Tuntemuksia dieetin edistymisestä ja treeneistä

Nyt alkaa pussikeitot oikeasti tökkiä. Aluksi jopa ihmettelin niiden hyvää makua, mutta kyllä tuo hyvä maku muuttui pikkuhiljaa ei-niin-hyväksi. Nyt saa keittoja lusikoida suuhunsa ihan konemaisesti pakottamalla. Yhtään niitä ei tee mieli syödä. Tulosta kuitenkin tuntuu tulevan. Jotain kehosta lähtee ja toivottavasti se jokin on rasvaa. Noin yhdeksän kiloa on nyt alkutilanteesta paino tippunut.

Täytyy kyllä myöntää että alkaa tässä hivenen hirvittää, sen verran tyhjiksi on lihakset menneet. Peilistä katsoo todellinen luikku, ei lihasta missään ja hauiksen ympärystä ei uskalla edes mitata… Uskon silti vakaasti että kun dieetin jälkeen tankkaan yhden päivän hiilareilla lihakset täyteen, näyttää ulkomuoto seuraavana päivänä huomattavasti paremmalle kuin tällä hetkellä.

Uskoa dieettiin tuo se, että vaikka tässä on menty kohta kolme viikkoa todella matalilla energiamäärillä, ei treeneissä ole tulokset tippuneet. Päinvastoin, välillä on jopa saanut lyödä aiempaa enemmän rautaa tankoon.

Treenien pituutta on kyllä tarvinnut lyhentää, jos treeni venyy yli tuntiin, alkaa huomata energian loppumisen. Ei vaan jaksa. Sama juttu pidemmissä sarjoissa, raja tulee vastaan ihan yht’äkkiä. Treeni onkin ollut pääasiassa lyhyttä sarjaa isommilla painoilla. Lähes joka treenissä olen tehnyt joitakin sarjoja myös pienemmillä painoilla, todella hallituilla ja puhtailla toistoilla keskittyen erityisesti tuntumaan lihaksessa.

 

Pumpin tunnetta lihaksissa on ikävä. Sitä ihanaa ”turvonnutta” oloa ei juurikaan saa aikaan, ei edes pudotus- tai supersarjoilla. Se johtunee siitä, että lihakset ovat niin tyhjät… ehkä sitten kun pussikeitot on syöty ja pääsee tankkaamaan hiukan hiilareita…

Sitä odotellessa ei muuta kuin tilulilu!

Metallisydän

5 vastausta artikkeliin “Tuntemuksia dieetin edistymisestä ja treeneistä”

  1. Blogisi innostamana sorruin myöskin kokeilemaan ketoa Easy Dietin muodossa. Tarkoituksena taistella 3 viikkoa lähtöpainosta 104kg. Saas nähä miten käy pojan…

  2. Hyvin on rasvat lähteny! Kolme viikkoa pussikeittoa, yök. Mulle tekee jo yks pussi tiukkaa :D”Apinanraivolla” dieetti loppuun.

  3. Anonyymi: Laita vaikka tänne hiukan tuntemuksia dieetin varrelta. Olis mielenkiintosta kuulla kokemuksia :)Matti: Kyllähän nuo jo hiukan tekee tiukkaa. Sisulla mennään vielä loppuaika… Ei oo enää paljoo jäljellä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta