Lisäravinnesuunnittelua

Enää viikon verran Easy Dietiä jäljellä! TÄÄLLÄ kirjoittelin ruokavaliosuunnitelmistani dieetin jälkeen. Nyt on aika suunnitella hiukan dieetin jälkeistä lisäravinnevalikoimaa.

Dieetin alkaessa jätin lähes kaikki lisäravinteet pois. Käyttöön jäi vain vitamiinit (C, D ja moni), kalaöljykapselit ja heraisolaatti. Mitään muita lisäravinteita en ole dieetin aikana käyttänyt.

Dieetin loputtua vitamiinit ja kalaöljyt jäävät luonnollisesti edelleen käyttöön. Samoin heraisolaatti, tosin kun se toimi dieetin aikana palautusjuomana, nyt se saa palvella lisäproteiinina. Pysyttelen samassa Self Micro Whey Activessa, joka dieetillä oli käytössä, se kun osoittautui erittäin hyvin sekoittuvaksi ja hyvän makuiseksi.

Käyttöön otan myös jo ennen dieettiä hankkimani uuden treenilaturin, Reflexin Performance Matrix:n (on muuten Astmissa tarjouksessa…) jonka uskon antavan reilusti puhtia treeniin. Koko dieetin ajan kun on kaikki laturit ja kofeiinit olleet nollissa, uskon laturin antavan oikein kivan boostin.

Lisäksi käyttöön tulee luonnollisesti kreatiini ja glutamiini, jotka heitän sheikkeriin palkkarin sekaan. Nyt vaan pitäisi keksiä mitä alkaisi ottaa palkkariksi. Laadukasta saisi olla ja mielellään inhimillisen hintaista.

Ehdotuksia?

Astmissa on muuten viikonlopun ajan postimaksutarjous, postikulut vain 5 euroa ja yli 60 euron tilaukset postikuluitta! Näppärästi esimerkiksi kaksi Protein Puddingia kotiovelle alle 70 euroa…

Metallisydän

11 vastausta artikkeliin “Lisäravinnesuunnittelua”

  1. Mass recoveryä olen ite käyttänyt ja todella tyytyväinen olen ollut. Kreatiini ja glutamiini valmiina ja makukin todella hyvä (minttusuklaa ja vanilja testattu) eikä hintakaan ole paha tuosta 5kg pöntöstä

  2. Suosittelen kanssa Mass recoveryä! edullista ja hyvin sekoittuvaa. Meillä on tällä hetkellä suklaa käytössä ja on tosi hyvää! Aiemmin testattu saman merkin minttusuklaa ja mansikka; minttusuklaa alko kuvottamaan mua pidemmän päälle ja mansikka oli yllättävän hyvän makuista mutta aika makeeta :)Kohta uus pönttö tilauksee ja suklaata, en ees harkitse muita =)Spirit power recovery aiemmin oli suosikki mut vähän turhan hintavaa :\

  3. Mites toi purkan syöminen vaikuttaa?? Oon lukenu sen käytöstä ketoosi dietillä hyvin ristiriitaisia tutkimuksia? (hiilri pitoisuus??) haittaako ketoosiin pääsyä? Muuten itse aloitin kanssa ACKD dietin maanantaina tämän blogin innoittamana. Hyvin toimii. -3.8kg. Joo ja itte kans käytän tuota MASS Recoveryä ennen diettiä. Ja voin mettällisydäntä siinä mielessä lohduttaa kun olen itse maistanut uusia makuja niin ei se eksoottinen kana kookos hässäkkä mitään hyvää oo. itellä käytössä kana, mansikka ja tomaatti-basilika.

  4. [email protected]: Thanks! I visited your blog, but I didn’t understand anything, chinese isn’t my strong language :)Anonyymi: Olen itsekin käyttänyt tuota Mass Recoverya ja ihan hyväähän se on ja edullista, mutta ei ihan sellaista laadukasta palkkaria, mitä nyt etsiskelen. Tarkoitus olisi löytää palkkari, jossa proteiini olisi isolaattia (tuossa enimmäkseen konsentraattia). Siinähän hinta nousee reilusti, mutta eipä sille mitään voi. Saattaa käydä niin, että menee itse sekoitteluksi… Käsittääkseni muuten tuossa Mass Recoveryssä ei ole lisättyä glutamiinia, vaan Mass:n sivuilla on ilmoitettu vaan erikseen heraproteiinin aminohappoprofiilista löytyvä glutamiinin määrä. Hyvä vaihtoehto tuokin kyllä jos en parempaa löydä :)Tiiuska: Spiritin Recoveryhan on palkkareista herkullisinta! Siinäkin vaan suurin osa proteiinista on konsentraattia… Ja nyt kun yritän hifistellä, haluaisin sitä isolaattia… :)Joona: Ei se purkka haittaa jos ei sitä pussikaupalla syö. Muutama purkka päivässä niin ei ole mitään vaikutusta. Eihän nuo suolaiset Easy diet pussit varmaan mikään erityisen hyvää ole, vaihtelu vaan tekisi hyvää 🙂 Mansikkasmoothie on suosikkini!

  5. Anonyymi 1: Vaikuttaa mielenkiintoiselta… Aika paljon rasvaa ja vähän hiilaria…Anonyymi 2: Ensimmäisen viikon olin ilman Pepsi Maxia, sen jälkeen olen juonut vähintään litran päivässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta