Patukka-arvostelua ja arvontaa

Viime viikolla tilasin Astmista hiukkasen patukoita (juttua siitä oli TÄÄLLÄ). Nyt on nuo patukat testattu ja on raportoinnin aika 🙂
Lähdetään liikkeelle Cytosportin Muscle Milk patukoista. Tilasin niitä kahta eri makua, vanilja-toffee ja suklaa-maapähkinä-karamelli. Patukat ovat 73 g painoisia ja proteiinia löytyy 25 g. Ensin testasin vanilja-toffeen.
Koostumus oli mukavan pehmeä ja maku ihan hyvä. Ei mitenkään suklaapatukkamainen, mutta proteiinipatukaksi ihan hyvä. Ns. peruspatukkaa kuitenkin hiukan parempi. Hyvä välipala reissuun mukaan otettavaksi.
Toinen Muscle Milk patukan maku oli suklaa-maapähkinä-karamelli. Koostumus oli taas mukavan pehmeä. Maku oli mielestäni hieman parempi kuin vanilja-toffeessa. Näitä voi käyttää herkunkorvikkeena.
Sitten päästiin lempipatukkani uusiin makuihin. Aiemmin olen testannut Dymatize Elite Gourmet patukasta maut maapähkinä ja suklaakeksi, joista erityisesti suklaakeksi oli aivan taivaallista herkkua (TÄÄLLÄ niiden makujen arvostelut). Nyt hiukkasen jännitti yltävätkö uudet maut samalle tasolle…
Painoa näillä patukoilla on 85 g ja proteiinia löytyy 30 g.
Ensin otin testiin karamellitoffeen. Ja herkkua oli! Koostumus on todella miellyttävä, päällä pehmeämpää ja alla jämäkämpää. Ja se maku, ei juuri oikeasta suklaapatukasta erota. Suosittelen!

Toinen uusi maku oli kermakeksi. Ja sama juttu sekä koostumuksen, että maun suhteen, todellista herkkua! Näitä voi käyttää paitsi välipalana, myös herkkuna milloin vain. Leffaeväänä ihan lyömätön, tosin minulle käy herkästi niin, että eväspatukka on syöty mainosten aikana ennen kuin itse leffa alkaa…

Eli kyllä, Metallisydämen makutakuu kattaa kaikki Dymatize Elite Gourmet patukan makuvaihtoehdot!

Patukanmussutus vaatii tietenkin oheensa laadukasta luettavaa. Sitä nyt ei valitettavasti ole tarjolla, vaan arvottavana on uusin Sport-lehden numero. Lehdessä muunmuassa Jutta Gustafsbergin ruokapäiväkirja, jonka asiantuntija arvostelee. ”Asiantuntijan” mukaan Jutta korvaa liian usein treenin jälkeen tavallisen ruuan palautusjuomalla… Mitä muuta mielenkiintoista lehdestä löytyy? Se selviää sinulle mikäli satut arvonnan voittamaan!

Arvontaan voi osallistua laittamalla kommentin tähän kirjoitukseen. Kommentointiaikaa on koko viikonloppu, eli maanantai aamuun, kello 05:00 asti. Voittajan nimimerkin ilmoitan täällä blogissa maanantaina. Onnea arvontaan!

Metallisydän

13 vastausta artikkeliin “Patukka-arvostelua ja arvontaa”

  1. Nyt on niin tyylikkään näköinen kansi Sportissa, että pakkohan se on koittaa onneaan arvonnassa. Sohvi

  2. arvontaan arvontaan.. Pitääpä maistaa noita patukoita, kun markettipatukat patukat maistuu kuralle.

  3. Noo, totuutshan on tässä Jutan palautusjuoma asiassa se, että kyllähän kaikenlaisia asiantuntijoita maailmaan mahtuu ja eiköhän se Jutta tiedä mitä tekee ja miten aterioitaan korvaa kun katsoo hänen meriittejään ja roppansa muotoja. Muuten Juorut tähän lopuksi jos vaikka sillä lehti irtoaisi. Jutta G seukkaa Ari ”godzillan” kanssa.Terveisin Kake

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta