Amarillon burgerit testissä

Dietti alkaa maanantaina, joten pitää viimeiset päivät nyt nautiskella kaikenlaisista herkuista. Viikolla käytiin Amarillossa syömässä ja vastoin tapojamme emme tilanneetkaan kanaa, vaan hampurilaiset. Viimeksi olen syönyt hampurilaisen viime keväänä Las Vegasissa, joten olihan se jo aikakin…
Ensin käytiin hakemassa alku”salaatit”…

Iso mies tarvitsee isot eväät ja tunteakseni oloni isoksi, tilasin minäkin ison hampurilaisen, XXXL burgerin. Sillä luulisi lähtevän niin kiusallisen pikkunälän kuin isommankin nälän. XXXL burgerissa on 339g pihvi ja kaikenlaista muuta herkkua…

Paula puolestaan tilasi Chèvre burgerin, jossa on Paulan herkkua, vuohenjuustoa. Paula nappasi hampurilaiseensa myös extra pihvin, pitäähän sitä tarvittavat proteiinit saada…

Jonkin aikaa odoteltuamme annokset kannettiin pöytään. Oma XXXL burgerini oli ehkä hieman tavallista hampurilaista kookkaampi, mutta pihvi oli kyllä melkoinen… likimain kolme senttiä paksu, mehevä ja herkullinen. Pekoni ei ole koskaan ollut suurta herkkuani, mutta kyllä ne pari siivua tuolla hampurilaisen välissä alas menivät. Sen verran oli burgerissa kokoa, että ransakalaiset jäivät suurimmaksi osaksi syömättä.

Paulan Chèvre burger oli myös reilun kokoinen, täytteissä ei oltu pihtailtu ja lisäpihvi toi muhkeutta lisää. Paulan hampurilainen oli hieman haalea, olisiko joutunut odottelemaan valmiina oman burgerini mahtipihvin paistumista vai mistä mahtoi jäähtyminen johtua. Urhoollisesti Paula kuitenkin tuon haalean hampurilaisensa söi.

Vaikka hampurilaiset ihan hyvät olivatkin, kyllä jatkossa tilataan taas broileria. Hampurilaisten syömisen jälkeen kun tuli molemmille äklöttävä olo. Ehkä se johtui siitä, että emme ole kovin tottuneita syömään tuollaista rasvaista ruokaa. Ihan kivaa vaihtelua tuo oli, mutta tapaa siitä ei kyllä tule.
Sitten purilaisista arvontatuloksiin. TÄÄLLÄ oli rahkatestiä ja arvonta, jossa arvottiin kommentoineiden kesken uusin Bodaus lehti ja Corpse Bride DVD.
Bodaus lehden onnellinen voittaja on nimimerkki Pallomaha
Corpse Bride DVD:n taas itselleen saa nimimerkki -LM-
Onnea molemmille voittajille! Molemmilla on nyt viikonloppu aikaa ilmoitella osoitetietonsa minulle sähköpostilla osoitteeseen jari.autere @ gmail.com (poista välilyönnit) niin postitan arvontavoitot heti alkuviikosta jos dietiltäni kykenen postiin raahautumaan…
Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Amarillon burgerit testissä”

  1. Yök hampurilaisia.. Ei se siitä rasvasta se äklö olo tule, vaan huonolaatuisesta hiilarista, joka nostaa verensokerit liian nopeasti ylös… toisaalta kyllä tekis hamppareita mieli… En ole niitä syönyt sitten viime syyskuun ,jolloin siirryin paleoruokavalioonRasvaa vaan koneeseen.. Aijoo sullahan alkaa dietti 😀

  2. Terve taloon! Olis kiva jos jaksaisit listata kaikki lisäravinteet jotka nyt käytössä. Tsemppii diettiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta