Dieetin piristys: uusia farkkuja!

TÄÄLLÄ kirjoittelin että tilasin Topmass:sta uusia farkkuja. Loisto firma tuo Topmass, jatkuvasti hyviä tarjouksia ja äärettömän nopea toimitus. Tilausta seuraavana päivänä jo napsahti kännykkään viesti että paketti on noudettavissa postista. Nyt on aika esitellä uudet farkut 🙂

Nyt ei muuta kuin testaamaan ja kuvaamaan 😉 Kuvissa oleva suunnattoman komea ja seksikäs malli on muuten aika tarkkaan 7 kiloa kevyempi kuin TÄÄLLÄ olevissa 10 päivää sitten otetuissa dieetin aloituskuvissa…

Kyllä nyt selviää taas jonkin aikaa näillä farkuilla (ja niillä 10 parilla jotka jo vaatehuoneessa ennestään odottaa…) 🙂 Pitäisköhän seuraavaksi hankkia uusia huppareita? Vai T-paitoja? Niitäkin löytyy Topmass:sta aika määrät. Ja uusina valikoimissa myös Gasp:n ja Better Bodiesin vaatteet. Käykääpä tsekkaamassa!

Ai niin, kävin taas ruokakaupassakin…

Metallisydän

10 vastausta artikkeliin “Dieetin piristys: uusia farkkuja!”

  1. Säästät ainakin kauppalaskuissa 😉 Kannattaa aina etsiä niitä hyviä puolia vaikka välillä vaikealta tuntuisikin. Hyvin tuntuu dietti edistyvän. Itsellä olkapää rikki jo pidemmän aikaa niin voi rauhassa vetää rasvoja naamaan. Ja kondis 2011, juna meni jo olkapään takia puoli vuotta sitten.

  2. Matti: Juu kieltämättä ei ole ruokakauppaan kyllä rahaa nyt mennyt. Toki noihin annospusseihin upposi liki kuukauden ruokaostoksien verran rahaa 🙂 Tsemppiä olkapään kanssa, kyllä se siitä paranee!insensibility: 😀

  3. Mites on vatsa toiminut? Onko pusseissa tarpeeksi kuituja vai syötkö jotain lisävalmisteita? Hyvin näyttää toimivan dietti. Jospa sitä ensi viikolla aloittaisi itsekkin. 🙂

  4. joona: Ihan hyvin on toiminut, tosin melko harvakseltaan 🙂 En syö muuta kuin nuo kolme annospussia ja 50 grammaa heraisolaattia päivässä.Häre: Laitteleppa sitten kommenttia kun farkut tulee, että mitä tykkäät! Ite tykkän tosi paljon 🙂

  5. Tänään tuli 8008:t ja täytyy kyllä myöntää että on mahtavat. Ulkomuodoltaan komeat ja jalassa myös pirun mukavat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta