Kaksi viikkoa ACKD:ta takana

Puoliväli on saavutettu ja nyt onkin sitten vertailukuvien aika. TÄÄLTÄ voi vielä käydä kurkkaamassa alkutilanteen ja suunnitelmat kaksi viikkoa sitten. Vertailua varten on molemmista diettaajista otettu viikonloppuna kuntokuvat. Nyt nähdään millaista tulosta saa Easy Dietillä aikaan kahdessa viikossa. Kumpi on kiristynyt enemmän? Kummalla kylkiluut paistavat selkeämmin? Vai onko mitään tapahtunut?

Itsekkäänä ihmisenä aloitan itsestäni 🙂 Jotain on tapahtunut. Ainakin ukko on mennyt kasaan 🙂 Painoa oli aloitushetkellä 104,5 kg ja eilen kuvanottohetkellä 97,5 kg, eli painoa on kahdessa viikossa tippunut 7 kiloa. Jonkinverran siitä on varmasti nesteitä, mutta täytyy siinä jotain muutakin olla. No, kuva kertoo enemmän kuin kaksi sanaa, joten tässä vertailua alkutilanteen ja tämän hetken välillä (yleisön pyynnöstä väliaikakuvat otettiin uusissa pinkeissä boksereissa)

Itse aion jatkaa alkuperäisen suunnitelmani mukaan vielä toiset kaksi viikkoa. Saapa nähdä mitä siinä ajassa ehtii vielä tapahtua…

Karppa ilmoitti minulle loppuviikosta lopettavansa Easy Dietin kahteen viikkoon. Annetaanpa Karpan kertoa tunnelmistaan itse:

”No niin, lupasin erittäin hyvälle työkaverilleni ja vielä paremmalle ystävälleni Jarille (Metallisydän) kirjoittaa hieman omia kokemuksiani ketoosidietistä. Odotukset olivat kovat ja motivaatio oli vielä kovempi. Jarin kanssa sovittiin, että nyt kokeillaan jotain erilaista ja erikoista. Aikamme eri vaihtoehtoja mietittyämme päädyimme kokeilemaan ketoosidiettiä käyttäen Easy Diet annospusseja. Dietti lupasi paljon ja joo, kyllä täyttikin lupaukset kun puhuttiin niinkin lyhyestä ajsta kuin 12 vuorokaudesta mitä itse pystyin diettiä ylläpitämään (tarkoitus oli olla vähintään kolme viikkoa). Tulokset jotka saavutin osoittivat miten esim. puolenvuoden mässäilyn jälkeen pääsisi ”helposti” ja nopeasti rantakuntoon. Tämä on muuten ihan tosi sillä jo 12 vuorokauden dietillä oli paikat pienentyneet kaikkialta. Ehkäpä juuri se pelästytti itseni ensimmäisellä viikolla. Tarkoitan tällä sitä miten lihasten luovuttaessa glygogeenin pois elimistöstä ihminen menee todellakin kasaan. Olo oli koko dietin ajan hyvä, ei mitenkään euforinen tai maaninen, vaan nälkää lukuunottamatta reeni kulki ja elämä muutenkin hymyili. Reenaaminen oli ihan yhtä mukavaa kuin ilman ketoosia ja tulokset pysyivät vähintäänkin samoina. Nälkä oli kuitenkin läsnä KOKO ajan eikä se helpottanut kuin vasta kahdeksannen päivän jälkeen. Silloinkin kyllä hiukoi jatkuvasti vaikka elimistö tottui ajatukseen ettei sitä ravintoa vaan kertakaikkiaan ole tarjolla.

Olin melko pettynyt itseeni kun en pystynyt pitämään Jarin kanssa alunperin sovitusta ajasta (vähintää kolmesta viikosta) kiinni, mutta syy oli aivan ilmeinen. Syynä oli se, että suolaisten keittojen syömisessä tuli kuin seinä vastaan. Vaikka keittojen maku onkin ihan hyvä ja inhimillinen niin kun niitä päivästä toiseen mussuttaa, tulee suorastaan niin etova olo, ettei edes meikäläisen sparttalaiset sukujuuret enää kantaneet vaan luovutin. Tottakai se harmitti ja olisi ollut kiva nähdä mikä oikein olisi kunto ollut viikon kuluttua kun mentäisiin erittäin matalilla hiilari ja kalori määrillä, mutta en vaan pystynyt enää edes ajattelemaan että lappaisin yhtäkään lusikallista kana- tai kalasoppaa suuhunsa.

Oli mielenkiintoista nähdä miten lyhyessä ajassa saa itsensä ajettua kuntoon rasvan häipyessä kuin varkain kropasta.

No anyway, toivotan sydämmellisesti metallisydämmelle tsemppiä koska hän on kova jätkä ja aikoo vielä olla toiset kaksi viikkoa ketoosissa, Lupaan myös blogin lukijoille, että tulen töissä pitämään huolen, että ruuat tehdään jäkiruokineen. Ja varsinkin korvapuusteja leivon aina kun tiedän Jarin tulevan töihin.

Tarkoitus olisi jatkaa diettiä sekä elämää VHH tyylisesti siten että viikot mennään pienillä hiilarimäärillä ja viikonloppuisin tankkaan hiilareita. Jari lupasi laittaa blogiin vähän ruokailujeni rytmistystä ja sisältöä.

Kiitos ja keväisin terveisin Karppa The Great”

Dieetin alussa Karppa painoi 90 kiloa ja dieetin loppuessa 84,2 kiloa. Painoa siis tippui 5,8 kiloa kahdessa viikossa. Tässä vielä vertailukuvat Karpasta dieetin alkutilanteesta ja lopputilanteesta.

Nyt Karpalla siis alkaa juhlat, kiinteää ruokaa! Minä raukka jatkan pussikeittojen litkimistä…

Ensikerralla onkin sitten vuorossa ruokajuttuja…

Loppuun vielä viikonlopun arvontojen tulokset. TÄÄLLÄ arvottavana oli AC/DC:n levy ja TÄÄLLÄ Manninen Nutraceuticals T-paita.

AC/DC:n levyn voitti TemeX
ja
T-paidan voitti Laura

Onnea molemmille voittajille. Laittakaahan osoitetietonne sähköpostiin jari.autere @ gmail.com (poistakaa välilyönnit) niin laitan voitot postiin!

Metallisydän

6 vastausta artikkeliin “Kaksi viikkoa ACKD:ta takana”

  1. Kirjoittelen näistä asioista lähipäivinä tarkemmin, mutta laitetaan nyt lyhyesti jotain :)Lihakset on tyhjentyneet totaalisesti, sen paljonko niistä on oikeasti lähtenyt näkee sitten dieetin jälkeen kun on ensimmäisen kerran tankattu hiilarilla lihakset täyteen. Siinä kohdassa käyn myös sitten uudelleen InBodyssa.Voimatasot on säilyneet hyvin lyhyissä sarjoissa, joissakin jopa nousseet. Pitkiä sarjoja taas on ihan turha yrittääkään, puhti loppuu kesken kuin seinään jossakin kohtaa.

  2. on kyllä melkoset tulokset. huomattava ero esim vatsa palojen näkyvyydessä ja vyötärö muodossa/koossa. Naamastakin on pöhötys lähteny!

  3. Upea tulos! Ja komeita miehiä kuvissa! Jatkakaa samaa rataa – ja lisää kuvia tyttöjen iloksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta