Nettishoppailua

Nyt kun on dietti menossa eikä voi itseään hemmotella herkuilla tai hyvällä ruualla, pitää hemmottelu hoitaa shoppailemalla. Tällä kertaa shoppaillaan netissä. Aloitin homman jo viime viikolla tilaamalla adlibris.com:sta kasan kieroon huumorintajuuni sopivaa luettavaa. Tänään tuo paketti saapui ja pääsin naureskelemaan. Loistavia!

Löytyihän tuolta dieettivinkkikin…

Tänään jatkoin nettishoppailua ja päätin tilata parit uudet farkut. Suuntasin siis taas nettiin ja Topmass:iin. Siellä kun on valtava valikoima Gazozin farkkuja ja aina hyviä tarjouksia.

Kyllähän sitä taas upeita farkkuja löytyi ja jotain tuli tilattuakin, mutta kirjoittelen niistä sitten kuvien kera kun ne ovat saapuneet.

Topmass on näköjään laajentanut valikoimaansa ja nyt vaatteiden lisäksi nettikaupasta löytyy myös lisäravinteita. Firmalla on ihan oma lisäravinnesarja, jota päätinkin nyt tutkailla hieman tarkemmin.

Jos ei dietti olisi juuri alkanut, olisi tuolta saattanut lähteä farkkujen kanssa samaan pakettiin jotain lisäravinteitakin.

Uudet toimivat tehonlisääjät kun kiinnostavat aina, niin testiin olisi voinut ottaa Crea Pump:n. Toisaalta myös tabletteina otettava Nanox vaikuttaa kiinnostavalta, siinä ei ainakaan olisi järkyttävää makua joka useimmissa treenilatureissa on ongelmana.

Laihdutusvalmisteet olivat tuttuja, CLA, vihreä tee ja L-karnitiini olivat kaikki minulla käytössä 2008 keväällä edellisellä oikeasti onnistuneella dietilläni. Nyt kuitenkin nekin jäivät tilaamatta, dietti kun on tällä kertaa aivan erilainen kuin aiemmin.

Topmass:n oman sarjan vitamiinitarjonnasta löytyvät ne tuotteet, jotka pitäisi jokaisen bodarin (ja muidenkin) kaapista löytyä, nimittäin C-vitamiini ja monivitamiini. Lisäksi tietysti omega 3 (6 ja 9) rasvahapot.

Nyt on kuitenkin ajatuksissa ainoastaan menossa oleva dietti ja sen kuviot, sekä tietysti juuri tilatut uudet farkut 🙂 Palataan noihin lisäravinteisiin sitten seuraavan farkkutilauksen yhteydessä, jos nimittäin dietti onnistuu, on edessä pienempien farkkujen tilaaminen kevääksi 🙂

Ai niin, kävinhän minä myös ruokakaupassa…

Metallisydän

8 vastausta artikkeliin “Nettishoppailua”

  1. Jos haluat toimivan treeni boosterin niin testaa Jack3d niminen tavara, plussaa vielä se että ei tarvitse helvetinmoisia lusikallisia tavaraa lusikoida veden sekaan, riittää pari pientä 5.5gramman lusikkaa tavaraa ja kyllä potkii, toisilla potkii jo yksi lusikallinen 5.5g, makuna lime lemon aika mukava.

  2. Niin ja vielä tosta Jack3dista se että ei sisällä hiilareita ja itselläkin dieetillä toimii hemmetin hyvin, kun muutenkin välillä koviin jumppiin vaikea saada sitä viimeistä puristusta niin tolla sen saa, ilmeisesti vielä alunperinkin tehty dieettiä varten, mutta menee myös offilla.

  3. Mitä Metallimiäs on mieltä boostereista, joissa on sekä kreatiinia että kofeiinia? Mulla on ollut käytössä Mass Pump, joka on kyllä (nainen, dieetillä) potkinut ihan hyvin. Laturissa (annos 25 g) on 5 g kreatiinia ja lepopäivinä olen ottanut kreaa erikseen sen 5 g. Oletko huomannut itse, että kofu veisi tehoa samanaikaisesti nautitulta krealta?

  4. Akseli: Niinpä :)Anonyymi: Niin on! Erityisesti tuo päärynä :)Anonyymi 2&3: Tuo Jack3d:han oli se mistä on kärähtänyt aika moni jo doping-testeissä. Taitaa siis tosiaan olla jotain toimivia ainesosia… :)Anonyymi 4: En ole huomannut kofeiinin vievän tehoa kreatiinilta. Itse saan kofeiinista hyvin lisäpotkua kun en juo kahvia. Ihan jo kofeiinipillerit toimii hyvin. Monissa boostereissahan tuota kofeiinia on ja hyvin ne on tuntunut toimivan…

  5. Ei kantsi tota purkkaa vetää pussikaupalla koska purkassakin on kaloreita 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta