Sunnuntain selkäsauna

Viikonloppuna kävin treenaamassa Pulsilla.

Pulsilla on mahtava selkälaite, jollaista ei omalla salilla ole. Siksipä käytin tilaisuuden hyväkseni ja tein selkätreenin 🙂

Selkätreenin aloitin perinteisesti leuanvedolla. Kovin tuntuu lyhyiksi jäävän nuo leuanvetosarjat tässä läskipullakunnossa… Ehkä sitten dieetin jälkeen kulkee paremmin…

 

Muutaman leuanvetosarjan jälkeen lopputreenin tein supersarjoilla. Ensin tuo suosikkilaitteeni ja heti perään pienemmillä painoilla toisessa vipuvarsilaitteessa. Muutama tuollainen supersarja ja jo selkää puudutti… Mahtava laite ja mahtava liikerata!

Sitten vielä kulmasoutua tangolla ja heti perään T-kulmasoutua. Taisi olla voimat jo aika vähissä, sen verran pystyiltä näyttää kuvissa asennot molemmissa liikkeissä… (saattoi toki olla kyse myös liian isoista ego-painoista…)

 
 

Pari tuollaista supersarjaa tein kuitenkin noilla painoilla, mutta viimeiseen sarjapariin vähensin painoja ja yritin tehdä liikkeet mahdollisimman puhtaasti ja hitaasti. Joskus on hyvä repiä hiukan liian isoilla painoilla vaikka vähän epäpuhtaasti, mutta kyllä liikkeiden mielestäni pitää pääasiassa olla puhtaita, vaikka sitten hiukan pienemmillä painoilla.

Siinä se tällä kertaa. Seuraavassa kirjoituksessa alkaakin sitten uusi sarja, Metallisydän testaa. Kyseessä on suuren rahkatestin ensimmäinen osa. Ja taitaapa olla aika arpoa uusin Body-lehtikin, pysykää mukana!

Metallisydän

7 vastausta artikkeliin “Sunnuntain selkäsauna”

  1. Koskas Metallisydämmen dietti alkaa? Ja kai siitä kerrotaan täälläkin tarkkoja yksityiskohtia 🙂

  2. Dietti alkaa 21.2. Siitä tulee ennakkojuttua hyvinkin pian ja sitä seurataan tarkasti koko kestonsa ajan. On nimittäin totaalierilainen dietti kuin koskaan ennen…Kisalavalle ei kannata haaveillakaan ennen kuin 10 kg lihaa on hakattu kehoon lisää…

  3. Paljonko sulla on paino tuossa leuanvetokuvassa? Ei nuo toistomäärät kovin vähäiseltä vaikuta – katsojan 115 kg. ja 0 toistoa silmin katsottuna.

  4. Hei, selailin blogiasi vanhempiakin tekstejä, mutta ei käynyt ilmi, että kuinka kauan sinulla yleensä menee salilla aikaa? Laskien siitä kun astut pukkarista painoja kohti siihen, kun laitat taas lenkkareita jalkaan ja nokan kohti kotia? Kiitos kun pidät tällaista blogia, muutaman liikkeen bongasin uuteen ohjelmaani, hyvä kun liikkeet on näytetty kuvien/videon kera niin helpompi ymmärtää mistä on kyse 🙂

  5. Riippuu paljolti treenistä. Aika usein kokonaisaika suihkuineen kaikkineen menee siihen 1h 45 minuuttiin. Jotkin treenit hoituu nopeammin ja joissakin saattaa mennä pidempään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta