Kolme päivää ACKD dieettiä takana

Kolmas päivä takanapäin. Edelleen nälkä vaivaa ajoittain. Vichyä on tullut juotua melkolailla ja purkkaa jauhettua. Kiinteää ruokaa tekee mieli… melkein mitä tahansa 🙂 Kaupassa käydessä kuolasin kassalla edellä olevan asiakkaan ruokaostoksia, näytti ne leipäpaketit ja jogurtit aika houkuttelevilta…

Olen myös huomannut suunnittelevani ajatuksissani dieetin jälkeistä vähähiilihydraattista ruokavaliota. Vaikuttaa ne tonnikalasalaatit ja kinkkumunakkaat todella houkuttelevilta… Kävin vähän kuolaamassa myös Maailman Vahvimman Nallen blogissa, herkullisen näköisiä annoksia…

IMG_0472
(Kuvat: Maailman Vahvin Nalle)
 
Olotila on ihan hyvä, ei väsytä, ei heikota ja energiaakin riittää. Kävin eilen treenaamassa olkapäät ja hauikset ja ihan hyvin treeni kulki. Vielä ei ollut havaittavissa tulosten laskua tms. ja treenin jaksoi hyvin vetää läpi.

 
 
Katsotaan miten käy tänään jalkatreenissä…

Karpan kuulumisia:
Karppa kertoi olevansa yllättynyt siihen, miten helpolta dieetti tähän mennessä on tuntunut. Energiaa on riittänyt ja olo on ollut hyvä. Karpan jalkatreeni tiistaina oli kulkenut hyvin, tosin Karppa kertoi treenin jälkeen olon heikentyneen, olo oli ollut kuin kuumeinen. Olo oli kuitenkin tasaantunut parissa tunnissa ja keskiviikkona olo oli ollut taas energinen ja hyvä.

Ketoosin alkua tässä odotellaan innolla molemmat 🙂

Viime perjantaina arvoin täällä blogissa Bodaus lehden uusimman numeron. Arvonnan voittaja ei kuitenkaan ilmoittanut osoitetietojaan, joten arvotaan lehti uudelleen.

Kaikki tähän kirjoitukseen kommentoivat osallistuvat arvontaan, joka suoritetaan huomenna perjantaina. Voittajalla on sitten viikonloppu aikaa ilmoittaa osoitetietonsa minulle sähköpostitse.

Onnea arvontaan!

Metallisydän

26 vastausta artikkeliin “Kolme päivää ACKD dieettiä takana”

  1. Et ole ajatellut tuota vichyä tehdä limukoneella? Tosin käyhän toi Novellen raahaaminen jo kevyestä treenistä 🙂

  2. Tsemppiä ja hyvää blogia kirjotat :)Lehti kelpais kun ei oo jaksanu kirjastoonkaan vaivautua näillä pakkasilla 😉 -Tiia-

  3. Mielenkiinnolla odotan miten käy dieetin 🙂 Toivottavasti jaksat päivitellä usein!

  4. Mä alotin kans eilen keton, tosin ihan normiversion. Olo on ollut kuumeinen, nälkä kauhea ja päänsärkykin vaivannut. Salilla jaksaa siitä huolimatta vääntää ihan entiseen malliin. Pieni kiusallinen nälkä vaivaa tosiaan koko ajan eikä se tunnu pois menevän vaikka kuinka söis. Eiköhän tämä vielä iloksi muutu kun keho tottuu!Tsemppii! Ja bodaus mulle 🙂

  5. Tsemppiä diettiin, täällä kans painetaan mutta en tiä miten noilla ”litkuilla” selviäisin 😀

  6. Kiitos kaikille tsempeistä!Tänään kävin treenaamassa jalat, siitä juttua huomenna 🙂 Laittelen huomenna myös noiden pussien ravintosisällöt…Vielä ehtii mukaan arvontaan, ei muuta kuin kommenttia kehiin!

  7. todella mielenkiintoinen dietti. itsekin olen vakavasti harkinnut aloittavani tämän. luen nyt kyllä mielelläni taisteluasi nälkää vastaan ja kuinka dietti OIKEASTI toimii. TSEMPPIä!!

  8. Tsemppiä diettiin.Itse normi ketoosi dietillä ollut reilu kaksi viikkoa ja ei ole kyl yhtään nälkä.

  9. Tsemppailua edelleen 🙂 Mulla tänään VHH alkoi ja nälkä vaivaa täälläkin. No, jospa tämä pikkuhiljaa helpottaa!

  10. Lehti kelpaa tännekin. En kyllä ymmärrä miten tuollainen aikuisen kokoinen mies voi elää tuollaisella määrällä..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta