Viikonlopun treenejä ja ravintomääriä

Lupailin viime viikolla kirjoitella noiden Easy Diet annospussien ravintosisällöistä. Eihän niissä hirveästi kaloreita saati proteiineja ole, varsinkaan kun on tottunut sellaiseen reiluun 4000 kilokaloriin ja 250-300 grammaan proteiinia päivässä… joskus jopa enempään…

Itselläni on noista annospusseista käytössä kanakeitto, kalakeitto, mansikkasmoothie ja suklaa-vadelmasmoothie. Pari muuta makua olisi myös ollut tarjolla, mutta jätin parsakeiton ja sienikeiton väliin, ihan ennakkoluuloisuuttani. Eipä siinä, sama perusmaku niissäkin varmasti olisi ollut ja olisihan se ollut ihan mukavaa vaihtelua noihin makuihin jos olisi nekin mukaan ottanut. No, ehkä ensikerralla sitten…

Mennäänpä sitten itse ravintosisältöihin. Ainesosia on niin pajon, etten edes tiedä mitä suurin osa on, mutta tässä nämä tärkeimmät:

Kalakeittopussissa on 184 kcal, proteiinia 25 g, hiilareita 14 g ja rasvaa 3 g.

 
Kanakeittopussissa on 187 kcal, proteiinia 25 g, hiilareita 14 g ja rasvaa 2,8 g.
 
Mansikkasmoothiessa on 140 kcal, proteiinia 19 g, hiilareita 10 g, ja rasvaa 2,3 g.
 
 
Suklaa-vadelmasmoothiessa on 145 kcal, proteiinia 20 g, hiilareita 11 g ja rasvaa 2,5 g.
 
 
Päivässä syön yhden pussin kalakeittoa, yhden pussin kanakeittoa ja yhden pussin smoothieta, eri smoothie-maut vuoropäivinä, pitähän sitä vaihtelua saada 🙂 Yhteensä noista siis tulee päivässä hieman yli 500 kcal, proteiinia n. 70 g, hiilaria alle 40 g ja rasvaa n. 8 grammaa. Tuohon sitten nappaan vielä 50 g heraisolaattia lisäksi joka päivä (aluksi piti ottaa vain treenipäivinä, mutta otanpa sittenkin joka päivä…) Ei siinä siis suurilla energiamäärillä juhlita 🙂

Treenata kuitenkin jaksaa ja ihan hyvin jaksaakin.

Lauantaina kävin treenaamassa rinnan ja ojentajan. Treeni kulki ihan hyvin, joskin edellisen yön alle kuuden tunnin yöunet painoivat hivenen, joten mitään extroja ei edes tehnyt mieli tehdä, vaan pysyttelin tarkasti ennakkosuunnitelmissa. Rintatreenissä tein lämmittelyjen jälkeen viisi kovaa sarjaa vinopenkkiä, kolme pudotussarjaa käsipainoilla ja kaksi sarjaa rutistuksia käsipainoilla.

Tässä videota vinopenkistä:

 

Ojentajia sitten vielä päälle dipissä ja parissa erilaisessa taljaliikkeessä, niissäkin hiukan pudotussarjoja 🙂

Sunnuntaina kävin Puls:lla treenaamassa. Puls:lla treenasin selän ja vatsan. Selkätreeniin kuului leuanvetoa leveällä myötäotteella, kapealla ”vasaraotteella”, vipuvarsilaitetta ja alataljaa. Pari videotakin tuli otettua treenin aikana.

Ensimmäisessä pudotussarja vipuvarsilaitteella:

 

Ja toinen video alataljasta. Siinä yirtin ensin alkuun tehdä toistot hyvinkin puhtaasti ja lopussa muutama lisää hivenen repivällä tekniikalla.

 

Loppuun survoin vielä vatsaa useampia liikkeitä. Hyvin sujui sunnuntain treenit.

 
Ja loppuun vielä lupailemiani kuntokuvia lauantailta. ACKD dieettiä oli takana viisi päivää. Paino oli tippunut 104,5 kilosta 100 kiloon. Ainakin nestettä on lähtenyt jo jonkin verran., mutta kyllähän tuossa paljon on vielä urakkaa edessä ja nälkää nähtävänä ennen kuin tavoitekunto on saavutettu 🙂
 
 
Karpalla paino on tippunut 90 kilosta 87 kiloon. Hyvin dieetti etenee Karpallakin. Nälkä vaivaa sielläkin edelleen, mutta muuten ei ole Karpalla valittamista. Katsotaan jos vaikka saataisiin molemmista kunnon kuntokuvat loppuviikosta…
Metallisydän

21 vastausta artikkeliin “Viikonlopun treenejä ja ravintomääriä”

 1. Niin tuohon palelemiseen, jos et tiennyt niin se johtuu rasvan palamisesta.

 2. Anonyymi: En tiennyt, siistiä! :)MVN: Jep, mutta suurimmaksi osaksi varmaan nesteitä, jotka tulee takasin kun alkaa taas syömään…

 3. Hirvee määrä kyllä tavaraa tossa ajassa, ei voi millään olla pelkkiä nesteitä kyllä, perhana että noin pienet proteiini määrät sekä rasvamäärät peloittais ainakin itseäni, kyllähän tossa kiristyy mutta, itsellä pää hajois ja alkaisin vetää proteiinia ja hyviä rasvoja, hiilarit jättäis mahdollisimman alas vielä.

 4. mulla kanssa ketoosi päällä. 9 päivä menossa ja koko ajan nälkä päällä .vaakan vuoro on sitten kun on 3 vko täynnä .tuo sienikeitto on mun suosikki sitä söis vaikka pussikaupalla tv.kingarthur

 5. Perhanan siisti vatsalihat. Onko geeneissä noiden turpoaminen vai reenaatko niitä kovaakin? Sulla varmaan on joku erikoispläjäys vatsareeneistä täällä blogissa, mutten jaksa selata. 🙂 (arvaus vain)

 6. Anonyymi 1: Kyllähän ne pienet proteiini ja rasvamäärät itseäkin hiukan pelottaa, mutta kyllä tämä projekti nyt vedetään loppuun asti :)kingarthur: Tsemppiä sulle ketoosiin! Saattaa olla aika raju lukema vaa’assa kolmen viikon jälkeen 🙂 Pitäisköhän mun sienikammoisena kuitenkin maistaa sitten sienikeittoakin…Anonyymi 2: Kyllä vatsaa treenaan ihan samalla tavalla kuin mitä tahansa muutakin lihasryhmää. Saa nähdä mitä sieltä rasvan alta vielä paljastuu kun saan kunnolla läskit pois…Tässä linkki vatsatreeni-juttuun: http://metallisydanblogi.blogspot.com/2011/01/metallisydamen-vatsatreeni.html

 7. Onko mitään vinkkiä siihen, että aerobisen treenin saisi kulkemaan tuon dieetin aikana? ACKD alkaa vasta huomenna, mutta aiemmin vhh:lla on kunnon aerobisesta turha ollut edes haaveilla…:( Jalat on todella tahmeat jo vartin kevyen kävelynkin jälkeen…Kiitos hyvästä blogista!

 8. Vaikea sanoa, en tehnyt itse tuolla dieetillä lainkaan aerobista. Jossain suositeltiin ottamaan banaani ennen treenia tuomaan energiaa. Siinähän on hiilaria joka auttaisi jaksamaan… paljon ei niitäkään voi syödä ettei ketoosi kärsi 🙂

 9. Kyselin tuossa aiemmin aerobisen kulusta tuolla dieetillä ja nyt on pakko hehkuttaa, että ainakin 4. dieettipäivän kohdalla sekä sali että aerobinen kulkee ihan entiseen malliin! Ainoa miinus on, että kroppa ei tunnu palautuvan kauhean nopeasti. En tiedä, mikä lie sitten näin iso ero tämän ja normaalin vhh:n välillä…? -Sohvi

 10. Itselläni ei kyllä kulkenut. Niin sarjoja kuin treenejäkin piti lyhentää. Voihan se olla että sulla on vielä neljäntenäkin päivänä kehossa hiukan glykogeenivarastoja jäljellä… kerroppa miten kulkee vaikka kymmenennen päivän kohdalla.

 11. Hei! Kyllä vain kulki koko viime viikon. Muutamana päivänä kävin sekä salilla että uimassa, eikä ongelmia ollut… Tästä on nyt ilmeisesti kahta tyyppiä. Joillain kulkee tosi lujaa ja joillain ei sitten ollenkaan. Eli jos joku nyt vielä miettii, että rupeisiko tälle dieetille vai ei, niin ilmeisesti se on vain kokeiltava!:) Käyn päivätöissä ja käyn treenaamassa yleensä töiden jälkeen. Täytyy vain pitää huolta, että on syönyt 2 pss keittoa ennen kuin lähtee salille. Muuten voi vähän heikottaa… -Sohvi

 12. Miten sijoittelit nuo pussit päivälle ja söitkö yhtään mitään muuta?

 13. Aamupäivällä söin suolaisen keiton, treenin jälkeen palkkariksi heraisolaattia, iltapäivällä smoothie ja illalla suolainen keitto. Lisäksi ihan saatanasti vishyä, vettä ja Pepsi Max:ia 🙂

 14. Nautitko mitään aamiaista kuten hedelmiä tai missään muussa välissä?

 15. Törmäsin tällaseen ikivanhaan tekstiisi ku googlailin aikani kuluks satunnaisia aiheita. Aluks aattelin et tää pussikeittohomma on joku vitsi. Mitä ajattelet nykyään moisesta hömpötyksestä? 😀 Vaikka rasva tolla palaiskin niin taitaa/taisi lähteä lihojakin…?

  • Mielenkiintoinen kokeiluhan tuo oli, mutta en kyllä enää lähtisi moiseen, enkä edes suosittelisi kenellekään…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta