänestyksen, jossa voi käydä ilmaisemassa mielipiteensä. Tarkempia kehitysehdotuksia / toiveita / haukkuja / kehuja niin sisällön kuin ulkonäönkin osalta voi käydä laittamassa kommenttiosioon.
Paljon on ihmisiä kiinnostanut tämä Metallisydämen dieettihomma ja nähtävästi ainakin yksi kohderyhmä on lähtenyt mukaan diettiin. Ihan iltalehtikin uutisoi aiheesta:
Nyt on lähtenyt käyntiin dieetin neljäs ja viimeinen viikko. Hammastahan tässä on saanut purra, mutta ihan hyvin tämä on kuitenkin kokonaisuudessaan sujunut. Painoa on tippunut nyt yli 10 kiloa (eilen vaaka näytti 93,3 kg)
Nyt on viime aikoina kuitenkin alkanut hirvittää. Peilistä katsoo todellinen riuku. Voiko tosiaan olla vain kyse siitä, että lihakset on ihan tyhjinä? Mitä jos olenkin tässä dieetillä polttanut useamman kilon lihasta rasvan ohella? Olenko aiheuttanut tällä dieetillä itselleni vain haittaa?
Ehkä peilikuvan ohella osasyynä näihin epäluuloihin on se, että pari viimeistä treeniä ei ole kulkenut niin hyvin kuin aiemmin dieetillä (mahdollisesti syy oli meneillään olleissa yövuoroissa, ainakin toivon niin…). Painokaan ei ole tippunut enää samaa vauhtia kuin kahdella ensimmäisellä viikolla, vaikka tippunut onkin.
Oikeastihan tässä vaan jännittää dieetin loppumisen jälkeinen InBody-mittaus, jossa se totuus sitten selviää… Rasvaa on lähtenyt reilusti, mutta paljonko sitä kallisarvoista lihasta… Tänään varaan tuon pelottavan kehonkoostumusmittauksen ensi viikolle…
Viikonloppuun asti tässä nyt kuitenkin mennään vielä pelkillä pussikeitoilla. Sitten pikkuhiljaa lisään kiinteää ruokaa (kanaa, kalaa tms.) pussikeittojen oheen pari päivää kunnes tankkaan kunnolla hiilareilla lihakset täyteen ja painelen siihen InBodyyn. Sitten onkin aika julkaista täällä dieetin todelliset tulokset ennen-jälkeen kuvineen ja InBody tuloksineen…
Treenit on tosiaan kulkeneet nyt viimeisen viikon ajan aika vaihtelevasti. Rinta/ojentajatreenistä tuntui olevan tehot poissa, jalkatreeni sujui kohtalaisesti. Selkätreenissä sain tuntuman juuri oikeaan paikkaan ja treeni tuntui menevän hienosti perille, mutta painot olivat edellisiä treenejä pienemmät.
Eipä silti, kuten minua viisaammat kehonrakentajat ovat sanoneet, ei tässä lajissa ole tärkeintä se miten isoja painoja jaksaa nostella, vaan se, millaisen tuntuman saa juuri treenattavaan lihakseen ja millaisen kasvuärsykkeen saa aikaan kyseiselle lihakselle. Jatketaan siis kaikessa rauhassa näiden pienten painojen kanssa puuhailua 🙂
Metallisydän

8 vastausta artikkeliin “Blogin ulkonäkö uusiksi”

  1. Maaliviiva häämöttää jo! Tsemppiä loppurutistukseen, viikonhan sä oot vaikka hengittämättä käsillä seisoen :)Mielenkiinnolla odottelen InBodyn tuloksia. Pystytkö jo tässä vaiheessa arvioimaan olisko 2 viikkoa sittenkin ollut parempi vaihtoehto? Tarkoitan, että ACKD-pusseilla kahden viikon tehostartti ja sitten perään reilummilla kaloreilla VHH-dieettiä n viikkoa?

  2. Hurjalta kyllä on kuulostanut toi pussikeittodieetti, ite en kykenis ikinä! 😀 Mutta hei, blogin uusi look on tosi hyvä! 😉

  3. Itellä ei kyllä rahatilanne / korvien väli riittäis olemaan tuollaisella pussidietillä. Blogin uusi ulkonäkö on paljon parempi kun aiempi. Saas nähä mitä inbody sanoo 🙂

  4. Juri: Juu kyllä tää viimenen viikko menee jo ihan rutiinilla 🙂 Enpä tiedä tosta kahdesta viikosta, kokeiluhan tämä on ja tällä neljällä viikolla näkee oikeasti mitä tässä lähtee. Jos ei lihaskato ole aivan kauheaa, voi tämän ottaa ensivuonna uusiksi.Epi: Kaikkeen pystyy jos vaan tahdonvoimaa riittää :)Janne: Ei tämä nyt niin hullun kallista ole laadukkaaseen ruokaan verrattuna, korvienvälistä tämä ennenmminkin on kiinni 😉 InBody kyllä jännittää…

  5. Kyllä itse sekoittamalla saa parhaat suhteet palkkariin ja voi olla varma, että on juuri oikea määrä kutakin. Mass Isowhey + maltodekstriiniä (5kg 20e). Tuohon sitten Mass Creapurea ja merisuolaa sekaan. Oletan, että käytät jo suolaa palkkarissa. Tuo pitäisi olla jokaisen tiedossa. Bull Mentula ja Guru Halonen ovat sen hyvin perustelleet. Tottumiskysymys lähinnä maun puolesta, suklaan kanssa maku on buenos.Tsemppiä loppurutistukseen. Harmi kun et ottanut mitään fatburneria loppuviikoille. Siitä pitäisi olla apua, kun aineenvaihdunta hidastuu. The Rapid Fat Loss kirjassa on juttua tuosta. Dietti on vastaavanlainen. Ei hiilaria, prodea 80-100g, 700-800kcal yms. Kannattaa lukea, saa enemmän irti tuosta dietistä seuraavalla kerralla.

  6. Hienosti palanut rasvaa! Itsekin tässä polttelen ihan -500 – 1000kcal akselilla peruskulutuksesta ja tuntuu hitaasti kyllä palavan itellä :9Tsemppiä ja kauas sulla vielä on jäljellä tuota diettiä? Hyvin kuitenkin kiristyy! Terveisin Alajärven reenari

  7. Minkä kokoisia farkkuja ostat noista Gazozeista? Olen n.183cm pitkä, ajattelin 34″ kokoa. Reisissä näyttäisi olevan mukavasti tilaa, kun normi (merkit) farkut ei mahdu itellä jalkaan. Joissakin malleissa on leveämpi vyötärö pienemmässä koossa. Aika riskiä tilata netistä. Päänvaivaa tuottaa myös millaiset kengät sopisi Gazozien kanssa. Housut ovat löysähköt, joten jotkut liian siistit kopot näyttävät hassuilta. Paksupohjaiset ehkä jees. Skeitti kengät on meikäläiselle liian teinit ja no way. Jotain sporttista kenkää kaiketi kun kesä tulossa. Voisit muuten pitää jonkun kenkä esittelyn mitä löytyy kaapista, kerta vaatteitakin olet esitellyt. Thx!Make

  8. Anonyymi: Tutkailen vielä jos löytyisi hyvä valmis palkkarisekoitus, niissä on kuitenkin maku useimmiten kohdallaan 🙂 Varasuunnitelmana on kyllä tuo isolaatti/malto sekoitus. Mukaan sitten vielä creatiini ja glutamiini. Mikäs tämä suolajuttu on? Ei ole itselleni tuttujuttu… ilmeisesti edesauttaa kreatiinin imeytymistä? Laita linkkiä mistä löytyy tietoa! Nappasin muuten tämän viikon alusta burnerin käyttöön… :)Alajärven reenari: Tämä viikko olisi vielä jäljellä…Make: Mulla on useampia Gazozeita, kaikki muut on kokoa 38″ mutta nuo uudet 8008:t on kokoa 40″. Normaalistikin tykkään väljistä farkuista, mutta nyt alkaa dieetin myötä kyllä olla väljyyttä ehkä liikaakin… Pitää varmaan tilata parit farkut hiukan pienempää kokoa 🙂 Lähinnä joissakin Louco-malleissa on koot muita pienempiä… Topmass:ssa kannattaa laittaa tilatessa kommentti-osioon toivottu vyötärönympärys jos on epävarmuutta kumpi koko on oikea ja pyytää heitä laittamaan oikea koko pakettiin. Palvelu pelaa ;)Itsehän olen teenage forever-tyyppiä ja käytän pääasiassa skeittikenkiä 🙂 Mutta tosiaan jotkin paksupohjaisemmat nahkakengätkin saattais olla farkkujen kanssa ihan jees. Täytyypä kattoa jos vaikka kenkävalikoimaakin joskus esittelisin… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta