Mää oon ketoosissa, missä sää oot?

Ketoosi napsahti päälle perjantaina, dieetin viidentenä päivänä. Torstaina ketosticks-testi antoi vielä neutraalin tuloksen, mutta perjantaina päivällä alkoi ketoosi häämöttää. Illalla sitten olikin jo vahva ketoosi päällä. Kyllä tässä noihin tikkuihin kuseskellessa on hiukan tuntenut itsensä hölmöksi… Ihan kuin raskaustestiä tekisi…
Olo ei ole kuitenkaan muuttunut mihinkään alkuviikosta. Jotenkin odotin että nuo päivät kolme ja neljä olisi olleet jotenkin erityisen vaikeita, mutta ei. Olo on ollut koko ajan aikalailla samanlainen. Mitään muutosta en huomannut yleisessä olotilassa myöskään ketoosiin siirtymisen jälkeen.
Näläntunne ei ole mihinkään poistunut, vaan nälkä on edelleen koko ajan. Kovasti tekisi mieli syödä edes jotain kiinteää… Virkeystila on ollut koko ajan ihan hyvä. Mitenkään väsähtänyt en ole ollut missään vaiheessa, mutta ei nyt mitään erityistä energiapuuskaakaan ole tullut ketoosiin siirtymisen jälkeen. Jotenkin odotin jotain selkeää muutosta olotilaan ketoosiin siirtymisen jälkeen, mutta ainakaan vielä ei olo ole sen kummempi kuin aiemmin viikolla. Ilman tikkuun pissimistä en varmaan edes tietäisi olevani ketoosissa.
Perjantaina pidin lepopäivän treenien osalta ja kiertelin sitten vastapainoksi muutaman tunnin kaupungilla shoppailemassa. Jonkinlaista energisyyttä on kyllä havaittavissa, yleensä en saa aikaa kulumaan kaupungilla kuin korkeintaan pari tuntia, nyt meni keposesti viitisen tuntia 🙂
Mukaan tarttui nippu Blu Ray leffoja Anttilan poistomyynnistä…
…uudet töppöset, joita olen etsiskellyt lähes koko talven ajan…
…ja reilu kasa uusia alusvaatteita.
Shoppailun ohessa kävin leffassa katsomassa Hella W:n.
Hella W kertoo nimensä mukaisesti Hella Wuolijoen tarinan. Itselleni nimi Hella Wuolijoki toi mieleen lähinnä vanhat suomalaiset elokuvat, kuten Niskavuoret. Hella W kertoi kuitenkin Hella Wuolijoesta, joka oli paitsi näytelmäkirjailija, myös poliittisesti aktiivinen ja vaikutusvaltainen nainen Suomen sotien aikana. Ei mikään erityisen mahtava elokuva, mutta ihan mielenkiintoinen.
Aiemmin tällä viikolla kävin katsomassa pari muuta elokuvaa, Ole luonani aina (ennakkonäytöksessä) ja Kova kuin kivi.
Ole luonani aina elokuvalta odotin paljon, lähinnä ennakkotietojen perusteella. Kyllähän juoni ihan kohtalainen olikin ja perussävy hyvin surullinen. Jäin kuitenkin kaipaamaan kapinaa. Jotenkin jäi hyvin laimea olo koko leffasta.
Kova kuin kivi puolestaan lunasti korkeat odotukset täysin. Mahtava elokuva, niin juonensa kuin näyttelijäsuoritustensakin osalta. Tykkään yleensäkin kostotarinoista ja jäyhistä kostajista. Tässä elokuvassa isänsä tappajaa jahtaa 14-vuotias tytär, joka palkkaa avukseen vanhan alkoholisoituneen ja kyynisen tappajan. En pitäisi ihmeenä jos Jeff Bridges veisi  sunnuntai-maanantai-yönä roolisuorituksellaan pääosa-Oscarin.
Lauantaina treenasin rinnan ja ojentajan ja tänään sunnuntaina on vuorossa selkä. Treenien sujumisesta lisää seuraavalla kerralla…
Metallisydän

5 vastausta artikkeliin “Mää oon ketoosissa, missä sää oot?”

  1. Näläntunteen katoamista odotellessa =)Mä olen tässä samalla myötätunnosta perinteisellä VHH-dieetillä mut ei kerrota kenellekään – se on yllätys 😉 4 vko tätä ja jos tarvetta jää niin sitten saatan uskaltaa kokeilla ACKDtä. Riippuu tietysti pitkälti siitä, miten sekavaksi sun jutut menee…Miten olet suunnitellut aerobiset tälle dieetille? Treeni ilmeisesti voimapainotteisesti katabolian ehkäisemiseksi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta