Arvontaa Tyynellämerellä

Yksi suurista suosikkisarjoistani, Band Of Brothers sai jokin aika sitten jatkoa, tai oikeammin samat tekijät tekivät uuden minisarjan The Pacific. Nuo sarjat eivät sinällään liity toisiinsa muuten kuin että molempien taustalla ovat samat tekijät ja molemmat sijoittuvat toiseen maailmansotaan.

Hankin jokin aika sitten Blu Rayna tuon Pacific:n. Se odotteli muutaman viikon hyllyssä oikeaa katsomishetkeä. Elokuvien ja sarjojen katsominen menee minulla aina fiiliksen mukaan. Jokaiselle elokuvalle ja sarjalle on oma fiiliksensä. Joskus on aivan pakko katsoa jokin tietty elokuva, joskus taas jokin elokuva saattaa odottaa hyllyssä katsomista puolikin vuotta. The Pacific:lle tuo oikea katsomisfiilis koitti tämän viikon alussa. Heti ensimmäisen jakson jälkeen olin koukussa. Nyt sitä onkin ollut pakko katsoa jakso tai kaksi joka ilta. Ärsyttävästi kun on ollut koko viikko työvuoroja, niin ei ole mikään yö voinut katsoa koko sarjaa putkeen. Ikävästi taas työ haittaa harrastuksia… 🙂

Kun Band Of Brothersissa käsiteltiin toista maailmansotaa laskuvarjojääkärien näkökulmasta, Pacific:ssa ollaan merijalkaväen mukana Tyynenmeren taisteluissa. Homma on muuten samanlaista, raadollista ja rankkaa. Hahmot ovat mahtavia ja syvenevät sarjan edetessä. Koskaan ei kuitenkaan voi olla varma kuka saa surmansa seuraavassa jaksossa.

Pacific tulee varmasti katsottua useampaan kertaan, aivan kuin Band Of Brothers:kin. Molempien sarjojen Blu Ray julkaisut saavat myös aitiopaikan leffahyllyssäni 🙂

Edellisessä kirjoituksessa arvosteltiin rahkoja ja arvottiin Body-lehden uusin numero. Paljon tuli kommentteja ja paljon oli erilaisia maustamistapoja ja mielipiteitä.

Body-lehti meni tällä kertaa nimimerkille wallju
Laitatko wallju osoitetietosi minulle sähköpostiin jari.autere @ gmail.com (poista välilyönnit) viikonlopun aikana niin laitan sinulle lehden tulemaan heti alkuviikosta!

Seuraava osa suuresta rahkatestistä tulee maanantaina, silloin on myös heti uutta arvontaa luvassa ystävänpäivän kunniaksi. Arvottavana silloin ainakin uusin Bodaus, ehkä jotain muutakin!

Metallisydän

3 vastausta artikkeliin “Arvontaa Tyynellämerellä”

  1. Pacific jäi kyllä laihaksi henkilöhahmojen osalta. Ainakin ekalla katselukerralla. Ehkä siihen vaikutti suuresti se, että odotti siltä samaa mitä Band of brothers, eli maailman paras sarja. Katsoin jenkkitahtiin viime keväänä ton, mutta tänä jouluna maratoonina vedin ensiksi bobin ja sitten pacificin heti perään. Voin kertoa, että oli yllätys, kun Pacificin katselunautinto parantui tolla toisella kerralla. Varmasti vaikutti asiaan se, että ei odottanut siltä enää niin paljoa ja vertaillut sitä suoranaisesti BOBiin. Joten sitä seuraavaa katselukertaasi odotellen… ^^

  2. Kyllähän tuo Band of Brothers on huomattavasti parempi, Pacific on jonkin verran hajanainen. Useita erillisiä päähenkilöitä, joilla on omat tarinansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta