Ryhmäliikunta vs. salitreeni

Paula on kovasti yrittänyt suostutella minua Puls:lla vetämälleen S.W.A.T. tunnille. Se on kuulemma miehille sopivaa hikijumppaa musiikin tahdissa, ei askelkuvioita, ei tanssimista. Vielä en ole suostunut. On nimittäin edelliset kerrat sen verran vielä muistissa…

Olen täysin vakuuttunut, että ryhmäliikuntatunteja ei ole tarkoitettu minulle. En omaa pätkääkään rytmitajua. Vaikka pitäisi vaan hyppiä tasajalkaa musiikin tahdissa, sekoaisin jalkoihini, saati että pitäisi jotain ihmeen ristiaskel-hyppy-sarjoja tehdä… Toinen ongelma on se, että kun on tottunut salitreenissä tekemään maksimissaan 15 toiston sarjoja, ei niistä 50 toiston sarjoista yksinkertaisesti tule mitään, ei edes ilman painoja.

Olen siis luvannut Paulalle tulla ryhmäliikuntaan seuraavaksi kun Suomi voittaa Euroviisut jalkapallon maailmanmestaruuden. Siihen asti minä pysyttelen ihan turvallisessa kuntosalitreenissä.

Treenit onkin kulkeneet nyt tammikuun ajan ihan hyvin. Olen pystynyt treenaamaan kovaa ja säännöllisesti, eikä mikään paikka ole ainakaan vielä pahemmin kipuillut, vaikka (minulle) isoja painoja onkin liikuteltu. Yhden ennätyksen mainitakseni, olen tehnyt pystypunnerrusta istuen 50 kilon käsipainoilla. En pitkää sarjaa, mutta sarjaa kuitenkin 🙂 Tuntuu myös että olen saanut selkään hieman kaipaamaani leveyttä vuoden aikana. On sitä selkää rangottukin oikein erityisesti…

Laitetaanpa loppuun vielä videota tuolta Paulan S.W.A.T. tunnilta:
Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Ryhmäliikunta vs. salitreeni”

  1. Aina pitää välillä rankasta itteään. Mäkin kävin elämäni ensimmäisellä ryhmätunnilla tossa jokin aika takaperin. Oli jalat niin kipeinä, etten saanut punttitreenistä mitään irti, joten kaveri houkutteli vetämälleen Aussitreenitunnille(pistareita, hyppyjä, vatsoja ym.ym) riehumaan. Sairaan rankkaa menoa, mutta kiukulla sai väännettyä läpi.Jos ei meinaa sarjakunto kestää, niin kokeile treenata hetki super -ja triplasarjoilla. Pysyy syke kohdillaan ja sarjakestävyys nousee. 45min punttitreenejä periaatteessa ilman taukoja. Toimii!!Mvn

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta