Ihminen on vain niin nälkäinen kuin sallii itsensä olevan

Heh, filosofiaa, mutta totta 🙂 Normaalistihan nälkä pidetään loitolla syömällä, mielellään ravitsevaa ja terveellistä ruokaa. Tällä dieetillä kun se ei onnistu, pitää keksiä muita keinoja sietää nälkää.

Nälkä nimittäin vaivaa edelleen. Sitä pystyy lievittämään juomalla, mutta koko ajan se kuitenkin kummittelee siellä taustalla. Sen saa kuitenkin työnnettyä pois mielestä tekemällä jotain mielekästä, kuten katsomalla hyvän elokuvan, pelaamalla X-boxia, lukemalla kirjaa tai vaikka ulkoilemalla.

Näissä kaikissa on kuitenkin ongelmansa. Nälkä nimittäin paukahtaa mieleen heti, kun elokuvassa tai kirjassa tehdään ruokaa tai ulkoillessa jostakin tulee ruuan tuoksu (miksi ihmeessä pitää asua leipomon lähettyvillä?!?)

Tässä jonakin päivänä kävin hiukkasen ulkoilemassa ja kuinkas ollakkaan nälkähän siinä tuli, jopa niin paljon, että kun kotipihassa näin jäniksen jäljet, pohdin ensimmäiseksi, miten tuon otuksen saisi napattua ja millaista muhennosta siitä saisi… voisi vaikka lainata naapurin seinustalla olevaa tyylikästä pallogrilliä…

Treeneissäkin nälkä pyrkii vaivaamaan, mutta siellä sen saa pidettyä poissa juomalla reilusti ja keskittymällä treeniin. Normaalisti juon treenin aikana pullollisen (litran) vettä, jopa alle. Nyt dieetillä on tullut juotua kaksikin pullollista.

Tässä viime aikoina olen ottanut mukaan uudenlaisen takaolkapääliikkeen treenin loppuun. Normaalit viparit teen sivuolkapäille ja takaolkapäille, mutta lopuksi vielä spesiaaliliikkeen takaolkapäille, jotka ovat minulla muuta olkapääosastoa jäljessä.

Liike tehdään käsipainoilla, vinopenkillä vatsallaan maaten. Isoja painoja ei tässä liikkeessä tarvita, vaan liikkeessä on tärkeää säilyttää tuntuma oikeassa paikassa eikä lähteä repimään liian isoilla painoilla, jolloin liike menee epäpuhtaaksi ja tuntuma kärsii.

Liike tehdään vipareiden tyylisesti, mutta kädet hieman etuviistossa ja kämmensyrjä edellä. Yleensä jatkan tavallisilla takaolkapäävipareilla vielä perään kun uudella tyylillä en saa enää toistoja tehtyä, vähän kuin supersarjana. Hankala selittää, mutta jos kuva selventäisi asiaa hieman.

takaolkapaat

Itse ainakin saan tuntuman oikein hyvin takaolkapäille. Kiitos vaan Kaitsu ”The Giant”:lle joka liikkeen opetti!

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Ihminen on vain niin nälkäinen kuin sallii itsensä olevan”

  1. Unoha ne jäniksien syönnit, huono dietti ko noin hölmöjä laittaa miehen miettimään., Nadja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta