Jalkatreeniä ja palelua

Eilen oli ketoosidieetin neljäs päivä ja olo vallan mainio. Hivenen nälkä vaivaa edelleen, mutta energiatasot ovat ihan hyvät. Minkäänlaista uupumusta ei ole ollut, päinvastoin olo on hyvinkin energinen.
 
Eilen kävin treenaamassa jalat. Treeni kulki oikein hyvin, siis todella hyvin. Aluksi kerättiin hiukan aggrea…
 

…ja sitten kyykättiin. Tässä video kyykyn viimeisestä lämmittelysarjasta. Muita sarjoja ei ehtinyt kuvaamaankaan, niin komeasti ne luistivat!

 

Sarjat pidin kyykyssä lyhyinä, siinä 5-7 toistossa. Palautumistauot olivat myös lyhyehköjä. Jotenkin sitä vaan jaksoi hyvin. Kyykyn jälkeen tein askelkyykkyä ja tuntui että niillä lisäpainoilla millä viimeksi tein 20 askelta, olisin nyt jaksanut astella vaikka Poriin asti. (toki raja tuli vastaan ennen kuin ehdin salin toiseen päähän…)

Muutkin liikkeet kulkivat hyvin ja minun piti pidätellä itseäni, jotta pysyin ennalta suunnittelemassani treenissä, mieli kun olisi tehnyt tehdä pari liikettä lisää. En tiedä sitten johtuiko tuo dieetistä vai sattuiko olemaan vaan hyvä päivä 🙂

Muutenkin olo oli koko päivän hyvä, mitä nyt hiukan nälkä vaivasi. Oikeastaan ainoa ärsyttävä puoli tähän mennessä tässä dieetissä on ollut jatkuva paleleminen. Salilla yleensä vaan lämmittelen huppari päällä, mutta nyt pidin hupunkin päässä melkein koko treenin ajan. Mieli olisi tehnyt hakea pukkarista hanskat käteen.

Erityisesti kädet ja jalat palelevat. Kotona pidänkin koko ajan äidin kutomia lämpimiä villasukkia jalassa. Kiitos äiti!

 
Lupasin kirjoitella tänään myös noiden Easy Diet annospussien ravintosisälöistä, mutta jätetään se seuraavaan kertaan ja mennään nyt edellisessä kirjoituksessa olleeseen arvontaan. Arvottavana oli edellisen voittajan lunastamatta jättämä Bodaus lehti. Tällä kertaa arpa osui nimimerkille Kalle!

Laitappa Kalle osoitetietosi sähköpostiin jari.autere @ gmail.com niin laitan lehden tulemaan!

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta