Vapaapäivän viettoa Metallisydämen tyyliin

Eilen oli vapaapäivä. Ja mitenkäs Metallisydän viettää vapaapäivää? Kotona siivoten? Ruokaa laittaen? Pyykkiä pesten? No ei, vaan kaupungilla shoppaillen, salilla treenaten ja leffassa käyden!

Aamulla heräsin aikaisin (10 jälkeen), söin aamupalan ja lähdin kaupungille. Tarkoitus oli etsiä joko kovamuovinen tai mieluiten alumiininen juomapullo jota kehtaa kannella dieetillä mukana. Olen nimittäin kuullut, että alumiinisessa pullossa vesi maistuu paremmalle…

Kiersin partiokaupat ja eräkaupat, ei pulloja. Luovutin jo koko homman ja kävin Fit4You:ssa tilailemassa hiukan systeemejä kevään dieettiä varten (kuviot on selvillä, aiheesta enemmän juttua tässä lähiaikoina). Samalla ostin uuden pöntön vaniljanmakuista Protein Puddingia.

Tuli sitä toki kierreltyä parit vaatekaupatkin, tuloksetta, ja Anttilan Blu Ray-hyllyhän nyt on pakko tsekata joka kaupunkireissulla. Tarttui sieltä pari leffaa tälläkin kertaa mukaan.

Pois lähtiessäni päätin vielä poiketa Sokoksen urheilutarvikepuolella. Ja siellä se oli, minun pulloni hyllyssä kavereidensa kanssa! Kyllä nyt kelpaa vettä hörpiskellä!

Kaupunkireissun jälkeen suuntasin salille ja selkätreenin pariin. Hyvä treeni tulikin vedettyä, paljon leukoja, hiukan taljoja ja reilusti maastavetoa päälle.

selkaa1

Illalla oli vielä leffareissu edessä. Kävin katsomassa uuden Vareksen.

Minulla oli kovasti ennakkoluuloja elokuvaa kohtaan. Olin lukenut, miten Vares-leffoja oli kuvattu kuusi yhteen menoon, osa jopa yhtä aikaa. Aika paljon epäilytti, millaista laatua on saatu aikaan tuollaisella tahdilla… Ainakin tämä ensimmäinen Vares-leffa oli todella positiivinen yllätys. Tykkäsin itseasiassa todella paljon! Entisiin Vareksiin verrattuna tämä uusi oli paljon vakavampi, poissa olivat hassut hahmot ja vitsit. Tilalle oli lätkitty vakavaa draamaa ja jännitystä. Toimii, ainakin minulle.

Ja leffaeväät oli tietenkin parasta laatua. Miksi se Pepsi maistuukin tölkistä paremmalle kuin pullosta?

(Herkkupatukka Astmista)

Leffan jälkeen kotona herkuttelin vielä Protein Puddingilla. Hyvää on!

Metallisydän

3 vastausta artikkeliin “Vapaapäivän viettoa Metallisydämen tyyliin”

  1. No, mikäs oli päivän kohokohta? Se rahka, ulkolmaalaisen ketjun hyllyllä?? Olikos samassa kaupassa paras raejuusto? Ainakin siellä on hyviä litran jugurttisankoja! pal

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta