Kohta se alkaa…

…dietti nimittäin!

Ihan alunperin suunnitelmana oli aloittaa normaali dietti maaliskuun alusta ja ottaa reilu 10 kiloa pois noin neljässä kuukaudessa. Perinteisellä dieetillä olisi siis menty. Suunnitelmat kuitenkin muuttuvat…

Viime vuonna Body lehdessä haettiin testiryhmää uudelle ketoosidiettivalmisteelle. Sen verran skeptinen olin, etten itseäni suoraan surman suuhun ollut laittamassa ja päätin siis seurailla miten tuo ihmedietti oikein toimisi. Sampe nappasi paikan testiryhmästä ja seurailin Sampen dietin kulkua miehen blogissa. Myöhemmin luin Body lehdestä raporttia koko testiryhmän tuloksista. Tulokset vaikuttivat lupaavilta.

Yhdessä hyvän ystäväni Karpan kanssa puhuimme paljon aiheesta, molempia se kiinnosti ja päätimmekin nyt keväällä ottaa tavallisen dieetin sijasta testiin nuo Leaderin ACKD diettivalmisteet. Sittenhän se nähdään onko niistä mihinkään.

Nyt on Fit4You:sta kannettu kassi kaupalla annospusseja, raffinoimattomat merisuolat on tilattu ja InBodyssa on käyty. Kaiken pitäisi siis olla valmiina ja hyvä niin, aloitamme homman nimittäin ensi viikon maanantaina. Tänne blogiin tulen raportoimaan säännöllisesti olotiloja ja dietin edistymistä. Maanantaina on luvassa taustatietoa diettaajista, hiukan InBodyn tuloksia ja mahdollisesti jonkinlaisia dietin aloituskuvia…

Pysykäähän siis langoilla!

Metallisydän

11 vastausta artikkeliin “Kohta se alkaa…”

  1. Loistavaa! Toi kyseinen dietti motivoi itseä silloin mielettömästi, just sen takia kun sitä ei ole kokeillut ennen, eikä tiennyt mitä tässä tapahtuu..Suosittelen piilottamaan kaikki peilit ja antaa vaan rasvan palaa.. Lihat kyllä täyttyy dietin jälkeen vaikka sitä ei uskois 🙂 Tässä mielessäni ajatellut vetää joskus toistekkin tuon kyseisen dietin. Se puhdisti kroppaa niin paljon et ihan kun ois uudesti syntynyt.Tsemppiä!

  2. Mielenkiinnolla jään odottamaan dieetin kulkua+tuloksia!Pidähän blogi ajantasalla :)- Tv.Blogisi päivittäinen lukija

  3. Emäntä oli tuossa testiryhmässä ja kahdessa viikossa tiputti rasvaa 4% ja lihasta tuli yksi kilo, uskomatonta ja siksi aloitan itse myös tuon n. kuukauden päästä. Yksi ryhmäläisistä muuten veti tuota ketoosidieettiä 7 viikkoa ja oli melkein kisakunnnossa eikä lihasta palanut muistaakseni yhtään.

  4. Seurataan kehitystä mielenkiinnolla. Itsekin voisi tuolla huhtikuun tietämillä napsauttaa kiristysmoodin päälle… Pari-kolme kiloa läskiä saisi lähteä ennen bikinikautta 😀

  5. Sampe: Jännittyneenä tässä odotellaan dieetin alkua, ja erityisesti tulosta… :)Päivittäinen lukija: Kyllä täällä kirjoittelen tiiviisti diettitunnelmista :)Anonyymi: Hyvältä kuulostaa 🙂 Itsellä on nyt neljäksi viikoksi annospussit hankittu. Tarvittaessa jatkan vielä pidempäänkin. Nähdäänpä sitten löytyykö tuolta rasvan alta mitään…MVN: Rantakunto on saavutettava :)Anonyymi: Reilut kaksisataa.

  6. Kyselin tuota hintaa ja totta puhuen itse luulin, että dieetti olisi huomattavasti kalliimpi. Tsemppiä!

  7. Eihän tuo järkyttävän hintaista ole kun muuten ei rahaa ruokaan mene dietin aikana, mitä nyt kivennäisvettä juopottelee pullon, kaksi päivässä. Tuossa on siis noin neljän viikon tarpeet.

  8. jooo….aika sika siistii voin sanooo normi keto toimii paremmin tollanen paskan syöminen! 2,5kk ketolla ja 12kg lähti pois voimatasot nous 30-70kg per liike lisää vaikka laji on voimanosto, mutta kyykky : (215->270)(pp 180->235)ei rawina mutta mitä väli kun tulokset nousee!! se mitä meinaan tota paskan syömisellä nii 200euroa tollasiin pusseihin =D huhuh

  9. Kuulostaa kyllä aika uskomattomalta tuo voimatasojen nousu, mahtavaa!Ja hei, se oli REILUT kaksisataa… mutta kyllähän se menis ruokaan tuossa kuukaudessa kuitenkin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta